Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 300
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Жана, прелестнице  Heart Eyes

OnDiNe_ , ама ти трайно изправяне ли обмисляш? Аз защо разбрах кератинова терапия  newsm78 Пак съм чела  недочела. Аз се бях интересувала, но фризьорът ми ме отказа бързо. Твоята коса не беше ли права?

# 61
За фризьорите съм съгласна. Като се изрусявах имаше големи преговори, накрая надделях. Само дето така и не можах да постигна желания цвят. Да не говорим, че на всеки 2 седмици трябваше да вися близо 3 часа в салона. Ужас! Много сложно това русо..
А когато косата ми беше до кръста и реших да я отрежа до раменете, фризьорката пак питаше, разубеждаваше и искаше да е сигурна. Тогава не съжалих, косата ми расте адски бързо.

И аз като Жана- като не знам нещо, премълчавам.  Peace

# 62
  • Street of Dreams
Жана, прелестнице  Heart Eyes

OnDiNe_ , ама ти трайно изправяне ли обмисляш? Аз защо разбрах кератинова терапия  newsm78 Пак съм чела  недочела. Аз се бях интересувала, но фризьорът ми ме отказа бързо. Твоята коса не беше ли права?

Еми тук му казват кератинова терапия на "трайното изправяне с кератин", както още е известно в БГ. На другото, което не е за изправяне, му казват "кератиново лечение/обработка". От там идва част от объркването. Две приятелки имам, които направиха това с изправянето и резултатът при тях е невероятен - здрава, лъскава коса. Бях гледала много снимки на салони и се навих. Но всичко си е субективно - никоя от тях не е изрусена. Peace

# 63
O не, няма да реша.  #Cussing out То трайното изправяне се водило химическа обработка. Аз си представях, че при пренасищане с кератин косъмът сам се изправя като страничен ефект  ooooh! ooooh! (ми отдели време и чети бе момиче!!)
Ммм да Simple Smile
Аз си мислех ,че го знаеш това и се чудех защо се натискаш и искаш да ти го правят  Mr. Green .
А какви маши използвате?
За мен идеалните маши са тези :
http://www.bellissima.bg/?43,%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B7%D0% … ellissima-g10-900
за три вида къдрици З вида къдрици: едри къдрици, вълни, чуплива коса
И тази http://www.bellissima.bg/?44,%D0%9C%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B7%D0% … -multicurl-s1-700 Simple Smile

# 64
Благодаря момичета Hug
Ще покажа снимка като направя някоя читава. Peace

# 65
OnDiNe_ , при мен се получи същото, като при теб, след като я изсветлих. Горния пласт на косата ми е ужасно сух и стои обемен, все едно не е от моята коса.  Simple Smile Най-добре ми се отразява маска преди миене от кокосово, черно рициново, бадемово и глицерин. И естествено някой друг финиш на влажна коса.  Peace

# 66
Моля ви споделете какви финиши ви се отразяват най-добре, и как редувате ако слагате по няколко Praynig
В пристъп на мания да мажа всичко налично много прекалих и скапвах ефекта на иначе качествени продукти, сега много внимавам какво слагам и най-често е само един продукт.

# 67
Моля ви споделете какви финиши ви се отразяват най-добре, и как редувате ако слагате по няколко Praynig
В пристъп на мания да мажа всичко налично много прекалих и скапвах ефекта на иначе качествени продукти, сега много внимавам какво слагам и най-често е само един продукт.

Аз лично слагам по няколко, добре ми се отразяват. На влажна коса редувам коприната на Чи, един серум с фиксация на Матрикс или спрей за обем на Керастаз. На суха слагам Лукс олиото на Вела в момента. Simple Smile Почти след всяко миене третирам, така че ползвам и термозащита.

# 68
Митик ойл използвам и Балеа, хидратиращо мляко.
Редувам ги.
Понякога кристали. Шампоан, маска, финиши, гледам да не слагам много неща.

# 69
Само един.
Не прекалявам защото веднъж се получи обратен ефект .
Максимум слагам два  Laughing .
Основно серума за цъфтеж на маракеш редувам с  това http://eu.feelunique.com/brands/schwarzkopf-professional/bc-repair-rescue и понеже се захлади и без сешоар няма как да мина слагам и термо защита .Използвам тази на марокан но гледам да не прекалявам защото ако се отпусна с пръскането косата ми става леко твърда и на клечки.След всичкото това , но много рядко слагам в края за завършек крема за блясък на алтерна .
Наскоро си взех и на линеа био крема за права коса пише ,че предпазва косата , но и той леко втвърди .

# 70
На мен вече официално ми писна да опитвам да получа студено кестеняво!  Grinning Боядисвам, мия два пъти и се показва топъл червеникъв оттенък... Обмислям голяма промяна и май клоня към тъмно червено по-дълго каре. Това е моят цвят в момента:
Скрит текст:

А това искам да постигна:
Скрит текст:

Някой има ли предложение за боя?

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 22:24 от scpn

# 71
Първата снимка не се отваря  Wink

# 72
Да, забелязах, не знам защо така. Като копираш адреса на изображението и отвориш в нов прозорец се вижда. Simple Smile

# 73
Ама ти си много хубава  Heart Eyes
Конкретни боя и цвят аз лично не мога да ти препоръчам, не знам дали ще постигнеш такова червено сама в домашни условия, дали ще се получи наситено и равномерно ?  Поне първият път отиди на фризьор.
Алечка, благодаря  Hug Heart Eyes

# 74
Благодаря, Жана. Simple Smile  Да, най-вероятно така ще направя. Иска ми се да избегна стоенето в салона с часове, не ми е никак любимо.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт