Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 304
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
И аз се съгласявам на 100%, ама пусти мързел  Crazy, много рядко се трогвам да си ги правя.
Според мен косата от снимката на темата  е с цвят от смесени 5+6 в полза на 6-цата.

# 91
Аз преди бях много редовна, като студентка и ученичка, а и когато имах повече свободно време, сега съм от дъжда на вятър, но това трябва да се промени.Проблема е, също така най-вече,че свалят от боята, не толкова мързела.
То не е кой знае какво, да загрееш 2-3 лъжици масла,да си ги сложиш на главата и да си стоиш с тях.Дори само Събота и Неделя.  Simple Smile

# 92
И аз съм съгласна за домашните маски но винаги търся нещо по мързеливичко.
Не ми се занимава да смесвам.
Затова си слагам само чисто кокосово масло  Joy .Което ми се отразява добре а пролетта косата ми изпръхваше и ставаше твърда  Rolling Eyes newsm78 .
Някой ползвал ли е продукти на планета органика?
Хареса си един шампоан за без пари само 8 лева е  Joy и му се чудя.
Ама нали чакам доставка от икеа една рамка за снимки , сега си пуснах и два листа картон за декорация  Joy и ще похарча повече пари за доставка отколкото за продукти накрая .

# 93
Даже не ги загрявам маслата, толкова ме мързи  Mr. Green И аз заради свалянето на цвета сега мажа по-рядко. Ама ми предстои боядисване и преди това ще се наклепам, че доста се е поизсушила милата.
Маската ми свърши и сега се чудя дали да поръчам Макадамията, за която говорихме в предната тема или нещо друго... Силна хидратация търся  newsm78.

# 94
Даже не ги загрявам маслата, толкова ме мързи  Mr. Green И аз заради свалянето на цвета сега мажа по-рядко. Ама ми предстои боядисване и преди това ще се наклепам, че доста се е поизсушила милата.
Маската ми свърши и сега се чудя дали да поръчам Макадамията, за която говорихме в предната тема или нещо друго... Силна хидратация търся  newsm78.
Aз съм се спряла на тази маска https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g.До колкото разбрах тези които правят макадемия стоят и зад тази марка .И възлагам огромни надежди на тях  Heart Eyes .И мисля да си взема спрея парфюм за блясък на косата на Кевин Мърфи  Heart Eyes .
И накрая реших да си стоя брюнетка с пепелни нюанси Simple Smile Ще си поръчам и любимата лакме хрома 5.17 Simple Smile Или ще отида да ме направят ето така

# 95
Даже не ги загрявам маслата, толкова ме мързи  Mr. Green
Joy И аз така  Mr. Green
За маските - Джойко Мойсчър, Лореал Интенз Рипеър и възстановяващата на Eprouvage. Макадамия много я обичам и аз. Тези са бюджетните проф. маски, от които съм най-доволна откъм хидратация. Hug
Чаровнице, много хубава прическа си показала пак  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 14:52 от Анонимен

# 96
  • София
И аз се съгласявам на 100%, ама пусти мързел  Crazy, много рядко се трогвам да си ги правя.
Според мен косата от снимката на темата  е с цвят от смесени 5+6 в полза на 6-цата.
bouquet Даа, много логично, благодаря!

# 97
Жана, благодаря! Поръчах си Лореал в крайна сметка, дано да съм доволна Simple Smile

# 98
Жана, благодаря! Поръчах си Лореал в крайна сметка, дано да съм доволна Simple Smile

ако е абсолют рипеър за суха коса, дай отзиви после  Simple Smile

# 99
Не мога да ви настигна  Confused
Жана....пу пу пу, прекрасна ти е косата  Heart Eyes

Говорехте за къси коси
https://www.facebook.com/wellawellai/media_set?set=a.97907130885 … 096663&type=3

Очите ми остана в половината от тях, но нямам толкова коса  Sad
Дъщеря ми  има прекрасна коса почти до кръста и и е влязла косата да я скъсява....не мога да повярвам, ама така ми свиди...дано се откаже  Praynig

Кои са ампулите на Давинес, които хвалехте, връщах се, но не открих, за косопад ли са те?

# 100
Мис, Абсолют Рипеър е за екстремно сухи, накъсани и изрусявани коси, тежка артилерия си е. За не толкова сухи и изтощени коси може да утежни и омазни. Аз за това препоръчах Интенз Рипеър, тя е по-лека и балансирана и всеки, на който съм я препоръчала, я е харесал. Надявам се и на Алечка да ѝ допадне, ще чакаме отзиви  Hug
Райче, благодаря. На Лейди Брин също  Hug
И на мен щеше да ми е свидно за косата на твоята хубавица, гледай да я разубедиш  Crazy
На Давинес обсъждахме гела против косопад и продуктите за суха коса, не ампули.
mimeime, за нищо  Hug

# 101
Уф, ама и аз съм една гъба... Поръчах интес рипеър, после ви дочетох, отказах я и поръчах апсолют рипеър  Laughing Ще пробвам тежката артилерия направо аз, мисля, че косата ми ще го понесе. Най-много да отпадне Белеата, ако ми идва твърде много мазането. Жана, мерси за препоръките  bouquet

# 102
Много често споменавате кокосово масло за маска . Как го правите? Смесвате ли нещо или директно? и моята коса е мазна ... тези маски не знам как ще й повлияят.

# 103
Алечка, дано ти хареса, ще чакам да пишеш  Hug
Аз с кокосово масло мажа само дължините, без да го смесвам с други масла. Корените мажа със смес от масла, дължините само с кокосово и стоя няколко часа.

# 104
Аз по принцип мажа с масла само дължините, защото ми е трудно измиването после.

Общи условия

Активация на акаунт