Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Мисче, честит рожден ден! Да си много здрава и само хубави и весели неща да ти предстоят!

Мамче, то и аз не съм много обнадеждена, защото на каталог е едно, на коса друго... А и ще има да се измива. Обаче съм длъжна да пробвам, докато съм руса, защото после никога няма да стане, колкото и да мажа. Като се окепазя и мацвам едно тъмно и край на мача.

Жана   Hug На мен ми е по-любопитно с подстрижката какво ще излезе. Толкова късо никога не съм била и подозирам, че ще има ред сълзи, ред сополи ама... Решила съм, ще действам. Ще видим и фризьорът ми колко ще отреже де, че той хич не обича милия... Има да ме разубеждава. Така съм аз, като ме налазят калинките и искам кардинални промени. Горкият ми съпруг....

# 556
  • Шотландия
Мисче, ЧРД! Да си много здрава, весела и все така хубава! Леко бременеене и раждане да не забравя!  Hug
bouquet  newsm18 newsm18 newsm18  bouquet
Аз да помъцам тихичко под масата newsm43
Ходих на фризьорка уж да ме подстриже малко, да ми вземе връхчетата и да ми върне формата на дългия боб. Обаче като хвана филажната ножица, нещо се парализирах и не можах да скокна и да й я отнема.   cry А трябваше.  ooooh! Сега ще чакам да расте Tired , оттогава вече два пъти я мих и се опитвах да направя нещо от нея, не става каквото искам...  другият път ще трябва да я дебна...  Оплаках ви се.  Blush

Гледах онзи ден сешоари за коса и си викам - какво ли ги гледам, нали си имам. А ги гледах, защото дифузерът ми се развали, а на моя сешоар филипс се оказа, че не мога да намеря друг. ММ, преливащ от добри чувства, реши да купи един универсален дифузер и се надява върху сешоара, малко по-тесен бил, но щял да го разшири (той много работи умее и прави). Днес обаче ми писа СМС да съм си изберяла друг сешоар, щял да го плати той (сякаш парите не идват от семейния бюджет), защото бил развалил моя.  Thinking  Стана ми жал за него, ама сега трябва да купувам сешоар и голямо чудене пада. Ако сте купували скоро и сте доволни, приемам съвети. Не е като да нямам хич друг, имам един стар, в спалнята, ама... и той няма дифузер.

# 557
Мила, съчувствам за касапницата с филажната ножица  Hug Всичко давам да ми правят с косата, не ми е жал, обаче от филажна ножица изпитвам ужас. Преди години една госпожа така ми острига коса до средата на гърба с филажната ножица, че нямаше начин да я накарам да застане на където и да е. Ще порасне!

За сешоар не мога да съм полезна, имам един на сто години...

# 558
Мисче малко на патерички :Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, все така положителна и добра.Леко бременност и накрая една сладка малка кукла както си го пожелала и го искаш за да и правиш модерни прически  Heart Eyes Hug bouquet!
Mother червеничкото бързо се отмива и после започва едно рижаво...Ще го оправиш като сложиш една по тъмна боя за коса Simple Smile
Мила и аз се оглеждам за нов сешоар.Не ,че нямам два  Embarassed от които единия взет миналата година , ама новичко да си имам Simple Smile .
Мисля си за ето тези двата :
http://www.bellissima.bg/?74,%D0%A1%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B0%D1%8 … llissima-pc6-2500
http://www.bellissima.bg/?82,%D0%A1%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B0%D1%8 … lutuion-bhd1-1000 клоня към по скъпия само да навия ММ за него  Joy да се включи и помогне и той Simple Smile
Алечка колко късо ще се правиш? Или мислиш да ни изненадаш? Вела е хубава боя Simple Smile При мен падна по бързо кестенявото  , но като цяло и нея я харесвам много.Има много богат избор на цветове .

# 559
Пробвах сметаната  Heart Eyes .Косата ми е изключително мека не мога да спра да пипам като детска косичка . и много блестеща  Joy Нарочно не съм сложила никакъв финиш за да пробвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Споделям снимки с вас .
Скрит текст:
  Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 08:26 от Анонимен

# 560
  • в Кошера
Tyra какво е това гел кремче? За къдрици ли е само или и за моята права коса ще е подходящо ?

Ето гоPeace
За къдрава/чуплива коса е.

# 561
Чаровнице, много лъскава коса, браво! Сметаната е разкош и аз ще поръчам като си измажа мазилата.

Довечера съм на фризьор, много се вълнувам  Mr. Green Ще острижа максимално колкото се навие той. С моя орлов нос и чуплива коса не очаквам да съм уау, но каквото стане. Няма как да се махне по друг начин това русото. И с боята голям филм. Отказах Велата, защото се зачетох в червенокосата тема, харесах друг цвят. Отидох снощи да го търся в ДМ с моите кифли, дръпнахме един 15 минутен дебат на тема "Ти си луда, стой си руса!" и си купих това:

Най-тъмното и лилаво, което намерих в магазина за крупната сума от 5 лв.  Laughing За боята съм чела, че е силна и покривна, даже мислех да я пробвам когато бях руса. Евентуално в петък ще се боядисам, ако намерим време. Та така.

# 562
Mother,  Hug Heart Eyes
Чаровнице, няма нужда пресполагам да ти изсипвам отново суперлативи, ти си знаеш  Heart Eyes Hug
Мила, аз също съм за подмяна на сешоара, обаче все не стигам до него  Blush, за това съответно и не съм заглеждала варианти. Но темата ми е интересна  Hug
Алечка, ще чакаме снимките с нетърпение  Hug
Хубаво ще се получи, ще видиш - и прическата, и цвета ще станат екстра  Hug

# 563
Алечка и аз да кажа ти си луда  Joy .В добрия смисъл на думата.Харесвам хората които правят промени с външния си вид /с косата/  , рискуват без да се замислят , експериментират .
На времето и аз бях така.Еххх Simple Smile)
Сещам се когато бях на работа и си сменях цвета на косата през месец  Embarassed .От черна , на кестенява, после руса , после пак черна , накрая пак кестенява, с дълга коса , със средна дължина и за завършек къса коса .Бяха срещнали шефката и я попитаха защо постоянно взима нови момичета.Всеки месец в офиса имало ново момиче.Много се смяхме.Тя обяснила ,че е едно което все си сменя цвета на косата  Joy .Вече не експериментирам така .Иначе веднага бих се направила ето така:
или така или както показа рая-никол в едно клипче преди няколко теми.
Както и да е да не се отклонявам.На мен тази лонда ми се струва доста тъмно и си мисля ,че вела по скоро беше точния цвят за теб.Може дами се струва така защото съм свикнала с русите ти коси и някак си изведнъж с това тъмното ме изненада .

# 564
Жана  Hug Ще се покажа, ако не съм подпухнала от рев  Mr. Green

Чаровнице, аз винаги съм експериментирала с косата си. Имах едно затишие от 3-4 години и сега наваксвам  Laughing Правя го, защото косата ми расте много бързо и знам, че каквато и глупост да сътворя е поправима за няколко месеца. Е, сега като я скъся, няма да са  няколко месеца, сигурно година, ама няма начин.
Иначе за боята - Велата е много красив цвят, обаче ще се измие тежко от изрусеното. На мен крайната ми цел е да я потъмня до естествения ми цвят. Лилавото е просто фаза, през която искам да мина, защото ще хване на изсветленото. Не че и то няма да се измие бързо, но се надявам по-лесно да стане прехода към тъмно кестеняво след него и да не избива червено. Разбира се разсъжденията ми са силно теоритични, защото през живота си съм си купувала сама само черна боя, а тя винаги хваща  Laughing

# 565
Алечка няма да избие после Simple Smile
Както и преди писах след русото сложих една 4 ка или 3 ка нямам спомен вече и не се показа повече това русо  Laughing .
Нямам търпение да те видя.Сигурна съм ,че ще си страхотна  Heart Eyes така се вълнувам все едно аз ще се правя  Joy .
Жана Hug
Сега ще махна снимките Simple Smile

# 566
  • Cyberspace
Нямам търпение да видя Алечка Mr. Green Hug Според мен ще ти отива. Миналата година от руса се направих red wine, после пак бях руса и преди два месеца се потъмних, все още не мога да задържа цвят, всичко пада след няколко измивания и става доста зле  ooooh! Но блясъка на тъмната коса си е нещо съвсееем друго. Дано не ме ухапят пак някои бели мишки и да реша да я сменя пак  Mr. Green

# 567
Нямам търпение да видя Алечка Mr. Green Hug Според мен ще ти отива. Миналата година от руса се направих red wine, после пак бях руса и преди два месеца се потъмних, все още не мога да задържа цвят, всичко пада след няколко измивания и става доста зле  ooooh! Но блясъка на тъмната коса си е нещо съвсееем друго. Дано не ме ухапят пак някои бели мишки и да реша да я сменя пак  Mr. Green
Cyberspace не сменяй тъмното Simple Smile Много ми харесваш с тъмна коса !

# 568
Здравейте момичета, моля помагайте, утре съм на рожден ден и исках, да си направя небрежен кок, обаче фризиорката отсъства и сега трябва да си измисля нещо сама. Дайте предложения, мислих да се навия с маша и да я обърна на една страна, но не съм пробвала. Моля дайте идеи.

# 569
Здравейте момичета, моля помагайте, утре съм на рожден ден и исках, да си направя небрежен кок, обаче фризиорката отсъства и сега трябва да си измисля нещо сама. Дайте предложения, мислих да се навия с маша и да я обърна на една страна, но не съм пробвала. Моля дайте идеи.
една идея от мен Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=Qn9_7T6j1QI

Общи условия

Активация на акаунт