Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 399
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Тайга хубав ти е цвета  и косата.Харесва ми прическата ти .
__Жана__ щом така си преценила Simple Smile А и знам какво е да не можеш да си търпиш отенъците в косата и комбинацията от цветове които не харесваш .
Няма начин да не хване нали дават 30 минути ,че се стои а ти си стояла с 5 по малко Simple Smile
Важното е ,че се харесваш .
Мъжа ти и да вика няма смисъл ти си се намазала вече.Всичко ще е о.к успокой го  Peace Hug
За кокосовото масло какво беше? Сваляше от цвета на косата ли ? Вижда ми се леко избледнял цвета в краищата на косата ми  Rolling Eyes или си въобразявам защото се навивам заради това което знам за кокосовото масло.

# 541
Момичета, мисля да си запиша час за брюлаж и подстригване. Преди съм правила брюлаж (със свещ) и кератиново измиване, но не видях кой знае какъв ефект. От кератина, косата стана много мека, но доста се поизправи. Сега пак ми е влязла мухата, но само за брюлажа, тъй като не можах да му преценя ефекта. Има ли реален смисъл и полза от него? С ножица или със свещ да избера? Връхчетата са доста нацъфтели, нагоре положението не е толкова зле, но има още какво да се желае.
И друг въпрос имам. Mr. Green Препоръчайте нещо за подобряване еластичността на косата. bouquet

# 542
Това със свещта ми звучи като инквизиция, никога не бих се подложила.  Shocked Ако варианта с ножица е онова с полировчика-аз също се бях навила, но прочетох доста негативни мнения и се отказах.

# 543
Момичета, възможна ли е от ползването само на хидратация косата да е суха и разхвърчана?
Моята е в ужасно състояние, резах от нея малко но пак е суха и с много фризи.А иначе само с хидратаращи продукти я мия.

# 544
  • в Кошера
Ех, Чаровна, с тези твои хвалби по Милк Шейковете... дали не забърсах шампоан, маска и сметана, м?!  Mr. Green Laughing
И за да е пълно омазването - Кардашиянския крем-гел.  Mr. Green Whistling
На последното залагам големи надежди откакто Sarah Angius го поФали.  Mr. Green

# 545
Момичета, възможна ли е от ползването само на хидратация косата да е суха и разхвърчана?
Моята е в ужасно състояние, резах от нея малко но пак е суха и с много фризи.А иначе само с хидратаращи продукти я мия.
Значи е време да вкараш протеинче вече  Wink, аз моята като я прехидратирам става супер разхвърчана и безформена.

Tyra, ще чакам отзиви за Кардашиан- ското кремче  Grinning , а маската на Милкшейк ще ти хареса със сигурност. И аз мисля да я поръчам - 16.80 лв. е в Арлен, ко му плащаш  Laughing

Мъжа ти и да вика няма смисъл ти си се намазала вече.Всичко ще е о.к успокой го  Peace Hug
За кокосовото масло какво беше? Сваляше от цвета на косата ли ? Вижда ми се леко избледнял цвета в краищата на косата ми  Rolling Eyes или си въобразявам защото се навивам заради това което знам за кокосовото масло.
Имам няколко непокрити бели косъма, пууу  Tired, окончателно се отказвам от боите на Лакме за съжаление...
ММ да си гледа работата  Wink Hug
Кокосовото масло не ми е сваляло боята, маслата по принцип свалят боята при мен само ако ги нагрявам. Peace

# 546
__Жана__ на мен лакмето е бетон винаги.Не ми оставя бели коси.Ама косата ми расте бързо и си личи как се надигат и започват да се показват.От както се боядисах забелязвам около 5мм. как са се надигнали  Laughing .Не ме притеснява нека расте ...Да растеееееееее  Mr. Green .
Tyra какво е това гел кремче? За къдрици ли е само или и за моята права коса ще е подходящо ?
Днес си взех сметаната , но не съм я изпробвала все още .
Иренегорещо подстригване ли се казва на това което си описала? Не съм запозната и не знам кое е по добре да избереш.Мен си ме подстригват по стария начин , но и моята коса не цъфтяща като преди.
Аз да ви кажа аптекарката ме разубеди от дюкре анакапс и ми даде допелхерц за коса кожа и нокти.Дали се дебелее от тях ? Simple Smile  Joy .И без това съм станала 54 кг  Embarassed на моя ръст е много  Grinning

# 547
Според мене косата ти е натежала  Heart Eyes

# 548
Иренегорещо подстригване ли се казва на това което си описала?
Нещо такова е. Една приятелка се похвали колко била доволна и моментално се навих да пробвам пак. Ще го умувам още малко, има доста противоречиви мнения в нета.
А за еластичността някой нещо да предложи? Laughing

# 549
Благодаря ви, момичета, за предложенията за бои, знаех си, че ще спасите ситуацията Grinning
Харесах на Матрикс 6vr  Heart Eyes

Какъв оксидант ми трябва? 3% или 6%? Предполагам, че щом ще потъмнявам 3 ама  newsm78

Имат и лилав коректор:

Да си поръчвам ли коректор? И като си поръчам колко да сложа?

Извинявайте за тъпите въпроси, но до сега съм си купувала боя само от супер маркета и само черна  Laughing

# 550
Благодаря ви, момичета, за предложенията за бои, знаех си, че ще спасите ситуацията Grinning
Харесах на Матрикс 6vr  Heart Eyes

Какъв оксидант ми трябва? 3% или 6%? Предполагам, че щом ще потъмнявам 3 ама  newsm78

Имат и лилав коректор:

Да си поръчвам ли коректор? И като си поръчам колко да сложа?

Извинявайте за тъпите въпроси, но до сега съм си купувала боя само от супер маркета и само черна  Laughing
Консултирай  се с фризьора който ще те прави. Все пак разбира и е добър колорист ще може да ти каже:)

# 551
Аз ще се правя сама  Mr. Green Отказвам тържествено да стоя по салони вече  Naughty
Така или иначе точно този цвят не можах да го намеря никъде, за да го поръчам и си поръчах Вела колестон 55/66

Приятелката, която ще ме боядисва каза, че съм тежко луда и ще се отрече от мен с държавен вестник  Mr. Green

# 552
Да ви почерпя виртуално, момичета, че имам рожден ден днес! Hug

Цитат
Приятелката, която ще ме боядисва каза, че съм тежко луда и ще се отрече от мен с държавен вестник  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 553
Мис, честит празник !  newsm59 nbirthday
Пожелавам ти много здраве и щастие !

Алечка, цветът изглежда чудесно, нямам търпение да ни покажеш какво се е получило  Hug
Приятелката ти като се отрече от теб, ние ще те припознаем  Laughing Heart Eyes Hug

# 554
Толкова съжалявам, че изпуснах Тайга, ама днес цял ден тичах по лекари  Rolling Eyes

Жанче, хич не се тревожи душа. За боядисването. Бъди красива, макар че само по себе си това което ти се случва е толкова красиво  Heart Eyes Никога не съм се чувствала толкова красива колкото през двете бременности  Heart Eyes

Ирене нямам представа какво е брюлаж, но сега ще пиша в гугъл и ще се образовам  Grinning

Алечка, леко съм скептична към лилавото и то в домашни условия, но пък ми е много интересно какво ще излезе  Grinning

Да се отчета, че моята червена глава се отми до известна степен и не е така фрапиращо гадно  Laughing Ще отида и до фризьор, обаче ММ пътува от понеделник до петък и съм сама с двете деца и ми е ужасно трудно.

А нов отговор! Мисчеееее жива и здрава, лека бременност и прекрасно раждане  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт