Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 350
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Мис Б . на водна баня разтопва ли я или така я сложи?

# 631
А ето и какво намерих за амонячната боя на лореал
това е на амонячната  Majirel.

# 632
Тайга, както са ти писали и другите момичета - много си хубава  Heart Eyes
Аз мисля, че прическата и цветът от втората снимка много ще ти отиват  Hug
Мисче, маста е благодат за сухите коси, страхотна става и моята след маска с мас. Ама аз и газ и оцет за разкош слагам  Mr. Green
Прави я най-често на десетина дни, че да не вземе да ти "кльопва" в корена с времето.

# 633
Коя е боята, Чаровна? Не трябваше ли да има намаление на боите на Лореал през октомври newsm78

# 634
Ам освен и аз да се намажа с мас довечера  Mr. Green Топите ли я пъво? Единствения ми проблем с тая мас е, че много ми мирише...

# 635
Аз я разтапям, то иначе няма разнасяне това чудо  Laughing
Директно на котлона, без водна баня. Много бързо се разтапя. Grinning
Мирише гадничко, да  Mr. Green

# 636
  • Варна
Ох, за мас и аз съм чела, но не мога да си превъзмогна вътрешното нежелание да си я слагам по косата. Редувам кокосово масло с репейно и облепиха, снощи поръчах сусамово, рициново и жожоба. През лятото изобщо не ми е до масла в горещините и сега, в студените месеци, ще наваксам.

# 637
  • В полите на Пирин планина
Разтопете маста и ѝ добавете някакво етерично масло, така няма да мирише.  Peace

# 638
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Алечка, много ти е хубаво с късо Heart Eyes Изглеждаш съвсем момичешки, идеално!
И аз се подкъсих още, но нещо не се харесвам и ме е яд.

# 639
Джо  Hug
За коса няма да се ядосваш,  ще порасне.

Тая мас сигурно ще ми свали боята 😀 Ще мацна бадемово, а като си купя етерично и ми поопада цвета ще направя и с мас

# 640
  • София
Здравейте, момичета! Много се извинявам, ако въпросът ми  не е за тук  Embarassed
Трябва ми мнение за една маша, ако някой случайно я ползва и има наблюдения, ще се радвам да сподели, без значение дали тук или на лични съобщения  Praynig
http://beautybg.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8/twister-25-mm-black

Благодаря предварително!!!

# 641
Здравейте, момичета! Много се извинявам, ако въпросът ми  не е за тук  Embarassed
Трябва ми мнение за една маша, ако някой случайно я ползва и има наблюдения, ще се радвам да сподели, без значение дали тук или на лични съобщения  Praynig

Едва ли ще намериш отзиви тук за тази маша.Най добре според мен се разрови из гугъл .Прочети ревюта и погледни клипчета на влогърки.Сигурна съм ,че има такива.Така ,ще добиеш най-добре представа за машата .
Ето малко снимки с тези цветове  french brown на Лореал .Толкова топли и хубави Simple Smile
  Heart Eyes
 това е правено с 7 ците но забравих точно коя .

ако имам този цвят бих спряла всички експерименти Simple Smile  Heart Eyes

# 642
Първият е уникален  Heart Eyes Искам го. Peace

# 643
  • Шотландия

Моята маша е с подобни характеристики, турмалинова, с температури. Добра е, но ако не си ползвала маша, прочети каква дебелина искаш, в зависимост от това, каква е косата ти и какво очакваш да правиш с нея. Аз купих маша с няколко приставки - по-дебели и по-тънки, като за моята коса, твърда, относително плътен косъм и дълга малко над раменете, работа вършат по-тънките приставки, ако искам къдрици. С по-дебелите получавам само леко завиване, понякога има вълни, и то ако ги държа повечко, което значи повече горещина върху косата. Общо взето, я използвам само от време на време, да кажем, веднъж, два пъти на две седмици.

# 644
Чаровна, аз с дрогерийните Вела Колестон номер 5.4 получавам такъв цвят. И с задържа най вече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт