Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 369
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Чаровна кога ти е РД? И аз искам преса и маша, сигурно сега ще си поръчам маша, а за Коледа преса  Joy
На 12 ноември  Laughing .
За Коледа аз искам това http://www.arlen.bg/product/3554/palitra-ot-senki-za-ochi-thebal … e-by-thebalm.html  Joy само трябва да разбера дали е добра Simple Smile Дядо Коледа вчера  ми каза да си напиша писмото и да го изпратя на пощата от сега  Joy .
А може да ги разменя пресата за коледа сенките за р.д Simple Smile

Аз съм на 17-ти Simple Smile

За сенките съм пас. Откакто съм по майчинство карам на ББ крем, спирала и балсам за устни . В специални случай + очна линия Simple Smile)

# 616
  • Cyberspace
Влизам да се оплача, пак орязах два пръста коса  Confused Искам да я пускам, а краищата за отрицателно време стават на метла. За утеха се сдобих с един прав бретон пак Mr. Green
Фризьорката ми похвали косата, каза че за доскоро изрусявана изглежда добре, а и каза, че съм пъъълна с нови растежи, явно съм в период на смяна на козината   Mr. Green та явно от това ми е и косопадът. Дано да е от това, де...

# 617
Влизам да се оплача, пак орязах два пръста коса  Confused Искам да я пускам, а краищата за отрицателно време стават на метла. За утеха се сдобих с един прав бретон пак Mr. Green
Фризьорката ми похвали косата, каза че за доскоро изрусявана изглежда добре, а и каза, че съм пъъълна с нови растежи, явно съм в период на смяна на козината   Mr. Green та явно от това ми е и косопадът. Дано да е от това, де...

Снимка! Снимка!

# 618
Добро утро!

Малко позакъсняла снимка от мен на цвета
На кратко - на слънце е лилаво - червена. Боята, обаче не покри добре. Не ми хвана в корена, добре, че беше малък. Стана и по-светло от колкото беше на кутията, но предполагам, че защото основата е много светла. Сега ще видим как ще се отмие. Общо взето експеримента е полу-успешен  Laughing Ще дивим как ще се развият нещата, но мисля че ще взема някакво пепелно кафяво следващия път и ще приключвам Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 17:13 от Алечка

# 619
raja_nikol идва ми малко скъпa палитрата която си показала Simple Smile А и до сега никога не съм се гримирала  Embarassed ще започна с нещо евтино и затова се спрях на theBalm .
Cyberspace трябва да я подхранваш повечко най вероятно.Какво използваше за върховете на косата си?
 Алечка не мога да ти се нагледам .С една дума няма как да опиша с две мога  :  МНОГО ХУБАВА !!! Simple Smile .
И аз за следващия път съм избрала пепелно кестеняво май или най -обикновена  5 ца защото ми харесват топлите тонове на кестенявото и мисля ,че много ми отиват .Няма смисъл да бягам от тях .
Боята дори си избрах Simple Smile
http://www.arlen.bg/product/2401/boya-za-kosa-loreal-professionn … ksidant-75ml.html тази ще е Simple Smile Аз нали редувам боя с амоняк на следващо без и т.н Simple Smile .

# 620
Алечка, на снимката изглежда равномерен и хубав цвета, но ти си знаеш как е всъщност. Наистина ти отива! Прическата също  Hug
А очите ти ме впечатлиха много, мнооооого хубави са Heart Eyes

# 621
  • Варна
Много хубав цвят и прическа Heart Eyes
Прииска ми се и на мен къса коса и без това от известно време съм в размисъл дали да не приключа с отглеждането на дълга коса. При предпоследното подстригване при случайна фризьорка, ме осени лошата идея да си направя отново пластове ooooh! Доста ме изтъни, а за мен това не е добър вариант, косата ми започва да изглежда твърде тънка и нездрава.

Май искам нещо подобно:

Скрит текст:

От втората, барабар с цвета!

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 16:32 от Тайга

# 622
Тайга толкова си красива и нежна  bouquet и късо да се направиш ще ти ходи.
Смятам обаче,че тази дължина ти е идеално.Кое не ти харесва ми е чудно.Перфектна е според мен прическата .

# 623
  • Има много детски смях.
Привет, момичета!!!
Аз даже ходих да си купя машата, но исках да използвам едни точки за намаление, с които тя щеше да ми излезе почти безплатна, обаче системата в магазина беше блокирала и трябваше да си я купя на редовна цена. Реших да изчакам няколко дни, уикенда може би пак ще отида.  Laughing

Чаровна, благодаря ти за препоръката за Бейби Блис. Прегледах клипчета и характеристики. Но доста набързо, честно казано. Мисля, че машинката на Бейби Блис няма една основна характеристика, която има Филипса- да се зададе автоматично смяна на посоката на завиване- първия кичур го завива надясно, втория наляво и така, с което според мен се създава илюзия за повече обем.  Thinking  Аз съм с права и мека коса, че и не особено дълга към момента, целя ефект- леки вълни- нещо такова https://www.youtube.com/watch?v=CgvCN2OkNlA . Моята коса е малко по- дълга.

# 624
Тайга,у теб има някаква екзоточна,дори азиатска красота😊Не сменяй цвета,нито пък прическата.
Да ви кажа,че вчера нещо ми щукна и се намязах със свинска мас и постоях час и половина.Измих с шампоан,сложих и Макадамия и ефекта е чудесен.Знам,че е малко гадничка маста,обаче косата ми стана една жива,лъскава и тлъста,плътна.Досега с нито едно масло(с изкл.може би на кокоса) или купешка маска не постигнах такава хидратация и мекота.И ще продължавам да я правя маската.Оказа се,че имаме запаси.Косата ми май никога не е била толкова суха.Когато я мия под душа се оплита и става на топка,нещо което през живота ми досега не ми се е случвало.А не е така нацъфтяла,но е суха и безжизнена.От какво така ми се заплита?Идеи?

# 625
Благодаря., момичета  bouquet
Тайга,  разкошна си!
Мис Б. От обезцветяването е така и при мен се случи

# 626
Относно въпросите:
1. Какви домашни маски ще правите този сезон?
За косата както обикновено залагам на изпитаната ми във времето отвара от листа коприва, клончета розмарин и лайка,от които слагам по 1 лъжичка и варя в 2 литра вода. Изплаквам косата си и стоя 30-ина минути с топла къпра. След това става мекичка и лъскава.
За лице- не забърквам домашни маски.
2.Планирате ли промяна и ако да-каква?
От 3 години не използвам преси и маши, но реших да си подвивам крайчетата на косата- нещо като на Никол Станкулова прическата. Ако това се брои за промяна Simple Smile
3. Харесвате ли бретони? Бихте ли си направили и как носите най-често бретона си?
Прав бретон ми отива много, но от 10 до 20 годишна се опитвах да се справя с него, посетила съм 100 фризьорски салона и никъде не ме направиха нормално. Отървах се от него и не мисля да се връщам към тези смутни времена  Laughing

# 627
Алечке и аз така предполагах.
Чаровна когато след амонячна сложиш без амоняк хваща ли те?Щото са ми казвали,че може да не хване,а също и обратното-от без амоняк,когато сложиш с амоняк.
Кой номер си избра от боята,която си показал?

# 628
Мисче от обезцветяването е заплитането и от сухотата на косата.
Много подхранване трябва .Многоооо.
Не съм забрлязала да не ми покрива.
Този път лакмето много бързо падна и лъснаха белите коси.Може би защото косата ми расте бързо  newsm78 .
За цвят май ...Пепелно кестеняво или чиста 5 ца а накрая може да избера нещо с топъл отенък Simple Smile

# 629
Василева,добре дошла при нас?
Сподели по-подробно за тази отвара?Сушени билки ли пошзваш?Защо след като отмиеш стоиш с кърпа?Какви са ползите за косата от тази отвара?
Чаровна,няма да сгрешиш според мен ако избереш и по-топлия отенък,ей така за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт