Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 377
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Има много детски смях.
DqVoLsKi_ChArOvNa , вчера цял следобед ровя в блогове и гледам клипчета. Всички уж много доволни, но често се срещаха и изказвания от типа на: "Въпреки като цяло негативните отзиви реших да пробвам и останах очарована". Ето това ме притеснява. Но май ще си я взема, а също така тя ще ми е стимулът да продължа да си пускам косата, а не да резна изкъсо, както често ми идва отвътре- повече от 10 години съм била с прическа а- ла Патрашкова, от една година я пускам и ми е труднооооооооооооооооооооо!

рада рада, благодаря!!!  Hug

Алечка, като брутален фен на късите коси само мога да те поздравя!  Wink

# 601
DqVoLsKi_ChArOvNa , вчера цял следобед ровя в блогове и гледам клипчета. Всички уж много доволни, но често се срещаха и изказвания от типа на: "Въпреки като цяло негативните отзиви реших да пробвам и останах очарована". Ето това ме притеснява. Но май ще си я взема, а също така тя ще ми е стимулът да продължа да си пускам косата, а не да резна изкъсо, както често ми идва отвътре- повече от 10 години съм била с прическа а- ла Патрашкова, от една година я пускам и ми е труднооооооооооооооооооооо!

рада рада, благодаря!!!  Hug

Алечка, като брутален фен на късите коси само мога да те поздравя!  Wink

И моя мъж предлага да ми вземе маша за рд само и само да не си стрижа косата Simple Smile Днес ме снима докато се гласях да оправям нещо по съдомиялната
Скрит текст:
Joy толкова време една година съм си глезила косата сега съм щяла да я стрижа.
Аз искам ето така
https://s12.postimg.org/5tzvb51dp/14702351_10205471021333731_528 … 95621129393_n.jpg даже и розово русо  Heart Eyes .
Ето малко красоти Simple Smile

[/img]
Джо какво стана с боята?Направи ли се? Стана ли цвета който си искала ?

# 602
Чаровна, и ние сме със същия ламинат  Joy  Joy  Joy

# 603
Чаровна, много здрава и хубава коса, личи си.

Прическите, който си показала са много хубави  bouquet

# 604
Чаровна,недей бе,прав е мъжа ти,толкова грижи,такива хубави резултати,здрава и жизнена коса,да отидат на вятъра.Само да смееш да подстрижеш толкова късо,ей!😃

# 605
Чаровнице, самата ти знаеш, че няма смисъл да се подстригваш толкова късо  Laughing
Харесва ти, впечатляваш се, но за малко, после пак искаш дълга коса, започваш мазила, шампоани и други разни за растеж...
И защо да си го причиняваш ?  
Разбирам да те дразни, понеже е суха и изтощена. Ако беше така - да, ама не е Laughing Толкова хубава коса имаш, мирясвай вече  Heart Eyes Hug

# 606
Mother благодаря Simple Smile И твоята коса е такава същата Simple Smile И аз като теб харесвам и  искам промяна голяма.Червено , русо и т.н , но като знам ,че не са успешни експериментите и съм се кротнала.Без мислено ми е да подлагам косата на мъчение и след няма и месец отново .Затворен кръг.Затова си ходя така  Confused
Miss разбрахме се да не пипам до март и тогава да реша.Все ми се струва ,че март няма да искам да стрижа  Joy .
Жана спирам се и мирясвам до пролетта Simple Smile Аз сега я нося основно на опашка Simple Smile Като ми е студено на вън слагам шапка.

Umma погледни бейбилис имат такава и май отзивите за нея са далеч по добри Simple Smile

Не мога да повярвам и аз ама много ми се носи къдрава косата.И искам да има чупки  Joy .Представяте ли си аз дето съм заклет привърженик правите кости Simple Smile .Нямам търпение машата вече да е в ръцете ми  Heart Eyes

# 607
Ох, никога не съм разбирала това внезапно желание за рязане, боядисване, промяна, това дяволче,което не те остовя на мира докато не стигнеш до салона.  Grinning и аз съм така когато реша нещо
но наистина вече ми е странно искаш да отрежеш,правиш го, после в 99% от случаите си те е яд, почваш да машеш маски,да пиеш до дабавки, да се грижиш да расте косата, после пак режеш Mr. Green еми омагьосан кръг, но и при мен винаги така става  Simple Smile
Чаровна, да покажеш като се направиш с машата  Simple Smile моите къдрици от онзи ден не иззържаха и няколко часа-е това пък никога не ми се е случвало, и лак им пръсках  newsm78 тая моята коса нещо се шегува с мене

# 608
Ох, никога не съм разбирала това внезапно желание за рязане, боядисване, промяна, това дяволче,което не те остовя на мира докато не стигнеш до салона.  Grinning и аз съм така когато реша нещо
но наистина вече ми е странно искаш да отрежеш,правиш го, после в 99% от случаите си те е яд, почваш да машеш маски,да пиеш до дабавки, да се грижиш да расте косата, после пак режеш Mr. Green еми омагьосан кръг, но и при мен винаги така става  Simple Smile
Чаровна, да покажеш като се направиш с машата  Simple Smile моите къдрици от онзи ден не иззържаха и няколко часа-е това пък никога не ми се е случвало, и лак им пръсках  newsm78 тая моята коса нещо се шегува с мене
Ще покажа разбира се Simple Smile
Ноември ми е рождения ден и ще почакате.А и започна едно колебание коя маша да е  Joy .При мен нормално като харесвам хиляди неща.Дали белисима , дали тази ремингтън или революцията  Joy .
http://www.cosmopolitan.co.uk/beauty-hair/hair/reviews/a40297/it … ted-head-to-head/ ето тази.Харесват ми небрежните вълни с голямата вълните ще са същите май.Ето я пак Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=FUI3ut5OhmU

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 11:32 от Анонимен

# 609
Чаровна кога ти е РД? И аз искам преса и маша, сигурно сега ще си поръчам маша, а за Коледа преса  Joy

# 610
Чаровна кога ти е РД? И аз искам преса и маша, сигурно сега ще си поръчам маша, а за Коледа преса  Joy
На 12 ноември  Laughing .
За Коледа аз искам това http://www.arlen.bg/product/3554/palitra-ot-senki-za-ochi-thebal … e-by-thebalm.html  Joy само трябва да разбера дали е добра Simple Smile Дядо Коледа вчера  ми каза да си напиша писмото и да го изпратя на пощата от сега  Joy .
А може да ги разменя пресата за коледа сенките за р.д Simple Smile

# 611
Ох, Чаровна, каква идея ми даде сега  Joy само дето имам вече доста палитри  Mr. Green
Розовата на ремингътн ми харесва, а онзи ден старата маша на мама изгоря, а ретрото я загубих, не мога да я открия измежду многото къщи и багажи и това е  Cry
така, че маша ще ми трябва при всики положения Simple Smile

# 612
Ох, Чаровна, каква идея ми даде сега  Joy само дето имам вече доста палитри  Mr. Green
Kaто имаш доста палитри може да споделиш как е тази и дали си чела нещичко за нея.
Нямам нито една палитра и сенки не си слагам изобщо  Embarassed и ми се е приискало .

# 613
Ох, Чаровна, каква идея ми даде сега  Joy само дето имам вече доста палитри  Mr. Green
Kaто имаш доста палитри може да споделиш как е тази и дали си чела нещичко за нея.
Нямам нито една палитра и сенки не си слагам изобщо  Embarassed и ми се е приискало .

ако си я взема непременно ще споделя, но там е работата, че всичките ми сенки са в същата гама горе-долу и един вид купувам кажи речи едно и също
аз също не си слагам много, но напоследък взех да използвам повече, не че сега като съм в къщи ще тръгна да се мацотя, но поне за експериментиране  Simple Smile

# 614
http://woman.-spam082-/n/praznichnata-palitra-na--urban-decay-naked.28397.html

Ей такава взех на дъщеря ми миналата година, не претендирам, че е била оригинална  Mr. Green, но цветовете са страхотни, наситени, плътни....много е хубава. Обаче и четките са много важни, това дори аз аматьорката го усетих  Wink

Общи условия

Активация на акаунт