С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 423
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Чудя се защо се нахвърлихте на Зои, пък си обяснявам - тя започна да се разбира със  свекърва си.   

# 106
  • Варна
Кали, приятелският  и роднински кръг на моите син и снаха не е никак беден, но си разменят и подаряват омалели запазени дрешки или пък колички, столчета за кола и столчета за хранене. Никой не го приема като унизително.
И аз не го приемам като унизително. Ако беше така, нямаше да приемам такива подаръци. Не сме червиви с пари, ама не сме и чак толкова окъсани, за да не мога да си облека детето с ново, ако се налага. Ама като ми дават и не се налага, защо пък да пръскам грешни пари? Ще й купя друго с тях или ще й ги спестя в сметката... Така разсъждавам аз.
Чудя се защо се нахвърлихте на Зои, пък си обяснявам - тя започна да се разбира със  свекърва си.   
Мислиш ли?  Thinking

# 107
Какво се чудиш, Кали? Намерила съм начина със здравословна дистанция и по-малко вмешателство. Ти също доколкото виждам не се дразниш вече толкова на твоята или греша?

# 108
  • Бургас
Интересна логика. Ако въобще нейното може да се нарече "разбиране".

# 109
Скрийте се в дупките си, змии!

Joy Joy Joy
ССССССССССССССССССС!!!!!!!!!!! Laughing

Затова, разбира се. Да не си помислиш, че е заради необмисленото и необосновано обвинение към Биборана. BTW, Zoi се извини, за което, моите уважения.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 10:55 от Анонимен

# 110
  • Варна
Какво се чудиш, Кали? Намерила съм начина със здравословна дистанция и по-малко вмешателство. Ти също доколкото виждам не се дразниш вече толкова на твоята или греша?
Едно е да спазваш дистанция и да ограничиш вмешателство, съвсем друго, да се разбираш. Всъщност дистанцията ти подсигурява комфорта да не се налага да се разбираш.
Да, вече рядко се дразня на моята и аз, ама то е защото рядко я виждам и не ми се налага да се разбирам с нея. Отдавна установих, че не мога да се разбера с тази жена. Просто сме много различни и това е. Дистанцията му е майката... Wink

# 111
  • някъде в орбита...
И при нас дистанция решава нещата.  Peace

# 112

И според мен това е ключът към нормални взаимоотношения

# 113
Ся ще се хвалим ли? И аз от повече от месец не съм я чувала и виждала и ми е много спокойно така.  Sunglasses
Трещи, теб те обичам, обаче не си права. Хората се нахвърлят срещу Зои, защото първо пише някви неща, после си ги наглася, както й е удобно и накрая като не може да убеди хората в нейното мнение започва да обижда и да раздава определения. Одавна я прескачам.  Laughing

# 114
Когато родих, баба ми извади отнякъде една прекрасна плетена пелена. Памучна, бяла и много красива. Буквално ахнах, изглеждаше съвсем нова и достатъчно скъпа. Оказа се... моя! Толкова мило ми стана! Използвах я с децата, сега прилежно съм я прибрала за моите внуци. Такова нещо е безценно, пък нека и на 100 години да е- запазено ли е, харесва ли се, да се ползва!

Дрехи вземам и предавам постоянно. Много обичам да използвам вещите до края им, мразя това разсипничество и консуматорство, което е превзело животите ни!
И аз имам такива пелени. Децата ми ходят на дк с пелената, с която съм ходила и аз.

# 115
  • Оптимист по принуда
Снаха ми преди години така си намери едно свое гащеризонче, червенко, плетено и обличаше племеника с него. Ами толкова мило беше  Heart Eyes Ще ми се и аз да имах нещо така запазено, но всичко е изгнило на тавана  Confused.

# 116
  • някъде в орбита...
 Jony , каква хвалба, това си е метод за оцеляване  Mr. Green

А с моята се гледахме достатъчно до преди седмица, и как оцеляха всички не знам Laughing Не че и аз съм цвете с лесен характер, де  Embarassed Rolling Eyes Crazy

# 117

Лошото е, че много снахи късно го осъзнават.

# 118
ОТдавна, Джони Wink

# 119

Лошото е, че много снахи късно го осъзнават.

Според моите наблюдения повечето снахи искат дистанция, докато обикновено свекървата иска "голямото задружно семейство"

Общи условия

Активация на акаунт