С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 285
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Зои, дори и във форум, когато човек обвинява някого, е желателно да има аргументи, а не просто да мята празни обвинения в пространството. Ти изпляска едно обвинение, без да мислиш, без дори да си направиш труда да провериш истина ли е това обвинение, само защото нещо било минало между ушите ти, а след това замазваш с празни приказки кое е грозно. Твоето поведение беше и все още е грозно.

# 91
И аз съм забелязала  преди време същото производно на свекърва, написано с у. Нямам спомен  за потребителката, която го е писала. Беше отдавна.
Бо-ряна,  никога не бих приела тази дума за шега или виц. Просташко е.
 Дали  ти лично би го приела, ако е изговорено за теб? Не вярвам, каквото и да обясняваш, колкото и добричка и разбираща свекърва си.
Признавам си, че аз не съм толкова широко скроена, за да го приема с усмивка, независимо дали е за мен  или  за която и да е свекърва.
Ма ко, браво за правилно написаната дума Омалява /не Умалява/ .
Кали, приятелският  и роднински кръг на моите син и снаха не е никак беден, но си разменят и подаряват омалели запазени дрешки или пък колички, столчета за кола и столчета за хранене. Никой не го приема като унизително.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 22:58 от K.A.G.

# 92
  • София
Зои, дори и във форум, когато човек обвинява някого, е желателно да има аргументи, а не просто да мята празни обвинения в пространството. Ти изпляска едно обвинение, без да мислиш, без дори да си направиш труда да провериш истина ли е това обвинение, само защото нещо било минало между ушите ти, а след това замазваш с празни приказки кое е грозно. Твоето поведение беше и все още е грозно.
"Сефте".

# 93
Само аз мога да накарам змиите да изпълзят Laughing
Уиш, не ми се издребнява, казах ти мернах го повече от веднъж, може да й е системна грешка. И какво замазвам, имаше такова наречие за свекърва преди време от някой.

# 94
Приемам го като шеговито ,като виц ,не съм се сърдила на вицове още.И те разбирам като свекърва да го вземеш върху себе си казано,но снахите не разбирам защо се обиждат или е  защото обичат свекървите си и заради тях.Честно. Не  е отправено към мен от снаха ми ,тогава ще ми стане криво,само в такъв случай.
И не бе повод за цялата чат разправия според мен,но аз се изразявам и  мисля особено нестандартно. Също така отстъпвам и   бивам убеждавана и  приемам другия за прав. Комплекс за малоценност може да е,но е късно да се променям.
Все пак съм на гости на младежки форум  и няма да се съобразяват с мен,те са домакините и си се шегуват и изразяват както им идва отвътре.Не са в бабешка,свекървинска тема.
Помня в последната ми работа само с мъже как известно време под носа си говореха мръсотии и после почнаха пред мен,щом съм сред тях съм като тях ,мъж.Иначе нямаше да се сработим.Аз ги моля да ми работят.Като не стане съм некадърна.
Та  така.

# 95
Зои, т.е., мернала си някой някога да използва тази дума за свекървите, за да направиш следното заключение за Биборана:
То хубаво са една до друга, но всеки път ли?! Ти нямаш думата правилно изписана.
ът

BTW, умението да си признаваме грешките и да се оттегляме от спора с достойнство не е излишно. При наличието на достойнство, разбира се. Аз се оттеглям от този спор. Каквото имах да кажа по въпроса, казах го.

# 96
Боряна, проявяваш някакъв комплекс за малоценност! Не си никакъв гост, а си реален участник във форум, не по-ниско от останалите! Изобщо не въпрос на възраст или качества!
Има си грозни изрази няма значение към кого са насочени.
 Биборана, сори, ако е било грешка, сори за спама.
Редактирам, оф Уиш, ще се върна да ги преброя в тая тема, не мога да ти цитирам с телефона съм. И да, някой писа преди, сто пъти ти казах, че не помня кой е, но не е за първи път!
Извиних се, преди да ме захванеш на тема достойнство. То оставаше тук да си го мерим Simple Smile

# 97
  • Бургас
Репертоарът от "дребни душици" и "комплексарки" е допопълнен и със "змии"  Laughing Някой беше казал, че най-добрата защита, е нападението.

# 98
Зои,и като участник във тема "С какво ни дразнят свекървите" с изключения  се старая  да съм по темата и да си спомням макар как е  било със свекърва ми,като снаха да се  изразявам.Макар да са спомени.
 И вземам от тук повече,защото макар да се  опъвам,усетих какво не ми е наред. И предприех стъпка в това да е наред. Няма да го изяснявам какво  е,стига,че аз го разбрах.
Има капризни,но и доста зрели  момичета тук,с реален поглед на нещата. И не се срамувам да вземам акъл от тях.

# 99
  • София
Грозно е, да. Обаче, ако е писала на фонетичен, "Ъ" и "У" са съседни и може да чукнала попогрешка клавиша.
Не, Уиш, не го е изписала погрешно.
Не и  два- три пъти в различни постове.
Съвсем обмислено е- това просташко название на свекървите съм го чувала още от дете.
Та, "простакът е непобедим", се оказва истина, проверена през годините.
И за мен, най- правилния отговор е " Убий простака с мълчание"!

# 100
Потребителката, на която K.A.G. се възмути предният път не беше biborana. Друга беше, една със свекърва с любовник тип "лошо момче". И аз съм го запомнила.
Все тая, какво се вълнувате кой как се изразява. Ми и да не е грешка, във форума ли ще я възпитавате?

# 101
Как ги помните тези подробности?

# 102
  • София
Скрийте се в дупките си, змии!

Joy Joy Joy

# 103
Понеже аз казах, chе не е за първи път, не съм имала предвид Биборана конкретно, а че в тази тема съм го срещала съвсем умишлено употребено. А иначе за у и ъ съм съгласна, че са едно до друго и моите постове бъкат от размяната им.

# 104
Биборана пише в темите от сума ти време, преди въпросните два поста, в които от няколко пъти написано свекърва, едното е с У, няма други такива изписани думи.

Общи условия

Активация на акаунт