С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 581
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Джули, сакън, не съм си помисляла такова нещо! Hug

Даун, как можа?! Съсипа ми крехката душевност! Laughing

# 166
Джули, сакън, не съм си помисляла такова нещо! Hug

Даун, как можа?! Съсипа ми крехката душевност! Laughing

Аз съм със същата крехка душевност на слон в стъкларски магазин. Такива съм ги изцепвала, че...

На баба ми, докато гледаше некролог и казах, че е във възрастта, в която там ще си гледа познатите, а бях на 9  Embarassed
И с детето съм понякога такава, добре че е надарем с чувство за хумор.

# 167
  • София
Мхм, и според моите е така. Обикновено свекървите си мечтаят за голямо, задружно семейство, тип Гераците...
На село и в малките градчета- може би.
Но, в големия град, с големите разстояние и малкото свободно време- не е така.

# 168
  • София
Като се прибрали, свеки се юрнала към водата с врясък "Ей, с часове ме влачихте навън, а една вода не се сетихте да ми вземет. Умрях от жажда заради вас!" Да се смееш ли, да плачеш ли...
Не е смешно, за съжаление, а е сигнал за прогресираща склероза или Алцхаймер.
Майка ми почина от второто и е ужасно- не го пожелавам на никого, та нека приятелката ти да се повгледа в бабата и да реагират навреме.

# 169
Да, за съжаление, може да е и деменция или Алцхаймер. Абе, старост- нерадост.

# 170
  • Варна
Мхм, и според моите е така. Обикновено свекървите си мечтаят за голямо, задружно семейство, тип Гераците...
Варна за малко градче ли се брои? Или моята свекърва и всичките й приятелки, са изключение? Wink

# 171
Кали, твоята доколкото помня е сама. И аз съм на мнение, че в градовете свекърите си имат апартамент и личен живот и не винаги подскачат от радост да приютят и поколението. По селата, с големите къщи е някак по-разбираемо, а и хората това са видели като модел.

# 172
Варна за малко градче ли се брои? Или моята свекърва и всичките й приятелки, са изключение? Wink

Кали, с кое твоята свекърва, която явно не е съвсем от Варна, държи да живеете като Гераците?

Тя, до колкото си спомням си отиде на село, именно за да не живеете заедно. Идва само, за да си свърши някаква работа и сега и заради внучката. Всичко останало го правят и други родители - като да пратят храна или просто да поискат някакво внимание от време на време.

Има далеч по-тежки случаи, в които не се разрешава на семейството да има никаква самостоятелност.

# 173
  • Варна
Тя, до колкото си спомням си отиде на село, именно за да не живеете заедно.
Ми не си запомнила много правилно. Тя си отиде на село, само и само да не се изнасяме и синчето й да се зароби с кредит или да дава грешни пари за наем на чужди хора. Изнесе се след много сълзи и сополи и твърдения, че я изнудвам, защото искам детето й да страда, като се зароби финансово по гореспоменатия начин... Има разлика, нали? Wink
Подозирам, че и без тези драми щеше да си отиде на село, за да наглежда 90 годишния си баща, но това е само в сферата на подозренията. Иначе беше драма голяма, когато заявихме, че ще се изнасяме ние.

# 174
И аз знам за не малко случаи като на HappyKali , включително и съпроводени с тръшкане и припадане на свекървата на входната врата, като младите тръгват да се изнасят. този, конкретния случай завърши с развод, защото все пак в един момент търпението на снахата свършва

# 175
Тя, до колкото си спомням си отиде на село, именно за да не живеете заедно.
Ми не си запомнила много правилно. Тя си отиде на село, само и само да не се изнасяме и синчето й да се зароби с кредит или да дава грешни пари за наем на чужди хора. Изнесе се след много сълзи и сополи и твърдения, че я изнудвам, защото искам детето й да страда, като се зароби финансово по гореспоменатия начин... Има разлика, нали? Wink
Подозирам, че и без тези драми щеше да си отиде на село, за да наглежда 90 годишния си баща, но това е само в сферата на подозренията. Иначе беше драма голяма, когато заявихме, че ще се изнасяме ние.

А аз си спомням, че бяхте избрали този вариант, заради инвитрото, което иначе нямаше да ви е лесно да си позволите  newsm78.

# 176
  • София
Ами, изключения са, на фона на братовчедките ми и техните свекърви, също варненки  Peace
ПП. Аз също си спомням как обясняваше, че приоритет е било инвитрото и затова сте останали.

# 177
Не е баш така, май се бяха съгласили все пак да останат и да си инвестират парите в ремонт, в което няма нищо лошо.
Познавам и аз много такива родители, които сакън, защо децата да плащат наем като може цял живот да са им до гъза? Това не е нормално. Мярнах в една тема Сирената беше написала, че е нормално децата да се отдалечават, а другото е патология. Не може, в един момент тези деца стават големи човеци, поемат си по своя житейски път, имат свой живот и свои емоции, време е да поемат отговорност за дом и деца и т.н. Не е адекватно мъж на 40г. да живее при майка си тя да го отглежда, много ясно, че снаха ще се бави, ако изобщо дойде.  ooooh! И като дойде е най-логичното нещо да го "отмъкне" от майка си и да е време да заживее като истински мъж.

# 178
  • при късмета
За Кали помня, че първоначалното им намерение за изнасяне и тръшканията на свекървата, съответно и разбирането им те да останат в жилището, предхожда с доста време разходите за инвитро. Първоначалните пари за наем доколкото помня отидоха за ремонт на жилището, доста сериозен, след като вече се бяха разбрали кой къде ще живее. Инвитрото е много след това, бебето ѝ е малко. Ако помня правилно Кали и мъжа ѝ имат около десетина годишна връзка и тръшкането на свекървата да не излизат под наем е в началото на всичко. Тя винаги за изцепките на свекърва си е писала в минало време

# 179
Инвитрото е много след това, бебето ѝ е малко.

Знаеш ли, инвитрото невинаги става от първия път.

Общи условия

Активация на акаунт