С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 706
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Начиии, няма диван, няма гадже. Laughing
Да, бе!
Като го купят сами и случайно разбереш, щото решили да ти го покажат по фейса, сФащаш колко си изостанала от събитията! Joy Joy Joy Joy

# 256
Ама как покупка на диван без консултация с Популе?!

# 257
  • София
А, де! #2gunfire
Това, младите, никакво уважение и зачитане нямат! Joy

# 258
Имат ли нужда от мебелта или нямат нужда от нея- това е въпросът  Naughty

# 259
Имат ли нужда от мебелта или нямат нужда от нея- това е въпросът  Naughty
Неее! Ще съсипе ли връзката им мебелта или не? Това е въпросът! Популе така хубаво беше обяснила корелацията диван-брак. Laughing

# 260
  • при късмета
Да не вземе да изпуснем нещо и друга мебел да става повод за развод, че половината трябва да го направим. Популе да дойде да каже дали дивана става повод или не, и ако още не са се разделили младите, да търсим причината за развод другаде. Тъй де, трябва да знаем. Не само свекървата да е виновна

# 261
Тя къде изчезна или не пише в тази тема вече?

# 262
Това с дивана ще си остане една от запомнящите се теми във форума.Направо култова, няма забравяне.

# 263
Популе мина на по-високо ниво- вече не дава консултации за дивани, а се вихри в политическите теми. Wink

# 264
И в туристическите теми съм я засичала Simple Smile

# 265
Уроци по български ли ще даваме в тази тема вече? Анонимен да преброи грешките на Мариат, чакаме. Аз броих една липсваща и една в повече запетая. Къде е правописната грешка? Сигурно ми се спи и не я виждам.
Много ми е досадно да говорите за грамотност в темата. Знае се, че има висшисти, които пишат рожденНи дни. Да не кажа, че са повечето зле с българския. Ама няма да се научат в темата.

# 266
  • София
Ако искат да се научат, но пък никой не е длъжен да им търпи неграмотността, нали!?
Не говорим за запетайки, а за груби грешки, които бодат очите.
И наглостта ме дразни- ако сбъркам и ме поправят, благодаря и коригирам, а не хуквам да обяснявам, че не сме в тема за правописа.

# 267
Какво затишие - дали е пред буря или свекървите са спрели с глупостите си ?  Mr. Green

# 268
  • София
Хи,хи!
Много те е наплашила свекървата, щом тичаш да се криеш  дори и в анонимен форум. Mr. Green

# 269
  • Варна
Моята свекърва ме дразни с това,че е изключително обсебваща и олицетворение на майка-орлица.Добре,че живеят по-далеч и не се виждаме често.Щяхме да бъдем като семейството в сериала,,Всички обичат Реймънд".Когато сме ходили на гости не мога да доближа детето.Така го е обсебила и не дава никой да го пипне.А за тъпченето с храна и бисквити+сладолед когато изрично й казвам,че детето не яде такива боклуци,направо не ми се коментира.Но,,тя знае най-добре" и строява всички вкъщи.А аз си повтарям ,,още един ден ще издържа",за да не стават дразги и от уважение към мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт