С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 290
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Лейди Лина, и аз мернах твой пост по проблема в друга тема. Съжалявам, но това вашето положение на някаква обсебеност намирисва. Мама се е вкопчила в чедото си и асТмата е само оправдание да го държи на къса каишка до себе си. Свекървата ясно ти е показала, че предпочита друга снаха пред теб. Няма значение коя всъщност, но не теб. Ако смяташ, че мъжът до теб си струва лично моето мнение е, че трябва да намерите начин да се изнесете. Иначе не вярвам връзката ви да оцелее.

# 556
Моята свекърва приключи с театъра и временно й е дошъл акъла. Беше ми 4 дни на гости, забележки нямам и след като от повече от месец съм на друга вълна спрямо нея хич няма и да имам забележки.
Пак си дрънка глупости, но аз се изключвам и дори на момента хич не ми прави впечатление, после се сещам.  Mr. Green
Пожелавам Ви мир и любов със свекървите.
Относно последният въпрос - ще се разведа и ще бъда дърта, изпаткала, разведена мома и ще ида на село с козите, но в една къща нито с майка си бих живяла, нито със свекърва си.  Mr. Green

# 557
  • Пловдив
В грешка си, не е мунчо, защото няма собствен апартамент, а защото не си грабне жената и не отиде на квартира.

И не всички, напънати от мерак за съжителство под един юрган, имат възможност до наемат квартира............
Това изречение е от същия пост, но защо ли не си го забелязала? newsm78
Ако двама толкова нямат пари за квартира къде са тръгнали да си играят на семейство?!?!?!

# 558
Янтра, ами ай де, аз знаеш ли колко пъти съм се чудила, ама не смея да питам, че се започва: не всички имали пари, обичали се и т.н.
При нормален работещ ерген/мома живял при майка си и баща си не вярвам да няма 2-3лв. заделени на страна. Днес 2-3, утре 2-3, ами те капка по капка вир стават.  Laughing И като се срещне с някой като него и като продължават да работят стават нещата. Иначе какво се получава?
Бачкаш, блъскаш се, създаваш семейство и дом и след 20-30г. детето води някой и си заживяват у вас и защото ти е дете ти се съобразяваш и накрая чуждият човек ти търси кусури. Ами ай сиктир. Ако един ден имам щерка няма да я пусна да ходи в чужд дом при свекърва. Да си създава свое гнездо. А синът ми...него баща му ще си го научи какво е да си Мъж, а не мутьо.

# 559
Девойката не казва, че нямат възможност.
Казва, че свекървата не я харесва. Е, как се натрисаш в дом, където не те харесват.

# 560
  • Варна
Е, тя първо е влязла и впоследствие е била неприятно изненадана да разбере, че не я долюбват отсреща.

От такива съжителства с 2-3 поколения /ама щото ми е дете и покрай него ще търпя и половинката му/ на такива сеири се нагледах с една позната, че мога роман да напиша и ще скрият шапката на много от случаите тук. Но ще го спестя. Всеки случай за мен това винаги е грешно решение. Родителите могат да бъдат гледани, обгрижвани и да не са изоставени и без съжителство под един покрив.

# 561
Не само ще търпиш, но трябва и да я обичаш. Щом синът ти я е избрал.

# 562
А ти какво искаш, Уиш? Да бие шута на майка си ли? Нали така може да бие шута и на Мъжа си (пази боже!)?
Аз се обърках от толкова майки, мъже и шутове кой на кого да ги бие. #Crazy

# 563
  • София
А ти какво искаш, Уиш? Да бие шута на майка си ли? Нали така може да бие шута и на Мъжа си (пази боже!)?
Аз се обърках от толкова майки, мъже и шутове кой на кого да ги бие. #Crazy

Laughing  Ха, говорех за тази младоженка:
Скрит текст:
Как пък все свекървите са болни и недооценени и притеснени и с мераци за булки и по принцип инициаторки на тъпотии #Crazy
А, има и тъщи като скачени съдове с дъщерите си. Познавам две такива. Едната все още не само живее със семейството на дъщеря си, но освен това навсякъде двете движат в комплект.
На другата дъщеря ѝ се разведе много бързо след сватбата, след като Мама замина с младоженците на сватбеното пътешествие и след завръщането младоженецът си би камшика.

П.П. Тази тъща, за която говорех по-рано, която също беше отишла на сватбеното пътешествие с дъщеря си и зет си... Та там разводът настъпи толкова бързо след подписването на брака, че даже не можеше да е по взаимно съгласие.

# 564
Не само ще търпиш, но трябва и да я обичаш. Щом синът ти я е избрал.
Не, не е нужно да я обичаш, но е правилно да приемеш избора на синът си , а не да му набиваш че е трябвало да вземе еди коя си щото била еди каква си.
Която и жена да го чуе това ще и стане болно.

# 565

Относно последният въпрос - ще се разведа и ще бъда дърта, изпаткала, разведена мома и ще ида на село с козите, но в една къща нито с майка си бих живяла, нито със свекърва си.  Mr. Green

И аз така  Hug

Ако младите са наистина зле с парите и пропуснем въпросът защо като са толкова зле, създават семейство, тогава възрастните биха могли при желание и възможност да помагат с част от наема, но да се живее отделно. Варианти винаги има, стига да има желание

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 10:41 от veselka1

# 566
Milenaka, да не се окаже, че познаваме една и съща тъща. Laughing

# 567
  • София
А де? Пътешествието беше в Малта.

# 568
Ааа, не, нашата тъща беше в Тенерифе.

# 569
Клюкарки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт