С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 541
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Ти сериозно ли питаш  Rolling Eyes Ако да, не, не, не е нормално. Всеки трябва да си знае къщата, ако не иска някой ден да си види муцуната в криминалната колонка на някой вестник.
Ако приятеля ти замазва очите с подобни тъпи оправдания, хубаво си помисли дали не си се хванала с поредния мамин Мунчо.
Да се спреш, предлагам! Stop
Майката не е боклук, който трябва да бъде изхвърлен на сметището щом детето стане пълнолетно.
Ще ставаш майка и малко от малко трябва да почнеш да се усещаш.
Какво искаш да направи момчето, за да не бъде Мунчо?
Да метне майка си в някой старчески дом, че да се посвети единствено на жена си?
Само че, едно ще ти кажа- който е  готов да изхвърли майка си, няма да пожали и жена си.

# 541

Майката не е боклук, който трябва да бъде изхвърлен на сметището щом детето стане пълнолетно.
Да метне майка си в някой старчески дом, че да се посвети единствено на жена си?
Само че, едно ще ти кажа- който е  готов да изхвърли майка си, няма да пожали и жена си.
Ама защо да изхвърля майката? Той да се изнесе да живее отделно с жена си. И какъв старчески дом? Те са на по 20 и няколко, значи майката е на 50 и няколко.

# 542
  • София

Извинявай, ако съм прозвучала обидно. Не съм имала такава цел. Но твърдя, че си е хванала с Мамин Мунчо и за твое добро трябва да бягаш с 300.
Уиш, не всички родители могат да осигурят отделно жилище, за да не влезе синковеца в графата Мунчо.
И не всички, напънати от мерак за съжителство под един юрган, имат възможност до наемат квартира............
Да мрат ли, вместо да се погърчат малко и да намерят решение? Mr. Green

# 543
Уиш, не всички родители могат да осигурят отделно жилище, за да не влезе синковеца в графата Мунчо.
И не всички, напънати от мерак за съжителство под един юрган, имат възможност до наемат квартира............
Да, финансовото положение на много хора не е никак розово. Обаче, рядко излиза нещо добро от такива съжителства. А, като се има предвид и че описаната майка на приятеля е доста властна и обсебваща, голям гърч ще падне.

# 544
Сега видях - маман орлица и типична свекърва,млада или стара, близо или далеч  е  опасна. Трудно ще се промени толкова различие със съвременното.Работата и предполага сън денем,не дай боже да и отмята одеялото да става.Тя  всъщност задава риторичен въпрос ,отговор задава.И със сигурност е наясно,но да се оплаче и намери отдушник.Ще се оправи момичето...

# 545
  • Пловдив

Извинявай, ако съм прозвучала обидно. Не съм имала такава цел. Но твърдя, че си е хванала с Мамин Мунчо и за твое добро трябва да бягаш с 300.
В грешка си, не е мунчо, защото няма собствен апартамент, а защото не си грабне жената и не отиде на квартира.

# 546
  • София
В грешка си, не е мунчо, защото няма собствен апартамент, а защото не си грабне жената и не отиде на квартира.

Това изречение е от същия пост, но защо ли не си го забелязала? newsm78

# 547
  • София
Здравейте на всички дами които живеят под един покрив със свекървата или с майката на мъжа до тях! Не се съгласих да живея при свекърите. Бих искала да чуя мнението ви по-този въпрос, а той е " Разбирате ли се със свекървата и как се чувствате под един покрив заедно? " Спред вас възрастни и младни заедно ли трябва да са или отделно? Никакво колебание – отделно. Питам ви защото от скоро живея с приятела си, а той живее с майка си защото жената е сама и е болна от Асма, не са се разделяли като цяло, а той преди мен не е живял с друга ( освен с майка си ). Защо въобще си се съгласила на такова нещо?
Аз обаче съм имала една връзка в която с човека до мен живяхме само двамата, беше ни по-спокоино, помагахме си и можех да се отпусна, като това да изляза гола от банята без хавлия, да спя гола, без да се притеснявам, че някой ще влезе, да не питам кое къде е и да си бъда сама домакинята! А какво ви се случва когато свекърва ви, не ви харесва?! Смята, че не сте достойна за сина и? Бих искала да чуя вашето мнение и ви благодаря! Simple Smile Свекърът и двете сестри на свекърва ми не ме харесват. Тяхно право е, на мен не ми пречи. И аз не харесвам свекъра си и едната сестра; не вярвам да са си разплели чорапите. Животът продължава.

# 548
Майка ми е астматичка.
Има три дъщери.
Тройна тъща е.
Утре ще я питам как не й е дошла на ум великата простотия да парадира с астмата си и да се тръшка за дядовата ръкавичка.
Как пък все свекървите са болни и недооценени и притеснени и с мераци за булки и по принцип инициаторки на тъпотии #Crazy

# 549
Lady_lina в другата тема си написала от какво най- много те е заболяло.Като го прочетох наистина ме стана яд на приятеля ти.
Как ще продължите да живеете заедно със свеки като знаеш че тя предпочита друга за сина си.

# 550
  • Бургас

Ти сериозно ли питаш  Rolling Eyes Ако да, не, не, не е нормално. Всеки трябва да си знае къщата, ако не иска някой ден да си види муцуната в криминалната колонка на някой вестник.
Ако приятеля ти замазва очите с подобни тъпи оправдания, хубаво си помисли дали не си се хванала с поредния мамин Мунчо.
Да се спреш, предлагам! Stop
Спри се ти с драматизациите. Ние с ММ като живеем отделно да не би да сме захвърлили родителите си. Жената да си остане в жилището, а младите да си свият гнездото другаде, както е и редно. Познавам хора, които живеят заедно с възрастните и последните може да се каже, че са захвърлени и такива, които живеят поотделно и се грижат за родителите си. Не правиш услуга на детето си, когато не му даваш възможност да порасне и да поеме нормалните за зрелите индивиди отговорности. Само по нашите ширини е нормално да си простираш гащите до тези на свекървата.

# 551
Аз в живота си съм срещала една единствена жена с която би живяла в една къща като снаха и свекърва. Толкова я обичах и уважавах, и не само аз. Със сина и обаче, не можах.

# 552
  • София
Как пък все свекървите са болни и недооценени и притеснени и с мераци за булки и по принцип инициаторки на тъпотии #Crazy

И как пък винаги в тази тема се намира някой, който да оправдае това поведение и да се мъчи да го вкара в графата нормално Sick

# 553
А, има и тъщи като скачени съдове с дъщерите си. Познавам две такива. Едната все още не само живее със семейството на дъщеря си, но освен това навсякъде двете движат в комплект. На другата дъщеря ѝ се разведе много бързо след сватбата, след като Мама замина с младоженците на сватбеното пътешествие и след завръщането младоженецът си би камшика.

# 554
  • София
А ти какво искаш, Уиш? Да бие шута на майка си ли? Нали така може да бие шута и на Мъжа си (пази боже!)?

Общи условия

Активация на акаунт