С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 594
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Живи и здрави и двамата бъдете! bouquet
Мерси  Hug
След две седмици сигурно ще ми потвърдят диагнозата "свекърва"  Mr. Green
Честито .Желая ти здраво ,усмихнато и послушно бебче и...след години да научиш ника на снаата ,да го кажеш ,да го знаем та да те защитаваме. Няма да и дадем да гъкне.

Сигурно оплакванията ще са от сорта "Тая дърта драка вместо да си гледа внучето се вдигнала със свекъра да ходят на почивка в Анталия. Ей, няма такива егоисти...."
 Joy

# 421
  • при късмета
Оплакванията от нас като свекърви, може и да ни изненадат. Кой знае какво ще е на дневен ред след трийсетина години  Laughing
Ама ние ще слушаме

# 422
  • София
Оплакванията от нас като свекърви, може и да ни изненадат. Кой знае какво ще е на дневен ред след трийсетина години  Laughing
Ама ние ще слушаме
Това е вица на деня!
Човек не се променя. Mr. Green

# 423
Ама ние ще слушаме
Това е вица на деня!
Човек не се променя. Mr. Green

Много ще са ми забавни теориите на ма ко.

# 424
  • при късмета
Че те теориите ми няма да се променят.
При това съм казвала много пъти, че сина ми от много малък си взима самостоятелни решения. Съобразявала съм се например за дете, поканено от него на РД, а знае, че аз не харесвам детето. При това правеше 5 години. Примери имам още много. Та дали мен ще пита и с мен е се съобразява като реши да си избира жена? Аз от сега не вярвам, а вие ако искате вярвайте.
От край време, като майка си, не се съобразява с чужди критерии, не вярвам да започне на "дърти" години. Снахата да му мисли  Laughing
Мога разбира се да му наложа като всеки родител, каквото поискам, но не виждам смисъл. Ще го прави докато порасне и после хем сама ще съм го отдалечила от себе си, хем ще му се налага да се връща много назад, че да намери неговия си начин. За това не му налагам нищо.
Аз ще помагам с каквото мога и конкретно нещо, което са поискали. За мен винаги помощ, е означавало точно поискано нещо, а не каквото прецени, този на когото са поискали. Обичам деца, така, че и внуци няма да ми е проблем да гледам.
Винаги съм мислела, че свекървите трябва да са благодарни, че сина е намерил жена, която го обича и е загрижена за него, а не да се опитва да си го върне вкъщи. Все пак в общия случай децата ни остават след нас и е хубаво да знаеш, че си имат семейство

# 425
Винаги съм мислела, че свекървите трябва да са благодарни, че...
Нещо ми е лигаво тази вечер, та затова мислено довърших изречението ти със "се е намерила будала, която да го вземе". Явно Муньовецът Мой ме е вдъхновил. Laughing

# 426
  • София
При това съм казвала много пъти, че сина ми от много малък си взима самостоятелни решения. Съобразявала съм се например за дете, поканено от него на РД, а знае, че аз не харесвам детето. При това правеше 5 години.
Браво!
Да кажеш на дете на 5 години, че не харесваш друго дете на същата възраст до там, че не го искаш в къщи за рожден ден!
Що ли не се учудвам? newsm78
Ти си още едно потвърждение, че не читавите родители служат за коректив на децата си от ранна възраст.

# 427
  • Бургас
Ма ко, приеми съдбата си на бъдеща изтрещелница  Mr. Green
Пък свекървата как да е благодарна ако намира снахата за най-лошото нещо, което се е случвало на сина й  Thinking

# 428
Пък свекървата как да е благодарна ако намира снахата за най-лошото нещо, което се е случвало на сина й  Thinking

Като влезе в ролята на бащата от вица:"И, татко, следващия път, когато някой ми поиска ръката, не падай на колене с вик "О, Спасителю мой!", а кротко кимни и кажи "Да". Laughing

# 429
На Джули освен снахата, пожелавам и майка й(сватята) да е дългогодиша потребителка на Бг-мама. Е, тогава ще е от весело по- весело!

# 430
  • Бургас
На Джули освен снахата, пожелавам и майка й(сватята) да е дългогодиша потребителка на Бг-мама. Е, тогава ще е от весело по- весело!
Със Zoι може да скрепим българо-гръцката дружба като оженим децата  Laughing По - весело от това не може да стане   Mr. Green

# 431
# 432
  • при късмета
При това съм казвала много пъти, че сина ми от много малък си взима самостоятелни решения. Съобразявала съм се например за дете, поканено от него на РД, а знае, че аз не харесвам детето. При това правеше 5 години.
Браво!
Да кажеш на дете на 5 години, че не харесваш друго дете на същата възраст до там, че не го искаш в къщи за рожден ден!
Що ли не се учудвам? newsm78
Ти си още едно потвърждение, че не читавите родители служат за коректив на децата си от ранна възраст.
И как го съчини това? С читавия си мозък сигурно  ooooh! Я сега ми кажи къдзе съм го написала. Ако не прочети пак и не си съчинявай. И друг път съм го давала за пример, така, че мога пак да го потвърдя, но твоите измислици няма как.
Това само ако можеш да четеш и разбираш тест де, както сама обичаш да се изразяваш. Собствените ти способности обаче са нулеви в това отношение.

Ма ко, приеми съдбата си на бъдеща изтрещелница  Mr. Green
Пък свекървата как да е благодарна ако намира снахата за най-лошото нещо, което се е случвало на сина й  Thinking

Mr. Green ще гледам да изтрещя подобаващо, че да не посрамя свекървенската гилдия
А сега сериозно, не си представям сина ми да иска моето одобрение за жена си. Изхождам от факта, че аз не съм питала като съм избирала и съм се женила, съответно толкова ще питат и мен

# 433
  • някъде в орбита...
July , честито, и всичко да мине леко и безпроблемно Wink

# 434
  • София
И как го съчини това? С читавия си мозък сигурно  ooooh! Я сега ми кажи къдзе съм го написала. Ако не прочети пак и не си съчинявай. И друг път съм го давала за пример, така, че мога пак да го потвърдя, но твоите измислици няма как.
Това само ако можеш да четеш и разбираш тест де, както сама обичаш да се изразяваш. Собствените ти способности обаче са нулеви в това отношение.

Не аз, ти го съчини, за втори път те цитирам:
Цитат
Съобразявала съм се например за дете, поканено от него на РД, а знае, че аз не харесвам детето. При това правеше 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт