С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 573
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Canada
Бор_яна, казвай, че пишеш от телефона. Сега така е модерно Simple Smile
Това с ключовете бих й го спретнала на моята.

# 496
  • София

АбсурТ,
Скрит текст:
Благодаря ти, ще се пробвам,но като гледам, едва ли ще ги спазвам.
Много грозно ми седи без интервали.......... Hug

# 497
Не  пиша бе,изтъркана клавиатура от вас е,да ви упрекна като свекърва, недовиждане и не знам защо интервалите ги чукам автоматично след всяка дума.Ръкописно съм добре.Как да не е виновна клавиатурата сега...Важното е да съм добре като свекърва,за сега съм доволна и  така го усещам ,другото каквото напиша.

# 498
Свекървите явно са ги хванали добрите,защото коментариите минаха на лични нападки или за възпитанието на децата.

# 499
Учим се бе...Всъщност като се оплаче някой  му обясняваме  колко греши.Та  смее  ли. Снаха ми  се оплака от сина, и  аз като видна свекърва рекох,ми  ще си го търпиш.А тя:Само да се оплача исках малко де.
Та  тъй.

# 500
Нека да ви върна на правия път тогава  Simple Smile, за щастие на със моята свекърва, а със сестра и.
Въпросната жена се има за супер изглеждаща, неостаряваща дама. Има един син, в който е вкопчена на моменти до перверзност.
На сватбата му се облече в булчинска рокля, и още се хвали, че била по-хубава от булката.
Отиде с тях на медения им месец и на всяка следваща почивка оттогава.
Обажда му се по мнооооого пъти на ден. Не спира на повтаря, че той е единствения мъж в живота и.
И естествено, момчето в момента се развежда.
И един бисер от моята свекърва за случващото се: Те като се изнесоха за Истанбул, НИЕ не казахме нищо, значи не ИМ се бъркаме! Под "ние" се подразбира тя и другите и сестри.

# 501
Учим се бе...Всъщност като се оплаче някой  му обясняваме  колко греши.Та  смее  ли. Снаха ми  се оплака от сина, и  аз като видна свекърва рекох,ми  ще си го търпиш.А тя:Само да се оплача исках малко де.
Та  тъй.
И ти ли?
Моята приятелка-свекърва след оплакване от сина ѝ попитала: ти нали го знаеше, сега не се оплаквай, че е такъв./ Синът може да не мръдне от компютъра,  нищо не го интересува/. Не живеят заедно, даже не са в един  град.

# 502
 Винаги ми се гади, като прочета подобна перверзия. Що за жена отива на меден месец със сина и снаха си? Що за мъж го допуска това? Извратеняци.

# 503
И аз ,и  аз ,нали съм свекърва.Ми  да наливам масло ли,не бе кой  знае какво.И участва яко с децата.Ама не е злато и  кусури си има.
Бе  само на сватбено пътешествие  трябва да присъствам,ама пропуснах.
За  втората снаха го държа.

# 504
  • Бургас
Винаги ми се гади, като прочета подобна перверзия. Що за жена отива на меден месец със сина и снаха си? Що за мъж го допуска това? Извратеняци.
И що за жена за жена се омъжва за подобен скопец.

# 505
  • София
И що за жена за жена се омъжва за подобен скопец.
А, познавам и една тъща, която направи същото.

# 506
В защита на момчето ще кажа, че той огромни усилия полага за да ограничи тези вмешателства, но те са прекалено много и с много манипулиране. Баща му е шизофреник, и години наред не се лекувал. Вкъщи е било постоянно със скандали и даже с бой. Когато пораства, се опълчва на баща си и се явява един вид закрилник на майка си. Та от там е тази нелепа връзка между тях.
Ожениха се след запознанство в интернет, с много малко лични срещи. Момичето заживя в една къща със свекърва и със свекърва на свекървата. След две години разви депресия и лекарят всъщност ги посъветва да се промени обстановката.

# 507
  • Mediterraneo
Не са виновни клетите женици( свекърви и тъщи), а недорасляците, които си мислят, че създават свое семейство, а ги е страх да се пуснат от полите на мама.

# 508
Не са виновни клетите женици( свекърви и тъщи), а недорасляците, които си мислят, че създават свое семейство, а ги е страх да се пуснат от полите на мама.
Не само жениците, ами и бащиците. Наши близки уж имат жилище отделно за младите, но все си говорят, че синът ще минава през тях да се наяде на обяд и със снахата вечер /докато се роди детето/. После само той, защото тя нали ще е заета с детето.
Аз опонирах, че когато се роди детето той/синът/ ще бърза да се прибере при семейството си, но набързо се заключи, нали виждали еди кой, как всеки ден бил у техните, пък и те си познавали сина, че не можел без тях.

# 509
В случая, женицата (свекървата) е тази която не осъзнава, че детето и вече има свое семейство. Въпреки, че мъжа и вече се лекува и в интерес на истината е един страхотен човек, тя още се държи като жертва и зависи емоционално от сина и.
П.С. Аз пак да намеся моята свекърва 😀.
Когато се роди бебето, тя почна да разправя : Вече си имам внучка, спокойно мога да го оставя този идиот мъжа ми! Имам с кой да живея!
Да се смееш ли, да се плашиш ли?!

Общи условия

Активация на акаунт