С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 272
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тц, завиждаме  Mr. Green

# 571
Още по-лошо става... Има повече от една такава луда! Laughing

# 572
  • София
Ако двама толкова нямат пари за квартира къде са тръгнали да си играят на семейство?!?!?!
Що мен питаш? newsm78
Аз съм казала какво мисля за живеенето под един покрив само защото ги мързи да се изпращат.......

# 573
  • Пловдив
Ако двама толкова нямат пари за квартира къде са тръгнали да си играят на семейство?!?!?!
Що мен питаш? newsm78
Аз съм казала какво мисля за живеенето под един покрив само защото ги мързи да се изпращат.......
Теб питам защото ти казваш, че някои хора не могат да си позволят собствено жилище. Да закупят много хора разбирам, че не могат и е нормално, ама квартира ако не могат - да не си играят.

# 574
  • Най-красивата страна
Защото някои мъже смятат,че жилището на мама  е и тяхно жилище .И защо да излизат на квартира,като си имат дом.Освен това им е внушено,че е редно снахата да живее у тях и заедно да се грижат за неговите родители.Такова им е възпитанието.И дори жената да има отделно жилище,такива мъже не желаят да напуснат домът на мама.
Да,верно е,че жилището ще остане един ден на сина,ако е единствен.Но това не значи ,че той няма право да се отдели.А много  често свекърите възприемат излизането на квартира като лична обида към тях.

# 575
Тук една нали се тръшкаше,че живеели в една стая при свекърите и искали да се изнасят от тях, ама на тях им трябвал 3-стаен апартамент, пък били много скъпи под наем. Е, как може да живееш в 1 стая, пък иначе задължително 3-стаен да търсиш, за да се изнесеш.

# 576
  • Бургас
Тук една нали се тръшкаше,че живеели в една стая при свекърите и искали да се изнасят от тях, ама на тях им трябвал 3-стаен апартамент, пък били много скъпи под наем. Е, как може да живееш в 1 стая, пък иначе задължително 3-стаен да търсиш, за да се изнесеш.
Нали трябва да имат оправдание защо не се изнасят.

# 577
  • Най-красивата страна
Факт е,че има  и такива снахи,които се нанасят в чуждата къща и очакват всичко да се промени според техните желания.

# 578
Абе той и моят мъж не искаше да даваме пари за квартири, обаче беше наясно, че аз няма с години да живея при роднини, докато имаме собствен дом. И си се изнесохме на квартира. Не разбирам това "натискане" при родителите, независимо дали от детето им, или от половинката. Rolling Eyes

# 579
  • София
Защото някои мъже смятат,че жилището на мама  е и тяхно жилище .И защо да излизат на квартира,като си имат дом.Освен това им е внушено,че е редно снахата да живее у тях и заедно да се грижат за неговите родители.Такова им е възпитанието.
Не си даваш сметка, че такова е и възпитанието- масово, на момичетата.
Всички пишещи тук, са били възпитавани, че като се омъжат ще се махнат от вкъщи.
Дори и в прав ред да не им е казвано.
Това обяснява защо, в днешно време, на пръсти се броят младите семейства, живеещи при тъщата и защо момичетата не са привързани към дома на майка си.
Ако момчето няма жилище и послуша жена си, излизат на квартира.

# 580
Всички пишещи тук, са били възпитавани, че като се омъжат ще се махнат от вкъщи.
Ох, силно се надявам да не са всички. Когато трябваше да реша какво да правя с едни пари, които дъщеря ми наследи, реших да ѝ купя едно малко апартаментченценценце ( за толкова стигаха) с идеята да има нещо свое и да не зависи от никой мъж и роднините му. Вярно че не всеки има финансови възможности, но повече са тези, които не искат да се лишат от удобства.

# 581
absurT, по скоро изключение са жените, възпитани по този начин, които са около мен и сме горе долу в една възрастова група/да кажем между 30 и 40 годишни в момента/. За тези под 30 години пък това съвсем не важи

# 582
  • София
absurT, по скоро изключение са жените, възпитани по този начин, които са около мен и сме горе долу в една възрастова група/да кажем между 30 и 40 годишни в момента/. За тези под 30 години пък това съвсем не важи
Ти колко време живя при майка си след като се омъжи? newsm78

# 583
  • Пловдив
Аз съм живяла два месеца. Е?

Как да разбера, че нещо не е за мен ако не го пробвам?

# 584

Нито ден, както и при свекърва си. Винаги съм мислила, че когато се омъжа, напускам дома на родителите си и с мъжът ми създаваме наш дом самостоятелно

Общи условия

Активация на акаунт