Карти таро 15

• 64 962
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Ах, ясно, благодаря ви, мили хора. Ще стоя далече! Подвела съм се baby_neutral

# 226

Не бързай... Направи си една подредба, какви биха били отношенията ви.

Мъжете понякога стават различни с точната жена. Даже бих казала, че точно този тип мъже в най-честия случай очакват точно тази жена, с която ще се държат по.различно.

# 227

Подкрепям Силвър Лайт, хубаво е една партньорска подредба да се направи за повече яснота, но наистина характера си е характер.

# 228
Каква е причината мъж отново да търси жена?
Пп имали са връзка
9п/крал меч,2меча,жрец
Някък си се чувства самотен колебае се ,жреца в случая не знам какво казва.
Каква му е целта?
Асо пентакли/слънце,сила,8 пентакли
Търси стабилна основа ,но егото му е голямо налага си самоконтрол,ще положи усилие ,ама за какво???
Моля за мнение че не са ми много ясни.

# 229

Каква му е целта?
Търси стабилна основа ,но егото му е голямо налага си самоконтрол,ще положи усилие ,ама за какво???

Пари? някой да го издържа?

# 230
Пп имали са връзка
9п/крал меч,2меча,жрец
Каква му е целта?

Първите карти, картите дъно ли са? Така не става много ясно, но да видим, ако са картите дъно Simple Smile Да, в момента е загубил почва под краката си, може да е залагал на връзка, която се е провалила, това обаче е мое усещане /за връзката Simple Smile /. Иначе картите показват, че е свикнал да става по неговата, но явно не се е получило, на кръстопът е и търси повече сигурност в отношенията, а по картата дъно - търси изгода, да получи нещо, което му се  струва, че му се дължи по право.
За челта по дъното - материално изражени цели, някакъв личен конфорт. Да доминира в тази връзка, да повдигне отново самочувствието си, тук е да получава не да дава.  И накрая, връзката за него е отново експеримент, да види какво ще стане.

# 231
Какво имаше предвид с родовите заболявания?  

Много често в гледанията за здраве, особено, когато гледаш за пръв път на някой непознат човек, излизат фамилните му заболявания, в случая за това се съди по Императрицата, като първа карта, отделно от комбинацията Императрица + 2 чаши, което пък говори за меки тъкани: черва и т.н., задържане на течности и етиологията им, всякакви лимфоми ...

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 11:11 от Секхмет

# 232
Пп имали са връзка
9п/крал меч,2меча,жрец
Каква му е целта?

Първите карти, картите дъно ли са? Така не става много ясно, но да видим, ако са картите дъно Simple Smile Да, в момента е загубил почва под краката си, може да е залагал на връзка, която се е провалила, това обаче е мое усещане /за връзката Simple Smile /. Иначе картите показват, че е свикнал да става по неговата, но явно не се е получило, на кръстопът е и търси повече сигурност в отношенията, а по картата дъно - търси изгода, да получи нещо, което му се  струва, че му се дължи по право.
За челта по дъното - материално изражени цели, някакъв личен конфорт. Да доминира в тази връзка, да повдигне отново самочувствието си, тук е да получава не да дава.  И накрая, връзката за него е отново експеримент, да види какво ще стане.
Благодаря в десятката си.първите карти са карта на цепене.ДА господина в момента  съжителства с жена,материалната основа е дъното на отношенията им.И на Ленормана дава че имат проблеми.За това се чудех защо отново напомня за себе си,и каква му е целта.

# 233

Каква му е целта?

Пари? някой да го издържа?
Благодаря той е материално обезпечен и пари не му трябват

# 234
Попитах картите какъв е основният проблем на един човек. И, честно казано, скоро не съм виждала такава комбинация, а именно:
Слънцето, Страшният съд, Кулата

Чудно, а Simple Smile Кажете какво мислите, момичета. Рядко се падат на подобни въпроси само и единствено карти от Големите аркани.

p.s. за да няма недоразумения, зададох същият въпрос и тук
http://monavendor.com/index.php/Thread/17-%D0%92%D0%B7%D0%B0%D0% … D=11871#post11871

# 235
Попитах картите какъв е основният проблем на един човек. И, честно казано, скоро не съм виждала такава комбинация, а именно:

Чудно, а Simple Smile Кажете какво мислите, момичета. Рядко се падат на подобни въпроси само и единствено карти от Големите аркани.

http://monavendor.com/index.php/Thread/17-%D0%92%D0%B7%D0%B0%D0% … D=11871#post11871

В депресия е.  Поставил си е някакви планове за изява и реализация като личност,  но това не става по лесния начин,  а чрез житейските уроци на Кулата и съда на собственото отрезвяване и равносметка

# 236

В депресия е.  Поставил си е някакви планове за изява и реализация като личност,  но това не става по лесния начин,  а чрез житейските уроци на Кулата и съда на собственото отрезвяване и равносметка

Притеснявам се, че съюзната конструкция от Слънцето + Страшният съд, говори за много по-сериозни проблеми, такива, като несправяне с унищожително чувство за вина и за изначално несправяне с живота - да си смешник в собствените си очи никак не е лесно, очевидно, особено, когато си бил в комфорта на някакво измислено "добруване" дълги години наред и при първия конфликт, реагираш инфантилно (Слънцето + Страшният съд).
Няма как, освен една Кула да те сполети, втора вина върху първата те спохожда, а ти си изгубен сред пясъците на нищото, сиреч върху представат си за "о-смислен" живот и особено на социална конюнктура.
В този случай депресията става агресия; в такъв момент всички нуминозни несъзнавани нахлувания идват и обемат Аз-а ти, т.е. - тотална липса на контрол, цялата помия се излива навън, без оглед на време, ситуация и условия - ти си едно заедно с езика си, проклинащо слово без смисъл, с малко надвишаващо интелигентността на камъка.

Извън по-горните метафори, човекът не просто е зле, той е на ръба на поведенческия катаклизъм, наречен днес обсесивно-компулсивно разстройство.
Кулата отключва този процес по изричане на безсмислици. На обвинения.
Фактът, че са само големи аркани говори именно затова - тотално нахлуване на несъзнавани комплекси от миналото, все пак налице е този така не-Страшен съд с неговите измислени герои от детството и неговите призраци и страхове, които само Слънцето може да освети, но и да затъмни, така че да се видят само сенките.
Едно ревящо, противно дете. На 45 години. Жена, може би...
 Peace

# 237
Хора, привет.

Какво мислите за следните карти:

2 пентакли + 8 жезли + Кралица жезли - Интересува ме характерът на един познат.

В тези карти се проявява твоят характер, не неговият, категорично.
Започваме с ниска карта като 2 пентакли - игра, бихме казали и флирт, преминаваме в 8 жезли, което дори не е и надграждане на флирта - комбинацията между 2 пентакли и 8 жезли е страхлива, опипваща ситуацията, защото вече има сериозна история извън нея, а Кралицата жезли иска да е и господар на ситуацията - няма как да бъде. Тя е самотна кралица с далечно царство, не пее в хора.
Т.е. в тези карти няма история за характера на твоя познат, а на твоето отношение към него.

# 238
Здравейте Simple Smile,

за характера на човек предлагам следната подредба от блога на Вера - https://78stories.wordpress.com/2015/03/18/uprazhnenie-harakteri … ka-na-lichnostta/:

"Подреждането се състои от 4 позиции в хоризонтална линия. За да го направим, трябва да отделим само дворцовите карти от колодата и да ги разделим на 4 купчинки – само крале, само кралици, само рицари и само пажове.

Първата позиция отговаря на въпроса как се държи човек с околните и как те го виждат – за нея изтегляте един от кралете.
Втората позиция е какво всъщност иска този човек, какъв е в действителност – тук теглите кралица.
Третата позиция е как действа въпросния човек, от какво се води в действията си – теглите рицар.
И четвъртата позиция е как комуникира, какво споделя човека с другите – теглите паж."

# 239
Какво имаше предвид с родовите заболявания?  

Много често в гледанията за здраве, особено, когато гледаш за пръв път на някой непознат човек, излизат фамилните му заболявания, в случая за това се съди по Императрицата, като първа карта, отделно от комбинацията Императрица + 2 чаши, което пък говори за меки тъкани: черва и т.н., задържане на течности и етиологията им, всякакви лимфоми ...

Не съм чувала в семейството му да има неговите заболявания - нито сред предците, нито сред наследниците. Червата са му здрави, течности не задържа, бъбреците са здрави, без лекарства за тези неща. Има проблем с хормоните, т.е. увреждания по жлезите има, да.

Общи условия

Активация на акаунт