VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 544
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 15
Лара и Торнев.

# 16
  • somewhere near the sea
То на 15-ти и през уикенда в къщата никой не е останал май. Деса пък с черна качулка на фона на облечените в бяло и цветно хора Joy Много потайно, браво.

# 17
  • София
Ирина - изкуствена, фалшиво човеколюбие,прекалено самоизтъкване, злоупотреба с децата под формата на всякакъв вид изказвания. Като че ли само тя е раждала, като че ли само тя е гледала дете от предишен брак на мъжа си. Хайде да я обявим приживе за светица с благословена утроба. Винаги ме е дразнила тази жена може би точно поради различието между думи и дела. Не ме гледай какво върша, ами ме слушай какво ти говоря.

Лили - не и е мястото там. Като си болен и имаш здравословни проблеми чии го дириш там, където вяма да можеш да се оправиш? И то при положение, че много добре знаеш какво те очаква. Все пак не е един сезон това риалити.

Бих номинирала  Глория и Явор Бахаров. И двамата поради причината, че са се взели много на сериозно и са си повярвали, че са над останалите. Звезди били, ай сиктир.....

# 18
Деси и Торнев. Много неприятни, а Торнев е и скучен и безинтересен. В Деси не ми харесва абсолютно нищо.
Бих номинирала още истеричките Жана и Глория. Както и светицата, защото подозирам, че последната ще избута до финала.

# 19
С удоволствие бих номинирала Жана и Деси. И ще стане много по-тихо и спокойно в тази къща

# 20
  • София
Като цяло сезонът е слаб и нямам фаворити. Дразнещите са много, но Деси не мога да я гледам и аз и е време да си тръгне, друг е въпросът дали беше правилният момент да влезе.

# 21
Гласувах за Жана и Ирина, но бих добавила - Деси, Роро, Лили и май почти всички. Joy

# 22
Михов и Торнев.
Първият няма място там. Не искам да се излага, дано не го допусне. Той и заради това е безинтересен. Към  вторият - имам органическа непоносимост.

# 23
Ирина и Лара.
Благодаря за темата

# 24
Ирина и Цонева. И Торнев бих номинирала, но не може. Всъщност всички бих номинирала. Joy
Някой питаше защо масово в темата харесват Миглена. Ми, защото е най-нормална на фона на останалите. Mr. Green

# 25
Благодаря за темата, гласувах за Деси и Ирина.

# 26
Бих номинирила двете актриси в къщата- Жана и Ирина  Laughing

# 27
Явор!
Нищо не ми е направило момчето, но по презумпция не ми е симпатичен.

Поради същата причина давам гласа си за Миглена.

# 28
  • До морето
Номинирам Деси и Жана. Ирина не я понасям, но бих желала да остане още - има хляб в нея откъм истерии.

# 29
Давам гласа си за Деси и Лили, макар че и двете са толкова дразнещи, че е добре да поостанат още. Интересно ми е, ако Ути напусне къщата, кой ще поеме функциите му в кухнята. Вероятно света Ирини.

Общи условия

Активация на акаунт