VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 551
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 385
Предишни сезони поне по Диема пускаха живо за по 2 часа на ден. Вече и това го няма.

# 2 386
  • ВАРНА
И къде ще го пращаме писмото.
Иначе съм " за".Айде стига са ни правили на балами.

Вече е средата на сезона - доколкото знам май около 5 ноември ще свърши....та няма за кога 24 часов канал - ясно е!.....
- но винаги могат да върнат три часовите лайв включвания по Диема Фемили следобед и през уикенда по обяд 10 до 13 ч.- както беше 2012-та!

Сега всеки следобед от 14 до 18 ч. и уикенда от 14 до 20 ч. спокойно по диема фемили и кино нова да пускат лайв излъчване...

# 2 387
  • Берлин
Ми давайте да проучваме до кого да адресираме писмото и ако сте навити...ЗЗащото това мина всяка граница

Гаранция, че след този пост утре ще има малко лайфче за да се успокоят бг мамите  Laughing

Не съм най-големият активист във форумите, но дори и малко лайфче да е  - пак е нещо. Може би е редно админът на групата да пусне анкета и да гласуваме. Ако мнозинството е ок с идеята-защо пък не

# 2 388
  • Испания
Преди две години, мисля, се бях ядосала по време на един ВИП Брадър и бях решила да пиша писмо. След това размислих. Не си заслужава времето и нервите. Не може да няма представител на оригиналния формат, който да следи формата у нас. Тупарев си е оплел кошницата 100%.

# 2 389
Ми давайте да проучваме до кого да адресираме писмото и ако сте навити...ЗЗащото това мина всяка граница

Гаранция, че след този пост утре ще има малко лайфче за да се успокоят бг мамите  Laughing
Като стой па гледай. Mr. Green

# 2 390
Във фейсбук писаха преди седмица някъде че няма да има живо излъчване, само кратки епизодчета във Вбокс

# 2 391
  • ВАРНА
Предишни сезони поне по Диема пускаха живо за по 2 часа на ден. Вече и това го няма.

Повече беше даже помня 2009-та че събота и неделя вечерта имаше по тогавашната диема 2 лайв   от 21 до към полунощ....ясно се доказваше че спят в къщата така!

# 2 392
  • somewhere near the sea
Имаше NOVA+ и ги даваха дори през нощта как хъркат. Но това беше в първия сезон. Постепенно от година на година започнаха да свиват излъчването, започнаха да им разрешават всякакви волности- очила, часовници, излизания, храна, лаптопи и форматът изгуби очарование

# 2 393
Аз си спомням преди години как гледах Орлин да спи 2 часа по диема фемили Laughing Форматът за мен без живо излъчване е нито биг брадър, нито реалити предаване, а просто зле скалъпен сериал в който ни манипулират с избрани и монтирани кадри както си искат Close

# 2 394
Как да пуснат "живо", като те си се разхождат навън нон стоп?! Кой на участия, кой на разходка с утробните си деца..... Whistling

# 2 395
  • София
Обърках се вече  Embarassed
Кои са в къщата в момента (официално, за пред нас)?
Борислав, Емануела, Явор, Жана, Надя, Роро, Рени.

Други има ли ... ?

Само пазачите на имота. Участниците и операторите сигурно са си вкъщи и спинкат.

# 2 396
Обърках се вече  Embarassed
Кои са в къщата в момента (официално, за пред нас)?
Борислав, Емануела, Явор, Жана, Надя, Роро, Рени.

Други има ли ... ?

Само пазачите на имота. Участниците и операторите сигурно са си вкъщи и спинкат.
Точно. Без живо излъчване скоро ще повярвам, че Иринка и пракака Лили ще спят ”под звездите”. Тия да ги разправят на баба ми Peace

# 2 397
Те ИринИ и Лара са си взели чантите да си ходят и да подремнат в къщи, да не мислите, че се бяха стегнали за лудницата  Crazy

# 2 398
Аха ето идея,да пишем на Господарите ,защо няма 24 лайв излъчване това сериозно .

# 2 399
Аха ето идея,да пишем на Господарите ,защо няма 24 лайв излъчване това сериозно .
До еврокомисаря по човешките права не сте ли обмислили да пишете?
Може и едно дело в европейския съд в Страсбург да заведете...

Общи условия

Активация на акаунт