VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 667
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 175
Харесва ми гласът Деси  Laughing И не вярвам, че го казвам, но и тя взе да ми става симпатична. Глория също ми харесва. Красива е. Харесва ми и прическата й.

# 2 176
Че защо да не се показва? Да не е убила човек?  В понеделник не беше на лайфа, вчера си е изпълнила ангажимента. Смеела се? Нима очаквате да застане и да е като пън -подпухнала от рев и да гледа в една точка.
Абе трябваше да пусне поне една-две сълзи по време на лайфа. Доста драматично щеше да се получи, хората щяха да са доволни, че звездите също страдат, и да потекат реки от съчувствие и съпричастност.

# 2 177
Не мисля, че ходенето на работа, следенето на фб или каквото и да е друго след нечия смърт трябва да се обсъжда или да бъде тема за разсъждения  Peace

# 2 178
  • Ямбол
Не мисля, че ходенето на работа, следенето на фб или каквото и да е друго след нечия смърт трябва да се обсъжда или да бъде тема за разсъждения  Peace
Това говори много повече за онези, които коментират тези неща. Тъй и не разбраха, че скръбта е лично усещане и не всички се съобразяват с тетките пред екрана.
Скрит текст:
Моят съпруг, когато загуби баща си, излезе с приятели на заведение с музика и шум. Така му беше най-добре да преживее скръбта си. Радвам се, че не му пукаше, когато му казваха да не си пуска музика.

# 2 179
Гледах сега записа,че не съм чула всички реплики.Ама,уникално ги поздрави ББ,че всички за лечение са токсични циници Laughing.Ларка май първоначално тържествуваше,че е разгадала с аверката си ситуацията и май мислеше,че Емануела и Борислав ще отидат в лудницата,но после хубаво ги насадиха Laughing.Ей,това е-една ситуация за 1-2 минути как оголва душата на човек.Забелязах,че ББ каза на Миглена,Лили и Торнев,че всяка тяхна благинка в лудницата ще е страдание за хората от другата страна.Значи на останалите в къщата няма да им е много лесно Peace.Със сигурност половината ще си се върнат като същите токсични циници Wink

# 2 180
  • somewhere near the sea
Чудя се едно нещо: В предишен сезон малък Тошко правеше далеч по-невъзпитани неща, но накрая спечели шоуто и едва, почти в несвяст, излезе да получи ключовете на колата. Коментаторите обаче (че и из мрежата също) бяха супер благосклонни към него и се правеха, че не виждат и не чуват какви ги върши той.
Сега Явор си каза откровено какво мисли и всички го оплюваме. Самият Евгени е далеч по- безпощаден и циничен, когато иска да обиди някого. Просто аршинът е различен.

Иван Христов няма какво да се перчи на другите, а да погледне каква е всъщност женичката му. Той е наясно с методите на подобно предаване, правил е такива, където са пускали нарочно на всеослушание кой какво е говорил за другите. Сега пак работи същото.

Мисля, че не трябва да се поддаваме на явните манипулации от страна на Големия брат. Скалъпват ни един час от няколко дни, на всичкото отгоре го пускат 5-6 пъти и ние сме готови.

# 2 181
Сега гласувах в анкетата за Лили. Помнех я като мила, усмихната и с нежен глас жена, но тук показа много лоши черти. Може и преди да ги е имала, но не са излизали на преден план.

За някои от хората не съм имала добро мнение и те са го затвърдили, за други неутрално, а трети за първи път ги виждам. Има и такива, за които съм си променила мнението в положителна посока.

# 2 182
Понеже някой изкоментира, че Алекс не се бил съобразил и пуснал клипчето...а той откъде да знае, след това се извини и го изтри.
Относно обичаите...Добре, че не се спазват, защото тогава до 40-я ден и телевизия не се гледа и огледалата трябва да са покрити. /Това само за силно вярващите християни/. Не ми отговаряйте

# 2 183
За 1 час показват три дена , отгоре отгоре събрани , а през останалото време сигурно си учат сценария и изобщо не са в къщата.преди като имаше живо излъчване , верно като станеше нещо интересно , го спираха , но поне ги виждахме и имаше страхотни моменти.сега е абсолютен сериал , а не предаване

Защо не показаха кога е влизала Емануела в басейна , на мен щеше да ме и интересно , да видя злобарките как са я зяпали

# 2 184
  • Варна и...духом на Босфора
 Искам като влезе Майк Тайсън да каже на Иринчето някакви обидни думи,Иван да изскочи
от изповедалнята,до отхапе ухото на железния,а за наказание боксьора да му върже щалче на ЦСКА,
няма значение кое Mr. Green,и на лайфа Ники Кънчев да го изпитва  в коя тоналност е химна на червените,колко са сърцата в песента, и направо да подлудее и да влезе и той в лудницата! newsm53

# 2 185
  • Берлин
ББ се опитва да ни внуши, че зрителят има право ха глас. Малееееелелелеле...Снощи /преди финала на гласуването/ съобщи на двете злобари ЛарИри, че Миглена отива на едно мястоооо...После пък не видях особена изненада за лудницата...пълна простотия..
Учатниците:
-Явор, Роро, Ути, Вальо - самозаблудени в достойнствата си
-Ирина,Лара,Лила - грозотии отвътре и отвън
-Миглена,Емануела - харесвам ги и ме изненадаха в положителен смисъл
-Рени,Надя,Боби - безлични са ми. Рени ми стана неприятна с коментарите си за изгорелия Боби, Надя ми е красива,но никога не съм я виждала, Боби - май-май ще се влюби тая душица
-Жана - тотален отврат, зловещо грозна ми е, поведението й е отврат /не съм психиатър,за да слагам диагнозата й/, има много талант, но ....побелЕхме
-Деса-простакеса и Гло - не ги знаех кои са, отвратителни. Деса е една тотална алкохоличка,Гло си е кукувица...отвратителни
Ако съм забравила някого, ми забравила съм

Искам стълкновение очи в очи Миглена и оная слуз -Ирина. Това ще ми се хареса  smile3521

# 2 186
Гледам, че Михов липсва в коментара на Папурчето, но той и в къщата някак липсва. Добре се справя засега, не се излага.

# 2 187
Искам като влезе Майк Тайсън да каже на Иринчето някакви обидни думи,Иван да изскочи
от изповедалнята,до отхапе ухото на железния,а за наказание боксьора да му върже щалче на ЦСКА,
няма значение кое Mr. Green,и на лайфа Ники Кънчев да го изпитва  в коя тоналност е химна на червените,колко са сърцата в песента, и направо да подлудее и да влезе и той в лудницата! newsm53

Joy Joy Joy Joy Joy  Баш в десятката хахахахаххахахах

# 2 188
  • София

hahaha ooooh! Ееее рицарят на бял кон ще препуска към Нови хан , да спаси принцесата от лапите на злата кралица Миглена  Laughing мъж ли е да го опишеш , мечта  Joy и като отиде какво ,кой плаши ...
Не вярвам на ни една дума от статията.Той е щастлив ,че се е отървал за известно време от нея, ще търчи да бие Миглена.Пък и Миглена нищо не е излъгала.

# 2 189
А защо му викат опосум? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт