VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 606
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
И аз я харесвам по същите причини, аман от жени изживяващи се като жертви, мрънкащи и ревящи  Crossing Arms
Не е перфектна, има си издънки, но вместо да се вайка, просто продължава напред.
Много точно казано!
+1

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 23:07 от tzvety26

# 2 251
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Походката и поведението ѝ са на човек със самочувствие, а в това няма нищо лошо.
Точно там се крие "лошото" - в т.нар. самочувствие
Прекрасна е. Винаги знае какво да каже, защото го може. Нормално е да е надменна,
Оф, не ми се вярва,че чета подобни глупости.  Laughing

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 14:29 от idiotsamamaetayna

# 2 252
И се разписахте в темата само за да ни просветлите? Ама моля ви се, не спирайте дотук, кажете ни какво да мислим и за останалите, иначе как ще спим тази нощ?

# 2 253
  • Испания
Зад този интелигентен ник, вероятно, се крият мноооооооооого мъдри мисли.  Wink Peace

# 2 254

Точно там се крие "лошото" - в т.нар. самочувствие

Бъркаш слънце, самочувствие с ПОКРИТИЕ- ето това е Миглена, "лошото", както викаш- е в други особи, не става само с претенциии, за класа трябва още доста да попапкат.

# 2 255
Надето, горката, последните десет предавания не е влизала в кадър, за последно ѝ чухме гласа още на мисията с марионетките Crazy

# 2 256
  • Ямбол
Мисля, че е нормално не всеки да може да разбере какво е да си умен и с интелект

# 2 257
Надя не ми харесва,има злобна физиономия.

# 2 258
Надя не ми харесва,има злобна физиономия.

Ето го вица на деня. Joy Joy Joy
Изящна, красива жена, вярно е незабележима- но едва ли е нейна вината (Биги, спиш ли?) В един от редките моменти, които ни показаха, каза на вятърничавото Гло- какво е сцена.

# 2 259
  • София
Първоначално вместо 'триутробна' прочетох 'турбоутробна' и дори не го подложих на съмнение.  Laughing

# 2 260
Виц в шестък  Naughty това си е моето мнение за нея,ти щом искаш харесвай си я.може да е красива,но все е една намусена.на мен ми е неприятна!

# 2 261
Виц в шестък  Naughty това си е моето мнение за нея,ти щом искаш харесвай си я.може да е красива,но все е една намусена.на мен ми е неприятна!

Не се сърди, бе Fifty Shades- но на фона на този зверилник Надето си е the best, а е и хубавица.

# 2 262
То от Ирина и Лара някой изобщо опознахме ли . определено простотията се продава и само това лансират .

Едит:не се сърдя

# 2 263
Не харесвам Миглена, не виждам с какво е допринесла за телевизията/развитието ѝ/или нещо да сме запомнили от нея (освен интерв. с Емката примерно). Всъщност професионално ми прилича на Ирини до някаква степен. Специално днес седнах да гледам записи на И&Л ми тъпо ми беше. Ето и нещо  и аз не знам какво е Shocked https://www.youtube.com/watch?v=i8ob2pjUOoM
Не харесвам и Ирина, дори много повече не я харесвам Peace
А в тв7 бих казала, че Иван и Андрей са яли нечий хляб, но нейсе

Разочаровах се от Торнев и Ути

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 00:31 от Jolinar

# 2 264
Първоначално вместо 'триутробна' прочетох 'турбоутробна' и дори не го подложих на съмнение.  Laughing
И това дето ти се е привидяло е истина😂

Общи условия

Активация на акаунт