VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 555
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 370
Аз също съм за 24 часово излъчване.Не всеки има възможност да гледа нон стоп,но поне манипулациите биха били по-малко.24-часовото излъчване сигурно е свързано с разходи за продуцентите.В БГ нищо не е както по другите страни заради стандарта.По-малко смс-и се изпращат през последните години,нямат достатъчно приходи и сигурно затова липсва и 24-часовото излъчване.Аз така си обяснявам нещата.Не им е изгодно на продуцентите.Помня в първите години дори имаше и смс-чат или нещо такова по телевизията,където излизаха коментарите на зрителите,а сега всичко е във фейсбук страницата.

# 2 371
Аз предполагам, че е защото никоя от звИздите не би се навила на такова условие. А и няма да има манипулации и сценарии, които вдигат рейтинга, едва ли е заради разходи за излъчване.

# 2 372
  • Берлин
Чудя се що не спретнем едно писъмце в тази посока...Как може ББ Б-я да има съвсем различни правила? Как тогава действат клаузите за права? Ако Тупарев е нарушил правилата? Знам ли и аз

# 2 373
  • Испания
А в другите държави при Вип Брадър пак ли има нон стоп излъчване? Пускати ли ги като нашите? newsm78

В Испания никъде не ги пускат и има безплатно 24-часово излъчване. Първото издание е през 2000 година.

Значи гледаме сериал с елементи на риалити  hahaha

И тези елементи даже липсват. Нашите искат да не влагат пари, а само да печелят. Не може /както казват старите хора/ "с пръдня боя да правиш". Простете ме за израза.  Embarassed Praynig
Освен това сценаристите в нашия ББ имат по-малко въображение от човек с килийно образование.

# 2 374
  • До сърцето...
.....
Освен това сценаристите в нашия ББ имат по-малко въображение от човек с килийно образование.

hahaha hahaha

# 2 375
И в допълнение са тежко неграмотни, умирам от смях, когато се наложи да пускат субтитри. Не знам това работа на редактора ли е или на друго лице, но много се излагат със субтитрите.

# 2 376
Аз съм съгласна за писмото. Даже нешо такова намекнах в предната тема. Действаме ли?!  Whistling

# 2 377
Аз не съм видяла някъде да има Вип Брадър. Нявсякъде са си хора, които искат да станат известни и нямат нищо против да ги снимат 24 часа, а не хора с име и репутация, които имат какво да губят.

Цяло чудо е, че нашите вип-ове се навиват да участват, вие 24-часов канал искате.

# 2 378
Дреме им на Ендемол, ако си взимат добър процент, ако ще и Тупарев да прави предаване в празна къща

# 2 379
  • Испания
И в допълнение са тежко неграмотни, умирам от смях, когато се наложи да пускат субтитри. Не знам това работа на редактора ли е или на друго лице, но много се излагат със субтитрите.

Нали пуснах и в темата тъпотиите, които изписват в субтитрите, и изпратих  скрийншотове и на "Господари на ефира"? Само получих имейл, че моят е получен.

# 2 380
И къде ще го пращаме писмото.
Иначе съм " за".Айде стига са ни правили на балами.

# 2 381
  • Испания
Аз не съм видяла някъде да има Вип Брадър. Нявсякъде са си хора, които искат да станат известни и нямат нищо против да ги снимат 24 часа, а не хора с име и репутация, които имат какво да губят.

Цяло чудо е, че нашите вип-ове се навиват да участват, вие 24-часов канал искате.

В Испания има ВИП Брадър и по време на излъчването му има възможност да се гледа 24 часа.

# 2 382
  • Берлин
Ми давайте да проучваме до кого да адресираме писмото и ако сте навити...ЗЗащото това мина всяка граница

# 2 383
Тук се подсетих,че преди години съм гледала немския бб през деня.Не  платен канал,а от това,което предлагаше бг кабеларка.Не знам немски,но ми беше интересно.По онова време бяха бедни-богати.Къщата беше разделена на две половини с решетка.Гледаха се и си говореха.В банята едната участничка беше в дървено корито,другата,богатата в луксозна вана и си коментираха нещо.Нашите лигльовци с отделни спални,с илизане,лични менюта,верно всичко мн.фалшиво.Трябва да има 24часово излъчване.

# 2 384
Ми давайте да проучваме до кого да адресираме писмото и ако сте навити...ЗЗащото това мина всяка граница

Гаранция, че след този пост утре ще има малко лайфче за да се успокоят бг мамите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт