Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И според ме няма конфликт, столовете са тапицирани и основният цвят се внася от дамаската.

На снимките по-горе петролни завеси и тъмно син килим, много приятно.

Една много семпла кухня, може би следващата моя, когато и да е това  Joy
Не успявам с картинка затова линк

http://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/styl-nowoczesny?fpid=1 … 539#itemId=155539

Сега и с картинка, хареса ми идеята горните шкафчета да са с две дълбочини, отделно скандинавското звучене.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 10:14 от Doris

# 616
  • DE
Снимката не се вижда.
Да пусна и аз една която я гледам от няколко дни. Леко рустик с леки нотки на лофт  Crazy и е прекрасна, поне за мен  Heart Eyes но колко жилища в БГ разполагат с такива огромни помещения  Tired

# 617
Здравейте момичета, имам нужда от съветите Ви, че съм в голяма чуденка. Правим основен ремонт на жилището ни. Не сме наемали дизайнер, макар че ми се искаше, но нали всичко е пари Simple Smile Та сега всичко трябва да мислим и премисляме сами. Въпросите са ми свързани с това, кое с кое трябва да се  комбинира, да не се бият цветове да няма дразнене на окото.
Паркета ще бъде навсякъде без детската стая, ламинат  ДЪБ СИЕРА МОРЕНА.http://parketensviat.com/shop/tarkett-%E2%84%96476-%D0%B4%D1%8A% … B%D0%B0%D1%81-4v/
Вратите - златен дъб.
Дограмата - бяла.
Кухнята - горни шкафове - светло зелен гланц, долни - крем гланц (почти мръсно бяло), плот - почти като цвета на паркета. Нямам никаква идея за цвят на стените.
Спалнята - 13 кв северна, няма да влиза много слънце. С голям гардероб 3м / 2.50м височина, мат, цвят крем със златен дъб.Нямам никаква идея за цвят на стените, хем да давам обем, хем топлина и уют.
Хол - южен, ММ иска една стена с наситено жълто. Ако така добре ама другите какъв цвят да бъдат. Мебелите са венге с мръсно бяло. Така, че да не са много агресивни цветове.
Антре - кое мислите, че е по добре някакъв вид мазилка или латекс.

Предварително Ви благодаря за насоките !!! Хубава вечер !!!

# 618
Добро утро!
Ето обещания цвят на синята боя на Хротекс - GS 680, матова е.
Относно моя казус с етажерките - няма как да станат така раздвижени, moonriver, защото единият край на нишата съвпада с края а стената, т.е. нататък няма място, а следва другата стена под прав ъгъл.
Поръчахме да ги разкроят и окантят, идната неделя ще сглобяваме.
Дорис, същите петролени пердета си взех преди няколко седмици от Икея, страхотни са. Въпреки, че не са ленени като показаните /такива ми се струват/, памучни са, ама нямат изглаждане пущините. Добре, че не им се вживявам много, та сега е малко по-бохемско   Laughing
Vioila, нищо конкретно не ми идва наум по твоето питане, само дето ми се "бият" двата цвята на кухненските шкафове. Мислили ли сте да ги направите по-неутрални и един цвят  Whistling?  Отделно от това, хубаво е да има някаква кореспонденция между дограмата и вратите в жилището, но предполагам, че може и да са свършен факт и вие да не сте имали думата там. Та в общи линии въобще не ти помагам май  Blush

# 619
За слънчево добрУтрУ! Simple Smile

# 620
  • срещу двата комина :)))
За слънчево добрУтрУ! Simple Smile

прекрасно  Heart Eyes

на мен пък днес ми е такова :

# 621
  • Варна
Добро утро!
Ето обещания цвят на синята боя на Хротекс - GS 680, матова е.
Относно моя казус с етажерките - няма как да станат така раздвижени, moonriver, защото единият край на нишата съвпада с края а стената, т.е. нататък няма място, а следва другата стена под прав ъгъл.
Поръчахме да ги разкроят и окантят, идната неделя ще сглобяваме.
Дорис, същите петролени пердета си взех преди няколко седмици от Икея, страхотни са. Въпреки, че не са ленени като показаните /такива ми се струват/, памучни са, ама нямат изглаждане пущините. Добре, че не им се вживявам много, та сега е малко по-бохемско   Laughing
...

Благодаря записвам във файла с цветовете Simple Smile

А за пердетата може би и изобщо ако не ги огладиш ще са ок, ако се и влачат на пода... Heart Eyes

Ще погледна в Икеа.

# 622
Допират пода, но аз нарочно ги пуснах в сушилнята след пране, за да се скъсят колкото се скъсят, че после ги рязахме и много се намачкаха. Не знам какви са тия масови височини от по 3 м. в скандинавието, нашата е 2.70  и трябваше да ги нагаждаме. Отрязахме отгоре халките.
Ето ги, серията е МАРИАМ, има много приятни цветове:

# 623
Хол - южен, ММ иска една стена с наситено жълто. Ако така добре ама другите какъв цвят да бъдат. Мебелите са венге с мръсно бяло. Така, че да не са много агресивни цветове.
Ако е много светъл - да не блесне съвсем от жълтата стена  Thinking Зависи и коя точно ще е жълта.

За съчетание - може със сиво, бяло;  светло синьо
Скрит текст:

# 624
  • Варна
Допират пода, но аз нарочно ги пуснах в сушилнята след пране, за да се скъсят колкото се скъсят, че после ги рязахме и много се намачкаха. Не знам какви са тия масови височини от по 3 м. в скандинавието, нашата е 2.70  и трябваше да ги нагаждаме. Отрязахме отгоре халките.
Ето ги, серията е МАРИАМ, има много приятни цветове:

И цената им е приятна в сравнение с ленените и изглеждат добре наистина bouquet

# 625
  • In the shadows of my mind
Изпуснала съм ви, а вие за моите пердета си пишете Grinning
Аз съм точно с този цвят, първа релса - бяло перде, втора релса - тези Simple Smile трябва да снимам и останалите стаи, че на кухненските снимки не се виждат добре

# 626

Аз съм точно с този цвят, първа релса - бяло перде, втора релса - тези Simple Smile трябва да снимам и останалите стаи, че на кухненските снимки не се виждат добре

Ха, и моята конфигурация е същата, даже и белите са ми икейски, но по-ефирни, пропускат светлина. Комбинацията ми хареса много  Heart Eyes

# 627
Здравейте! Чудна темичка! Много ще ми помогнете, ако ме насочите къде да търся високи бели первази за под (по възможност по-евтини и он-лайн). Благодаря! bouquet

# 628
# 629
Не знам цените на предния магазин, предложен от Звънче, но аз купих оттук: https://pervazite.com/

Общи условия

Активация на акаунт