ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 513
  • 727
  •   1
Отговори
# 615

ДжадЪ...........аз мога ти отговоря само на най-първиО въпрос....... Blush  трушиите са ми вечи готови.............. Peace  Party Party Party

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

aма това е втория фраг бе, джадъ  Thinking

е аз кво съм виновна, че лъжат  Joy Joy Joy Joy
Има една играчка повече в ръцете на Мерт

Добър вечер, ято  Hug Hug Hug

А бе да речем и нея не можем да кажем , че не сме я видели  Laughing Laughing Laughing... Мошенници!  Crossing Arms Crossing Arms Лъжат ни тука с некви фрагмани

# 616
[quote

джадъ бе, тя бабичката нямаше предивд това "татко"  Peace Тя говореше за това как Сарп е казал "татко" за собствения си баща... Там като прочете надписа на снимката нали каза "татко" ..

споко, само ти имаш далекоглед  Naughty Naughty Joy
ахааа, това е като черните очи на Сарп  hahaha hahaha hahaha

А Курабия сама ли живее  newsm78  дЕдо с блондито и Мустафа, а щерката - сама в голЕма къща, без охрана  newsm78  и зло куче  Joy
на СОД разчитат  Whistling Whistling

# 617

Има една играчка повече в ръцете на Мерт

Добър вечер, ято  Hug Hug Hug

А бе да речем и нея не можем да кажем , че не сме я видели  Laughing Laughing Laughing... Мошенници!  Crossing Arms Crossing Arms Лъжат ни тука с некви фрагмани

дааа и играчката си я имаше  Joy просто това е втория фраг, ама са му сложила снимка с Мелека и Сарп, за да ни заблудят  hahaha

Димана ти що реши че Мерт спи с нея/Мелек/........ Rolling Eyes Rolling Eyes

ДжадЪ...........аз мога ти отговоря само на най-първиО въпрос....... Blush  трушиите са ми вечи готови.............. Peace  Party Party Party

Страшни сте бе........... Hug Hug Hug  ейвала........всичко видели и засекли ...... Peace  а аз само по Сарпчи блея и ич друго не видя......... ooooh! Joy Joy Joy Joy

Докато се изкажЕм и 18 нови отговора......... Shocked Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy
Бойче и аз искам само в Сарпчи да блея, ама като почнаха да задават въпроси и викам, чакай да видя и аз да се опитам да разбера нещо  Joy Joy Joy

ама по пртинцип като седя и мисля, седя и мисля, по някое време се оказва, че само седя .. и блея У Сарпчи  Crazy Crazy Crazy

Ако си спомняте от филма на Лео, там мафиозО си имаше и друга къртица, и записваше всички разговори с Мат Деймън (че не му помня името)... Та, не са ни показали още всичко Peace

Peace точно това искам да кажа и аз.  Peace може би забравяме, че не е лИбовен сериал ..  Peace

# 618
[quote
Ако си спомняте от филма на Лео, там мафиозО си имаше и друга къртица, и записваше всички разговори с Мат Деймън (че не му помня името)... Та, не са ни показали още всичко Peace

Peace точно това искам да кажа и аз.  Peace може би забравяме, че не е лИбовен сериал ..  Peace

не, не забравяме, затова и така се взираме в логиката, в лИбовта логика - йОк  Mr. Green Crazy Crazy
там търсим само ръце, устни, езици  Blush Blush

в Т-я сигурно единици стават комисари  newsm78  това като нашите следователи ли са?  Whistling  може би в тоз район има един отдел, с един комисар и затова Сарп навърза кой помагал на бабичката  Rolling Eyes Rolling Eyes Party  Нали той щеше да е избраният, сега знае кой го замества  Party Joy

ама много сладко - А, сиктир! казва Чачо  Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 619
[quote

джадъ бе, тя бабичката нямаше предивд това "татко"  Peace Тя говореше за това как Сарп е казал "татко" за собствения си баща... Там като прочете надписа на снимката нали каза "татко" ..

споко, само ти имаш далекоглед  Naughty Naughty Joy
ахааа, това е като черните очи на Сарп  hahaha hahaha hahaha

А Курабия сама ли живее  newsm78  дЕдо с блондито и Мустафа, а щерката - сама в голЕма къща, без охрана  newsm78  и зло куче  Joy
на СОД разчитат  Whistling Whistling

де да я знам Курабия има ли охрана  Joy щом и Сарп и Мерт се вмъкнаха у тях, значи нЕма  hahaha

# 620
[quote

Peace точно това искам да кажа и аз.  Peace може би забравяме, че не е лИбовен сериал ..  Peace

не, не забравяме, затова и така се взираме в логиката, в лИбовта логика - йОк  Mr. Green Crazy Crazy
там търсим само ръце, устни, езици  Blush Blush

в Т-я сигурно единици стават комисари  newsm78  това като нашите следователи ли са?  Whistling  може би в тоз район има един отдел, с един комисар и затова Сарп навърза кой помагал на бабичката  Rolling Eyes Rolling Eyes Party  Нали той щеше да е избраният, сега знае кой го замества  Party Joy

ама много сладко - А, сиктир! казва Чачо  Crazy Crazy Joy Joy Joy

ами няма логика и тук бе, джадъ  Joy Joy нали видя в кьостебека какво стана? Никой не е това, което изглежда.  Joy например аз мисля, че Хасан също може да се окаже къртица  Mr. Green ама рижава и грозна, не като наЩА  Joy Joy

# 621
  • Яко в Матрицата...
ДжадЪ Heart Eyes, ама не й викай бабичка на аннето Joy Joy Joy

Аз логика в турско дизи не търся, щото има таквиа истински случай, че ум да ти зайде... Ама горе-долу до тук го докарват, само дето и аз не разбрах как се светна кой е помогнал на майка му... Умен е, ама все пак някой нишан трябва да е имал Thinking hahaha

# 622
ади последно... за днес  Mr. Green

куките си тръгнаха 2 мин преди Сарп да звънне на шефа и да каже, че Давут е отвлякъл ..... защо, аджеба, шефът не върна две коли с ченгета и да ги прати след ония и Сарп, а го остави сам  Mr. Green

да, много неща после ще се навържат, ама и много ще виснат просто така ... недомислени.  Peace Peace Peace
мило, онова го развиха в 2 часа и нямаше бабички и роднински връзки, тук ще се влачат 85часа и бъди сигурна, че много от първоначалния замисъл ще изчезне.... просто щото са го забравили  hahaha hahaha hahaha hahaha

американците са градили историята от края към началото, тия ще измислят края в движение  Peace Laughing

Ренко, ами бабичка си е  Crossing Arms
нали ти развих теория за светкането  Party

# 623

Аз логика в турско дизи не търся, щото има таквиа истински случай, че ум да ти зайде... Ама горе-долу до тук го докарват, само дето и аз не разбрах как се светна кой е помогнал на майка му... Умен е, ама все пак някой нишан трябва да е имал Thinking hahaha

hahaha hahaha hahaha Сигур, така му се дава

бабичка много й ходи според мене  Laughing Laughing ама се сетих да кажем за пухкавата колежка на Мелек  Laughing Laughing Laughing ей тя... много е добра,... от пет изречения разбра веднага колко е добър Сарп.  Peace

# 624
ади последно... за днес  Mr. Green

куките си тръгнаха 2 мин преди Сарп да звънне на шефа и да каже, че Давут е отвлякъл ..... защо, аджеба, шефът не върна две коли с ченгета и да ги прати след ония и Сарп, а го остави сам  Mr. Green

да, много неща после ще се навържат, ама и много ще виснат просто така ... недомислени.  Peace Peace Peace
мило, онова го развиха в 2 часа и нямаше бабички и роднински връзки, тук ще се влачат 85часа и бъди сигурна, че много от първоначалния замисъл ще изчезне.... просто щото са го забравили  hahaha hahaha hahaha hahaha

американците са градили историята от края към началото, тия ще измислят края в движение  Peace Laughing

Ренко, ами бабичка си е  Crossing Arms
нали ти развих теория за светкането  Party

ама как да прати хора след Сарп, като никой освен него не знае за него и не му пука. И в оригинала го оставяха сам да се оправя.  Peace

И според мен го докарват  Peace до там, че нищо да не е такова, каквото изглежда.  Peace

аз сега стигнах до разговора на Мелек и Сарп ... първо катоп гледах на онлайна и после като гледах серията се чудех що и говори така .. и пак се чудя де, но вечерта каза на Юсуф, че я бил напрегнал, сега ще иде малко да я накара да се отпусне .. според мен си има цел  Mr. Green

нишана е в бонуса на 1-ви епизод - ти сама го каза онзи ден  Laughing Той ги видя двамата с Ейлем.  Peace

# 625
  • Яко в Матрицата...
Ама този нишан го нямаше в серията... Joy Joy Joy

# 626
аз сега стигнах до разговора на Мелек и Сарп ... първо катоп гледах на онлайна и после като гледах серията се чудех що и говори така .. и пак се чудя де, но вечерта каза на Юсуф, че я бил напрегнал, сега ще иде малко да я накара да се отпусне .. според мен си има цел  Mr. Green

естествено, че има - ела, дъще на Джелял  Mr. Green  затова и напираше да влиза вътре  Laughing Laughing   но не е предвидил, че ще се влюби  Joy Joy Joy

ама как да прати хора след Сарп, като никой освен него не знае за него и не му пука. И в оригинала го оставяха сам да се оправя.  Peace

ама в оригинала не го раняваха  Whistling
можеше да ползва Сарп само докато открие къде отиват, да прати екипа да отърве Мерт, че дори и мекотелото, ама - тц  Joy

# 627
Здравейте,

1.за "татко" Ани е отговорила, това бяха думите на Сарп горе в стаята, сравнявайки двете снимки, четейки надписа

2. за това, че никой от "кебапчийницата" не познава Мерт... Това не знаем, но когато Давут го млатна по главата би трябвало, ако го познава, да го разпознае... иначе, ако забелязахте, Юсуф, директорът, в последния момент прати Мерт на тази задача, че някой от полицайчетата се беше разболял... Така, че Джелял нямаше как да знае, че синът му е на тази операция... после Мерт му се обади и му каза, че е с Йомер, затова ми е много, най- странно от целия епизод защо татко Джелял каза на Давут да убият полицая, който е с Йомер ??!!

3. Стаята на езерото, подозирам, е тайната къща, където е израснал Мерт, гледан от Дедко и... ще разберем кой още.... там са се срещали, може би и расли с Мелек...

4. За "черните очи" какво? че не разбрах... нещо с превода ли? в тази тема знаем какво означава кара гьозлю... Hug

5. За мокрите коли... не е трудно... на една улица, в град като Истанбул да вали, на друга, не...  море, влага, облаци, и тн

6. За Метин Йълмаз- сигурна съм, че ще гледаме ретроспекции с него, Джелял вероятно го е измъкнал от затвора да му свърши още малко работа- така или иначе го държи изкъсо с децата му... дали още е жив... не знам, но Йомер, Бащата и Рижавия са камионджилар и тримата, там някъде Йомер е разбрал за братята...  бабинка нали позна Рижавия...

7. Мерт и Мелек? може да са се поопознали в крехка детска възраст, но то е друго, не мисля, че са любовници, да, Мерт изревнува, но и това е башка... аа и има нещо м-у Йомер и Мелек, нали Мерт разправяше, че трябва да гътнат този, който е оскърбил сестра му... дали не е това, к си мисля?

8. Не мога да си представя, че Мерт няма да се познае на снимката, 5-6 год са си доста съзнателна възраст, а и животът му не е бил толкова цветен, че да не си спомня фотографиране... така мисля...  Peace

9. За Ейлем и Мерт, Сарп сигурно знае от Юсуф- Директора, нали той ги "свърза", карайки Мерт да се "оправи" с журналистката... Ейлем ... нали това му беше на Мерт "гювен" теста да влезе в групата  Joy Joy

ooooh! Laughing Laughing Laughing

оф, наистина, малко матриал имаме, а и не ни трябва, я какво хубаво снимат Чачи по 5 мин в едър план през 5 мин- аз съм ОК така  Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

Сиктира на Чачко беше много сладък, да  Peace Peace Grinning

# 628

бабичка много й ходи според мене  Laughing Laughing ама се сетих да кажем за пухкавата колежка на Мелек  Laughing Laughing Laughing ей тя... много е добра,... от пет изречения разбра веднага колко е добър Сарп.  Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha  това е, щото има кеди  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 629

на какво се радваше Сарпче тук, че не помня?

Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт