ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 519
  • 727
  •   1
Отговори
# 660

Crazy Crazy

Хареса ми това!  Peace Heart Eyes

Ани, сложила ли си линк към профила си, където си качила сериите на Вътре, в началото на темата?  Hug Hug  да мога да си го гледкам отвсякъде  Flutter Flutter

# 661
  • Яко в Матрицата...
Ако някой иска да намери причина да не хареса сериала, ще я намери - който търси, намира Joy
не е точно така   Peace  

Аз съм му намерила вече кусури Mr. Green Joy Joy Joy  А дали ще го харесам е още рано да се каже Peace

# 662

Ани, сложила ли си линк към профила си, където си качила сериите на Вътре, в началото на темата?  Hug Hug  да мога да си го гледкам отвсякъде  Flutter Flutter

Сложила съм в блога  Peace https://cagatayulusoysite.wordpress.com/новият-сериал-icerideвътре/
ще сложа и в новата тема  Peace

Ако някой иска да намери причина да не хареса сериала, ще я намери - който търси, намира Joy
не е точно така   Peace 

Аз съм му намерила вече кусури Mr. Green Joy Joy Joy  А дали ще го харесам е още рано да се каже Peace
Щом се повдигна този въпрос за кусурите .. да се изкажа и аз. За първи и последен път.  Laughing

Скрит текст:
Много ясно, че има кусури.  Joy Joy обаче .. ситуацията започва да напомня периода от началото на ПО.  Mr. Green някои постове напомнят на постове на едни други потребители ....  Peace Аз съм в същата позиция.  Peace Правя същото, което правех и тогава - търся хубавите неща в сериала, в новата партньорка и т.н.  Peace даже влезнах в конфикт с авторката на темата тогава ...  за името на темата  Joy Joy ах, ах ... Боже, Боже .. колко съм била тъпа  Joy Joy

Пиша това, за да знаете, че ще подминавам някои постове и даже няма да ги чета.  Peace Моля, никой да не ми се сърди.  Peace

а сега да си минем към обичайното събиране на очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 663
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, айде и аз да си кажа Joy Joy

Скрит текст:
Кусури наистина ще има, никой не е безгрешен. Тези, които съм намерила са просто, защото съм човек на детайла. А не знам дали ще харесам сериала, точно заради ПО, който започна силно, но след това адски много ме разочарова...

а сега да си минем към обичайното събиране на очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing

# 664
Teзи пък само ме стресират  Sick "Лоши новини за феновете на "Вътре""  Shocked Shocked  - пишат за това, че сериала ще е само един сезон. Ей на .. днес разбраха  Joy Joy

Има ли вече седмични рейтинги?  Party Party Party

# 665
  • Яко в Матрицата...
Има ги рейтингите Peace

http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

И трите сериала на БТЕ са в 10-ката Joy Party

Статия за Шейтан Peace

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40237979?utm_source=t.co&u … amp;utm_term=post

# 666
И аз ще си кажа  smile3503 newsm47

Скрит текст:
нИдейте да гледааа, ще има само за менИ

Тьобе, тьобе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тия вълци колко сезона ще вият още, бе ... надминаха дързост и красота  Laughing Laughing Laughing

# 667
Има ги рейтингите Peace

Party Party Party Party тези улици са голяма работа бе  Joy Joy Joy много сезони, много нещо и винаги с висок рейтинг.  Joy
Клунито този сезон му е компенсация за предния  Joy Joy a още не е сложил снимките от трета серия в сайта си  #Cussing out

мениджърката на Бенсула се е снимала с Мъника  Joy

И аз ще си кажа  smile3503 newsm47

Скрит текст:

Тьобе, тьобе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тия вълци колко сезона ще вият още, бе ... надминаха дързост и красота  Laughing Laughing Laughing

ааа, аз ще съм от гледащите  Naughty Naughty нИ мой мЪ отказа нищо. Имам тренинг.  Joy Joy

# 668
  • Яко в Матрицата...
И аз ще си кажа  smile3503 newsm47

Скрит текст:

Тьобе, тьобе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тия вълци колко сезона ще вият още, бе ... надминаха дързост и красота  Laughing Laughing Laughing

Гале, това са сокаците, вълците май още не вият Joy

Ще гледаме, що да не гледаме... Чачо е сал за това Laughing да се съзерцава Crazy Crazy hahaha

# 669

Скрит текст:

Тьобе, тьобе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тия вълци колко сезона ще вият още, бе ... надминаха дързост и красота  Laughing Laughing Laughing

Гале, това са сокаците, вълците май още не вият Joy

Ще гледаме, що да не гледаме... Чачо е сал за това Laughing да се съзерцава Crazy Crazy hahaha

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Не можах да видя из рейта къде остана батко Ибо  Rolling Eyes и на Хазарчето обществото не видях

# 670
  • София
Има ги рейтингите Peace

Party Party Party Party тези улици са голяма работа бе  Joy Joy Joy много сезони, много нещо и винаги с висок рейтинг.  Joy
Клунито този сезон му е компенсация за предния  Joy Joy a още не е сложил снимките от трета серия в сайта си  #Cussing out

мениджърката на Бенсула се е снимала с Мъника  Joy

Скрит текст:

ааа, аз ще съм от гледащите  Naughty Naughty нИ мой мЪ отказа нищо. Имам тренинг.  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

С кусури и без кусури, пак ще го изгледаме  hahaha hahaha hahaha не напразно благославяме Едже, с добра закалка ни е подготвила  Laughing Laughing Laughing

За сега не съм изгледала сериите с превод  Rolling Eyes но в понеделник съм на линия  Peace Още не знам дали ми харесва или не  Thinking Малко да се завърже по-здраво интригата и ще видим  Laughing Laughing Laughing Но Чачо ще се гледа  Heart Eyes

# 671
  • Яко в Матрицата...

Не можах да видя из рейта къде остана батко Ибо  Rolling Eyes и на Хазарчето обществото не видях

Възелът е 36 Shocked, Обществото 14 Peace

# 672

Не можах да видя из рейта къде остана батко Ибо  Rolling Eyes и на Хазарчето обществото не видях

Възелът е 36 Shocked

Жив да го оплачиш батко Ибо  Laughing Laughing

# 673
  • Яко в Матрицата...

Жив да го оплачиш батко Ибо  Laughing Laughing

Батко Ибо има да се учи мнооого от Чачо Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 674
Има ги рейтингите Peace

Naughty Naughty Party Party Party

Минали сме ги сокаците другата седмица! Направо им дишаме във  врата! newsm47