Детската градина – всичко, което ни вълнува – 16

• 63 291
  • 778
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Има достатъчно големи квартали и достатъчно далечни и неудобни дестинации. Пак казвам нямам за цел да сравнявам, то е ясно, че София е най-най Mr. Green Това не значи, че в другите градове всичко е супер удобно, супер близко и супер ненатоварено (нямам нищо против да беше така, ама не е).

# 736
  • Куциндрел
Има достатъчно големи квартали и достатъчно далечни и неудобни дестинации. Пак казвам нямам за цел да сравнявам, то е ясно, че София е най-най Mr. Green Това не значи, че в другите градове всичко е супер удобно, супер близко и супер ненатоварено.
Аз пък спокойно мога да сравня Варна и София. Няма тук място за най-най, а има факти. Wink

# 737
  • Варна
ОК, разбрах, който не живее в София няма право да се оплаква от разстояния, задръствания и т.н. Длъжен е да си повтаря, че има и по-зле и да си свирка. Не че е лоша тази философия.

# 738
  • Варна
Ceca, да, права си. Точно защото Варна не е толкова голяма и трафикът, ако и да е кофти, в никакъв случай не е като софийския, аз затова се учудих, че драпат да са в градината пред блока, а тя си е гадна.  Но има хора и хора.

# 739
  • Варна
Е, за пред блока не бих драпала, ако е кофти. И ние имаме една на 5 минути, но никога не ми е била в списъка с желани. И все пак избирах измежду удобните като гледах за тях да има добри отзиви като цяло. Т.е. и двата критерия ми бяха важни, въпреки че не живея в София.

# 740
  • Пловдив
ОК, разбрах, който не живее в София няма право да се оплаква от разстояния, задръствания и т.н. Длъжен е да си повтаря, че има и по-зле и да си свирка. Не че е лоша тази философия.
offtopic
Скрит текст:
мдаааа... и в Пловдив, откакто затвориха за ремонт 90% от артериите на града е весело Mr. Green...е, не е като в София hahaha

# 741
  • Куциндрел
Ох.... Tired Tired Tired Tired
Ето HighSpeed разбра. Wink

И за да ти стане мааалко по-ясно - живяла съм 26 години във Варна, ходя там всяка година, защото там родителите ми. Много добре знам какъв е трафика, разписанието на автобусите, големината на кварталите и т.н. От 10 години живея в София и вярвай ми, няма как да се сравни удобното предвижване във Варна с предвижването в София. Тук кварталите са големи, разписанието на автобусите е шит, трафика е ужасен.
Ето днес ще водя детето на зъболекар в квартала, така се води - квартал. Ако няма задръстване, а то ще има, ще сме там за 5 минути с колата, а ако има задръстване...... Пеша ако тръгна ще стигна за 30 минути.
Във Варна не е проблем да се предвижваш пеша до близките на центъра квартали. На нас ни е по-лесно да слезем от Лятно кино Тракия пеша до ФК, от колкото да чакаме автобуса. Около 15 минути ни идва нормален ход и е все по правя линия.
За кварталите Младост и нагоре не говоря, аз съм коренячка и нямам и никога не съм имала работа там. smile3534

# 742
  • shumen
Аз също избрах градина,която ми е по-далече,но е по престижна.В квартала ни има градина,но там не ми харесва отношението на госпожите към децата.
Тете,аз също бих казала да не репетират с него,ако ще го овикват.А за тази овца нямам думи.

# 743
  • Варна
От 10 години живея в София и вярвай ми, няма как да се сравни удобното предвижване във Варна с предвижването в София. Тук кварталите са големи, разписанието на автобусите е шит, трафика е ужасен.

Е, и? Кой го оспорва това?
Просто дразни това отношение на софиянци. Не дай Боже някой да се оплаче от трафик,р азстояния, дестинации и се почва "айде сега, знаете ли в София какво е". Ми не ме интересува как е в София! На една самотна майка без кола може и Трошево да и се струва голям квартал, нищо че на теб ти се струва нищожен! Защо трябва да си го мерим? Всичко е субективно и не е въпрос само на географско разстояние!

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 17:06 от Месечинка виторога

# 744
Абе хора, аз нищо не свърших с моето разследване Confused
Било час по музика това вчера, не репетиция за новогодишното тържество, госпожата уж била там, но точно тогава отишла да си махне полото, че й било топло Wink Не била разбрала какво е станало, да, видяла го, че плаче. И за тоалетната попитах - нищо не знаела Mr. Green ooooh!

Какви са тези часове по музика, част от програмата ли са? Задължителни ли са? Знаете ли нещо за тях newsm78

Утре на ранина ще дебна въпросната музикална педагожка Peace

На 18.11. ще има РС-ще избират май желаещи за обществените съвети по новия закон. Аз ще съм пас там Stop

# 745
Какви са тези часове по музика, част от програмата ли са? Задължителни ли са? Знаете ли нещо за тях newsm78
При нас са два пъти седмично часовете по музика с педагог, който идва специално за тях (външен). Когато наближат тържествата, основно песни и танци подготвят с нея, а стихчетата с учителките на групата. И от нашата по музика някои се оплакват. Моето се оплака, че го накарала да седне, защото не бил специалист  Laughing (разбирай солист).

# 746
  • Пловдив
И нашите имат часове по музика - 2 пъти седмично. Малката (1 група) разучавам нови песнички, а баткото (ПГ6) в момента ги запознават с различните музикални инструменти.
Музикалната педагогика на градината е страхотна Mr. Green Детенцето и е на възрастта на баткото (посещава друга градина) и определено тя има страхотен подход към децата. И двамата винаги разказват с ентусиазъм за часовете с въпросната госпожа Simple Smile

# 747
....което ме кара да мисля, че ние не сме случили на педагог, тъй като редовно родители се оплакват от въпросната "педагожка" Peace Явно си е до човек. А тази няма грам подход. Ще вика на децата Stop

Хареса ми това със специалиста-солист Laughing

Утре ще я видя накъде ще изкънти Mr. Green

# 748
Между другото за викащите госпожи
Скрит текст:
Когато съм ходила по-рано да го взимам, особено във времето, което не е за игра - някакви занимания, хранене и т.н. - винаги някой крещи по някое от по-проблемните деца. Вкъщи, когато попитам дали се карат/викат/крещят госпожите и лелите, отговорът е "не, само казват". Май претръпват към обичайните госпожи, а за онези, с които са по-рядко се оплакват. Лелята, която най-много крещеше му е от любимите. А и моят обикновено споделя кое дете каква беля е направило и как е наказано, но когато той е бил наказан, нищо не споменава Twisted Evil

# 749
  • shumen
При нас не съм чувала да се карат госпожите.В яслата обаче редовно чувах една от лелите как крещи на децата.

Общи условия

Активация на акаунт