Фотография - 83 тема

• 53 065
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Сидни
Нямам Бокета в момента, но имам сладки бебета Heart

Dahlia, 4 weeks new | Newborn Photography by elena nikolova, on Flickr

# 721
Лелеее  Crazy уникални сте Heart Eyes
Всички и всичко ли обработвате на photoshop?
Аз като пълен новак фокуса ми е само в снимането, имам picasa но като че с нея няма особенна разлика преди и след пипане. Все ми се струват не достатъчно силни цветовете, не знам до камера ли е, до обработка ли? Blush Thinking

# 722
Malinka_a темата за цветовете е дълга и широка - има цяла наука. Колкото до фотографията зависи и от заложеното в камерата, и от потребителските настройки и от постобработката...

Чудесни включвания момичета ...

# 723
SIGMA AF 17-70MM F/2.8-4 DC MACRO OS HSM или Nikkor AF-S 16-85/3.5-5.6 G ED VR DX , това е въпроса сега? ooooh! Thinking

Може и със снимки да се обосновете, който има Peace

# 724
  • Mostly in my mind
Момичета и момчета, знаете ли някакви сайтове, където мога да поръчам календар с моя снимка?

# 725
Момичета и момчета, знаете ли някакви сайтове, където мога да поръчам календар с моя снимка?
http://snimkitevi.com/snimkitevi/

# 726
  • София
Лолита, във Фотосинтезис също може да си поръчаш различни видове календари.

# 727
Лолита, виж темата за фотокнигите, обикновено има и календари на същите сайтове.
maiamiii, търси снимки с тези обективи в търсачката на фликр, ще видиш стотици снимки с тях.

# 728
  • Mostly in my mind
Благодаря, момичета. Ще разгледам.  bouquet

# 729
  • Варна
Това прешарпих ли го, шум ли има (или и двете)?

octopus

# 730
  • София
daffodil, кожата сякаш е на точки, иначе косата е ОК за мен и пухчето. Ти как изостряш?

# 731
  • София

Лолита, ето това съм получила на мейла си преди два дни: http://www.printcenter.bg/%d0%9f%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%b8 Simple Smile

# 732
  • Варна
С хай пас, на 2,8 някъде. Но не съм чистила шум, дали е от това кожата така?

# 733
Daffodil Хай пас е чудесен метод за снимки с изразена текстура. Не знам в какви случаи го ползваш,  но избягвай да го ползваш при портрети и снимки с изразен плитък фокус. Просто като вметка. bouquet

Иначе ако търсиш портрети в стила на Дейв Хил...  #Crazy да тогава може  #Crazy

# 734
  • Варна
Мерси Simple Smile)) Сега ще го чекна този Дейв Хил.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт