Фотография - 83 тема

• 53 836
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Пирдоп
_DSC0864 by Mary Lulcheva, on Flickr
_DSC0614 by Mary Lulcheva, on Flickr
И от мен двете снимки по темите. Нямат обработка - за съжаление..

# 436
не съм влизала вътре,  но това не е ли Бузлуджа?
Уникално за снимки да, но такъв занемарен и рушащ се исторически паметник с такава внушителна архитектура е направо престъпление... Sad да не забравяме, че все пак се намираме в България.

От 2011 е дарен безвъзмездно на другарите от БСП, но те не си го припознават Mr. Green.

Тоест е собственост на партия? Такива неща могат да се направят с това място, че.... ще бъде нещо уникално!

# 437
  • Mostly in my mind
по едно време четох из нета, че има някакъв проект за реставрация, но дали и кога ще се осъществи...

# 438
  • София
Не им се дават пари на другарите за паметници  Laughing

# 439
  • София
Не им се дават пари на другарите за паметници  Laughing

Няма страшно! Както винаги ще ги даваме ние, или поне тези от нас, които все още сме в България.

# 440
  • Mostly in my mind
ако ги даваме за такова нещо, съм съгласна, а не примерно за стипендии на...ромите. въпреки че според някои политици този паметник бил "идеологически паметник на един престъпен режим и възстановяването му е подигравка с неговите жертви"  Shocked

както и да е, още един кадър от нашата есенна сесия

_DSC0302 by Ina K., on Flickr

# 441
  • Варна
Лолита, фона блърваш ли го допълнително?

# 442
  • Mostly in my mind
не   Heart Eyes

# 443
Лолита, фона блърваш ли го допълнително?

85мм е дължина която осигурява достатъчно плитък фокус, за да има плътно и кремообразно боке..
Лолита много са хубави последните портрети.

Аз обичам много бокето да ми е структурно като това - това е с 30мм.

_DSC7345a by Photo Cafe, on Flickr

# 444
  • Варна
Абе при мен не става май чак толкова намазано с 85. Но допускам и че не съм царица на настройките Simple Smile

# 445
За mamaSunshine тогава няколко снимки от мен Simple Smile

Скрит текст:

# 446
Хамстер,костенурката е уникална. Heart Eyes Как е направен кадъра...толкова пъстро боке и мека светлина?

# 447
  • Mostly in my mind
еха,  Хамстер,  чудесни кадри. паяжината много ми харесва и пак този цвят значи. Simple Smile))))
мамаСъншайн,  благодаря.
може би е толкова омазанко,  защото и блендата е 2. после даже като разглеждах кадрите много хубаво ми стана и как фокусът е толкова точен и остър при тази стойност. Simple Smile Mr. Green

# 448
  • Варна
Аз все не смея да вдигна толкова висока скорост, затова и фокусът ми има колебания Simple Smile

# 449
  • София
Ехе, радвам се че съм предизвикала такава дискусия със снимката. По начало питането ми беше с цел да си изясня принципни положения по отношение на перспективата и един вид е кое "правилно". А снимката избрах като подходящ пример за питането си, далеч не е най-сполучливата от серията. Директно от апарата е, само изправих вертикала. Аз също бих махнала решетки, кабели, петната на мазилката, вертикалния щранг и пр.

Лолита, много ми харесват есенните ти кадри  Heart Eyes

И като си оправях настройките на профила във Фликр се стих да ви питам, с какви  privacy настройки са ви профилите?

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 22:00 от Elika

Общи условия

Активация на акаунт