Over Knee boots - Ботушите над коляното

• 7 086
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Харесват ми, мерила съм, но не мога да си намеря моя модел все още и ако може на поносима цена.
Мечтая си за сиви велурени, ниски, изчистени.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/68/37/7b/68377b952aaa7 … 148c23aa0fd19.jpg

Точно такива имах преди време – сиви, велурени, малко над коляното, безкрайно удобни, само че моите бяха леко набрани. Уникално стояха и много си ги обичах, а бяха и на доста поносима цена, доколкото си спомням, но след едно екстремно почистване се наложи да ги хвърля на боклука. Laughing

# 16
Със смесени чувства съм към тези ... чизми  Grinning По-изчистените модели, които не са на висок ток, не са покрити с камъчета, не са на платформа да, стават. Лично аз не бих си купила обаче.

Освен посочената асоциация с определен контингент, които ги носят, винаги, когато видя жена обута в тях си представям  Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:

# 17
Очаквах негативни и типично в блакански стил, мнения....Жалко....

http://newfashioncraze.com/35-styles-to-wear-over-the-knee-boots/ за тези, които не са в крак с модните тендеции - да, тези ботуши са актуални.Но не това е важното! Всеки има право на мнение и усет, какво да облича  и какво не. Права бях че, специлано в България се гледа негативно на тях. За сметка на това ще си купя трети чифт!  Grinning

# 18
Очаквах негативни и типично в блакански стил, мнения....Жалко....
Конкретно за тези обувки не мисля, че мнението "навън" е по-различно. Не ги виждам масово сред известните личности. Защо ли?

Скрит текст:
Сигурно  е заради работното място - да не ги пръскат колите.
И пазят коленете в определени пози   Laughing

# 19
разбира се, купи си колкото чифта искаш  Peace

питаш за мнение - нормално е да има негативни, едва ли и всички "небалканци" ги харесват

Скрит текст:

# 20
  • Sofia
Освен посочената асоциация с определен контингент, които ги носят, винаги, когато видя жена обута в тях си представям  Grinning Grinning Grinning
Скрит текст:

Ааа, няма лошо, аз много харесвам старовремски елементи, смело имплементирани в дизайна на съвременното облекло (това, съвсем сериозно казано). Peace

# 21
Много са Ню фешън, преди 20 години също ги носеха някои.

# 22
  • Sofia
Конкретно за тези обувки не мисля, че мнението "навън" е по-различно. Не ги виждам масово сред известните личности. Защо ли?

Абе, носят си, виждала съм на много снимки някое дългокрако селебрити, което ги е нахлузило. Peace

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 12:29 от The Black Cat

# 23
Понеже имаше мнения, че навън звездите не го носели: http://woman.---/n/vduhnovenie-ot-zvezdite-za-zimni-botushi.44862.html  ....и аз така си помислих. Simple Smile И като гледам "са от бранша!"  "Определено!"

Истината е, че  разчитах на малко по - умерени, мнения. Това е! Без толкова злоба и негативизъм. Естествено е, че не всеки може да харесва всичко. Затова сме толкова различни.

# 24
не можеш да сравняваш звездите с обикновените жени
на звездите работата им е да са ... звезди - с негативите, позитивите и подходящия имидж за това
лейди гага облече мръвки преди време, ти би ли облякла без да си звезда?

# 25
  • Бургас
Споделям напълно мнението на Джей Ло за тези чизми.Из чалготеките могат да се носят,аз лично не бих въпреки,че съм висока и ми отиват/пробвала съм от любопитство/.Идват ми в повече и са ми вулгарни. Peace

# 26
Не знам защо се впрягаш и въобще какво те интересува какво мислим аз и Пенка, примерно. Кефиш се- носиш си.
Не е до балканци и европейци, въпрос на вкус и себеусещане. За да нося нещо, трябва да го харесвам наистина, да се чувствам добре в него.
Аз не ги харесвам, особено пък тези с ток  Whistling, равните са по лесни за преглъщане  Mr. Green.
Ама не ми и пречат носещите ги. Желателно е да са високи и фини дами, друг вариант просто няма  Mr. Green

В тийн годините, както вече се спомена, бяха хит, и тогава не ги харесах и не носих. Просто не са мой стил

# 27
не можеш да сравняваш звездите с обикновените жени
на звездите работата им е да са ... звезди - с негативите, позитивите и подходящия имидж за това
лейди гага облече мръвки преди време, ти би ли облякла без да си звезда?

Не съм звезда, но съм човек, който се занимава с изкуство. Това, обаче не  е критерий за мен. Има известна доза ексцентричност в характера ми, но рокля от месо не бих облякла в никакъв случай! Вероятно, няма да намеря и такава в модните бутици, но ботуши над коляното мога да намеря почти във всеки магазин за обувки. Не, не смятам, че само звездите имат право да ги носят. 

# 28
  • sofia
Този тип ботуши са специфични и нещо много малко може да развали цялостното впечатление.
Много зависи от самия ботуш, от материала, от който е изработен, от вида на подметката, от крака на носещата го и останалите ѝ дрехи. При толкова условности, много ясно, че няма да е широко разпространен и обуван.
От предишния линк само 3-4 снимки ми допаднаха.

# 29
Не знам защо се впрягаш и въобще какво те интересува какво мислим аз и Пенка, примерно. Кефиш се- носиш си.
Не е до балканци и европейци, въпрос на вкус и себеусещане. За да нося нещо, трябва да го харесвам наистина, да се чувствам добре в него.
Аз не ги харесвам, особено пък тези с ток  Whistling, равните са по лесни за преглъщане  Mr. Green.
Ама не ми и пречат носещите ги. Желателно е да са високи и фини дами, друг вариант просто няма  Mr. Green

В тийн годините, както вече се спомена, бяха хит, и тогава не ги харесах и не носих. Просто не са мой стил

Не се впрягам, но като изляза с тях и очаквам да ме изядат с поглед, едва ли не. Grinning Факт е обаче, че отиват на слаби фигури и малко по - висок ръст. Иначе, можеш и на клоун да заприличаш. Да, всеки си има стил и усет, кое му е удобно, с кое се чувства окей и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт