Over Knee boots - Ботушите над коляното

• 7 086
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
   Не определям нито една от показаните като бръмчалка (каквото и да значи тази дума) или ексцентричка (пак непонятна за мен дума, когато е употребена във фешън контекст, Simple Smile) – всички, мисля без Лорънс, са семейни жени и / или с деца. Peace А пък за Вики Бекъм, последното, което бих изказала като мнение, гледайки снимката ѝ, е, че е излязла със "сценичен костюм". Съвсем невзрачно и посредствено си е облечена женицата. Laughing

# 46
"Бръмчалка" е интересна българска дума, измислена незнайно от кой, описваща платените жрици на любовта. Изключително дразнеща думичка! Само, че на звездите, едва ли им  е нужно да си продават задниците, за да са  толкова известни и прочие.
Ексцентризмът е въпрос на усещане. Модата също.

# 47
Ок, ще уточня - под известни личности нямам предвид певици, модели, актриси и дизайнери.
При тях тези дрехи са е част от работата, независимо дали е зад или на сцената.

Нали много въздишате по Кейт Мидълтън, като я видя нея с ботуш над коляното ще призная, че са ок  Laughing

# 48
  • Sofia
Нали много въздишате по Кейт Мидълтън, като я видя нея с ботуш над коляното ще призная, че са ок  Laughing

При нея не е само въпрос на личен избор и преценка, обаче. Peace Не знам кой въздиша, на мен никак не ми е приятна момата. Mr. Green

# 49
Аз също не я харесвам, но според мен наложените граници, за които говориш за точно премерени. Както виждаш рокличките й показват чак задника, панталоните й са като втора кожа и описват всичко, но има неща, които просто са недопустими. И с право.

# 50
Нали много въздишате по Кейт Мидълтън, като я видя нея с ботуш над коляното ще призная, че са ок  Laughing

При нея не е само въпрос на личен избор и преценка, обаче. Peace Не знам кой въздиша, на мен никак не ми е приятна момата. Mr. Green

И аз не въздишам по никой. Кейт Мидълтън е кралска особа. Тя и да иска, не може да си позволи да бъде ексцентрична. Трябва да спазва етикета в двора. Иначе, открих нейни модни визии през годините, на една от които е с къса диско лъскава рокля  и ботуши: http://www.missbloom.bg/zvezdi/zvezden-stil/modnata-evolyuuiaia- … a-keyt-miadaltan/. На мен тези визии с късите рокли или панталони в съчетание с ботуши не ми допадат, изобщо. Може би за по - млади момичета, окей, но иначе не бих си го позволила.

# 51
Да де, но и преди да стане кралска особа не си е позволявала ботуши над коляното, въпреки голото и блестящо облекло. Изводите всеки да си ги направи  Peace

# 52
Изобщо не, бих искала да влизам в рамки и стереотипи. Нося, това което харесвам, това което отговаря на индивидуалността и бунтрския ми дух - най- общо казано. Тези ботуши са част от него, независимо дали са модерни или не.  Ако стана херцогиня, някой ден( което никога няма да се случи,разбира се) ще ги нося в свободното си време и ще гледам как модните критици на кралския двор,  с ужас сипят упореци и неодобрение относно вида ми. Simple Smile

# 53
Това е само един пример. Не само херцогините не ги носят. А и тя не е била херцогиня на доста от снимките Simple Smile
Никой не те спира да носиш каквото искаш, казваме защо на нас не ни харесва Peace

# 54
Носенето на такива ботуши не бих определила с бунтарство....

ЯВНО ти харесват ужасно много и се чудиш как се приемат, по всяка вероятност си млада и си ги открила съвсем наскоро  Laughing. Повечето помним тяхната мода преди 20+ години  Mr. Green.
Ми не се приемат масово, имат си и те своите фенове и противници, както доста от теченията. Моето мнение за тях е непоклатимо, независмо колко знаменитости ги обуят.
 Моите асоциации не са приятни и честно казано си цензурирам мнението  Mr. Green в момента.
Носи си ги със здраве, какво друго да кажем.

Между другото не е нужно да си кралска особа за да не ги носиш.  Mr. Green

# 55
Това е само един пример. Не само херцогините не ги носят. А и тя не е била херцогиня на доста от снимките Simple Smile
Никой не те спира да носиш каквото искаш, казваме защо на нас не ни харесва Peace

Май на повечето от вас не ви харесва. Simple Smile  Така се бях залетяла да си взема едни велурени островърхи ботуши и вече се колебая - съвсем честно, въпреки бунтарския си дух.  Mr. Green

# 56
  • Sofia
   Защо изобщо се интересуваш какво мислят другите? newsm78 Прави, каквото на теб ти харесва и каквото те прави щастлива. Peace

# 57

Май на повечето от вас не ви харесва. Simple Smile  Така се бях залетяла да си взема едни велурени островърхи ботуши и вече се колебая - съвсем честно, въпреки бунтарския си дух.  Mr. Green
Отново ли се връщат на мода островърхите обувки?  ooooh!

# 58
Май на повечето от вас не ви харесва. Simple Smile  Така се бях залетяла да си взема едни велурени островърхи ботуши и вече се колебая - съвсем честно, въпреки бунтарския си дух.  Mr. Green
Е това пък защо?
Лично на мен от години ми харесват грубите грайфери и кубинки, нося си ги без никакво притеснение, и въобще не ми пука модата на островърхите ли е или на токчетата.
Обичам и мешки и чанти от брезент, също си ги нося без да ме интересува мнението на околните.
Не го определям като бунтарски дух, просто нося каквото ми е удобно и каквото ми харесва. Пробвай и ще видиш колко е приятно.

# 59
Харесвам този тип ботуши, но както каза някой - с много условности...
Да НЕ са съчетани с дънки, клинове, къси поли, да ги носят стройни жени (тук е важно и излъчването, и прическата, и грима) и още доста други...

За мен стоят добре с обемни плетени рокли/пуловери, миди поли... май само с това.
Ето така ми харесва и не ми евтинее.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт