Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Табличката на първата страничка от темата е много полезна. Може от там да се ориентираш - например гръцкото Омо е среден клас, там Скип е висок клас...Абе много е полезна табличката, не знам Гес ли я е сложила или друг, но bouquet

# 601
teta75, именно, от високия клас е, но пак повтарям, нашият прах ОМО за бяло е по-добър поне що се отнася до избелването, защото съдържа повече избелител.
Освен това е пресен, а този най-вероятно някъде е търкалян с години. Освен това 24 пранета... Rolling Eyes в Австрия няма такива опаковки. Друг ще да му е произходът. Дали не е стандинавският ОМО за бяло, който го има в Елитис? Но той пък беше към 4-5 лева.

Абе много е полезна табличката, не знам Гес ли я е сложила или друг, но bouquet
Лично аз. Laughing

# 602
Благодаря. За гръцкото Омо знам - скоро си купих две кутии от там и ви питах за него. Дадох го на майка ми и леля ми те си го ползват нямат претенции  Grinning

Точно от Елитис! За цената съм сигурна.

Утре ще взема Персила, за който споменавате от ДМ. Препоръчайте нещо за детски дрехи. Тайд, Персил (течен) и Максима съм ползвала досега.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:03 от Ellinor*

# 603
Съветът винаги да се гледа срока на годност при паралелният внос си остава Peace

Викаш някое мене ли да е Confused

# 604
Защо да е менте? Просто не е австрийски този прах, който е гледала, но е намерила такава снимка. В Австрия опаковките са по 15 и 32 пранета. Нямам идея какъв може да е. Ако успее да го снима, ще разберем, но силно съветвам да се следи датата на производство, колкото и да е закодирана.

# 605
Аха...ясно.

# 606
Значи, Ellinor*, пропусни го. Първо, стар и вкаменен е. Второ, макар че и двата са от високия клас, нашият ОМО е поне 100 пъти по добър. Онзи има много малко избелители, а съчетано със старостта му, сигурно съвсем са изчезнали.
Хубаво си взела от нашия ОМО, карай с него и дано ти хареса.

За детски дрехи от DM - определено Persil sensitive прах. Там няма друго, което да си заслужава.

# 607
Благодаря  Hug

# 608
  • София
......... Правя изключение само за функционални спортни тъкани (лидълския препарат). ..........
Може ли пояснение кой е той (снимка)?
 bouquet

# 609
......... Правя изключение само за функционални спортни тъкани (лидълския препарат). ..........
Може ли пояснение кой е той (снимка)?
 bouquet
Течен е.
В синя опаковка. Пускаха го мин.есен...

# 610
За пореден път се убеждавам, че в нашия ДМ продават залежала стока Tired
Днес най-накрая стигнах до там, че ми е далече, и си взех едни капсули Персил с прах за цветно.
Загледах праха Персил сензитив, но уви - произведен април 2013г., тоест с изтекъл срок ooooh!
Попитах продавачката дали няма по-нови опаковки, тя повдигна въпросително вежди и аз я светнах Mr. Green, че праховете на Хенкел са с 3г. гаранция, а този е от пролетта на 2013 Mr. Green
Ей, благодаря на темичката, че ме научи на базови неща. Друго си е да си информиран Laughing
Мацката ги натовари в една количка, но няма гаранция, че няма пак да се окажат на рафтовете за продан Whistling

# 611

За детски дрехи от DM - определено Persil sensitive прах. Там няма друго, което да си заслужава.

За бебешки дрешки добър ли е? В началото на другата година очаквам внуче, живот и здраве. Иска ми се да намеря качествен прах, с който да му перем дрешките. За сега разполагам с няколко мострички на Ариел
Скрит текст:
за първо време.

# 612
Пипи, моят съвет е да се насочиш към прах, а не гел - от хигиенна гледна точка е по-добре за детенцето. Праховете за бяло, каквито са детските прахове, съдържат избелители на кислородна основа, които унищожават микроорганизмите по дрешките. Peace
Препоръчвам прах Персил сензитив, прах Денкмит ултрасензитив на дрогериите ДМ /но му вдигнаха цената на 10лв за 20 пранета/ииии май са това Laughing

# 613
За пореден път се убеждавам, че в нашия ДМ продават залежала стока Tired
.........
не е само във вашия ДМ. Купувала съм от там без да гледам таблетки за миялна, стари и съвършено зле Confused Понякога преоценяват неща с много къс оставащ срок и е изгодно да се купуват.

# 614
Зависи къде е магазинът. В кварталния ДМ, където ми е най-удобно да купувам прахове, омекотители и др по-тежки неща винаги праховете са по-стари от този в МОЛ Сердика в София, където работя. Миналата седмица се натоварих като магаре, само и само да взема всичко от МОЛ-а, защото праховете бяха произведени на 25.10.2016г. Дори се усъмних, че е прекалено скоро и ако Гес не се беше включила, че е възможно, нямаше да ги купя. Те направо парещи са ги сложили на щандовете. А отвореният вкъщи Персил е от кварталния магазин, произведен ноември 2014 -та. Купих го преди месец от предната промоция в ДМ. Капсулите, които взех сега са от март тази година.

Общи условия

Активация на акаунт