Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 149
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Аз си говорех конкретно за нашия ДМ, не съм обобщавала...
И друг път съм се оплаквала, че има стари неща там Peace просто ми се затвърди мнението сега.

# 616
Пипи, моят съвет е да се насочиш към прах, а не гел - от хигиенна гледна точка е по-добре за детенцето. Праховете за бяло, каквито са детските прахове, съдържат избелители на кислородна основа, които унищожават микроорганизмите по дрешките. Peace
Препоръчвам прах Персил сензитив, прах Денкмит ултрасензитив на дрогериите ДМ /но му вдигнаха цената на 10лв за 20 пранета/ииии май са това Laughing

Благодаря, teta75!. Peace  Малко по-назад в темата бях споменала, че предпочитам прах пред геловете за пране. Мостричките на гела Ариел са ми подарък от Германия.

# 617
Скрит текст:
Аз си говорех конкретно за нашия ДМ, не съм обобщавала...
И друг път съм се оплаквала, че има стари неща там Peace просто ми се затвърди мнението сега.

Аз не твърдя, че обобщаваш, напротив. Според мен гледат в моловете да им е по-нова стоката, дори имат по-добър асортимент там и примерно душ гелове, сенки за очи и др козметика, която съм търсила, в кварталния магазин я няма, но в Сердика винаги я намирам. Също и на стари неща съм попадала в квартала. Явно имат някаква политика за разпределяне на стоките, която на мин не ми допада особено. Като цяло мисля да спра да купувам от тях, освен промоционални неща като Персила сега. Не ме кефят, много надуват редовните цени. Naughty

# 618
  • София
Пипи, в Лидъл има Формил Сензитив прах, за който Гес писа, че е същият по състав като Ултрасензитив на ДМ, и в момента е само 3,99 лв. Ако срокът на годност позволява, можеш да се позаредиш. Купих 2 пакета, но още не съм го опитала лично, защото имам да доизразходя един Персил за бяло.

# 619
Купих това Омо днес за 8 лв. - 20 пранета. Беше на  промоция и бе останал само 1 брой на рафта. Реших да го пробвам.

# 620
Пипи, в Лидъл има Формил Сензитив прах, за който Гес писа, че е същият по състав като Ултрасензитив на ДМ, и в момента е само 3,99 лв. Ако срокът на годност позволява, можеш да се позаредиш. Купих 2 пакета, но още не съм го опитала лично, защото имам да доизразходя един Персил за бяло.

Благодаря за информацията!  bouquet

# 621
  • София
За пореден път се убеждавам, че в нашия ДМ продават залежала стока Tired
Днес най-накрая стигнах до там, че ми е далече, и си взех едни капсули Персил с прах за цветно.
Загледах праха Персил сензитив, но уви - произведен април 2013г., тоест с изтекъл срок ooooh!
Попитах продавачката дали няма по-нови опаковки, тя повдигна въпросително вежди и аз я светнах Mr. Green, че праховете на Хенкел са с 3г. гаранция, а този е от пролетта на 2013 Mr. Green
Ей, благодаря на темичката, че ме научи на базови неща. Друго си е да си информиран Laughing
Мацката ги натовари в една количка, но няма гаранция, че няма пак да се окажат на рафтовете за продан Whistling
Кой е магазина? Naughty

# 622
Не е в София,споко...

# 623
  • София
Хм...ОК
Върнах се в началото, а не е писано за сроковете на годност, по-точно кога е произведен newsm78
Четох го веднъж, но съм забравил...
Ако може го добавете следващия път.
Абе, ш'стана и аз един параноик  Joy

# 624
Ариел прах..2г годност..
Персил прах...3г.
Геловете 18 мес.

# 625
Относно съвета, който ми дадохте за срока на годност.

Скрит текст:

п.с Редактирам се, за да не объркам някой без да искам  Peace

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 17:13 от Ellinor*

# 626
Аз не виждам да започва с 8. Съвсем ясно е написано, че е произведен 06/2016 г., а после пише 6169В CA, което е 169-я ден (17 юни) на 2016 г. и страна на произход Италия.

# 627
Разбрах кой код трябва да се гледа  Peace

# 628
  • София
Разбрах кой код трябва да се гледа  Peace
Ето за това говоря...

# 629
Аз се чудих днес в ДМ на капсулите на Персил с марсилски сапун /или обикновен сапун беше/, ама се отказах... Чак посегнах да се обаждам да питам Гес Mr. Green

Комбинираните поне имат прах, а тези май са изцяло с течни съставки, пък аз не ща течни...и без това с комбинираните правя компромис Grinning

Общи условия

Активация на акаунт