Перилни препарати и омекотители – 42

• 89 171
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
В началото,като го пуснаха,имаше доволни. Последните мнения за него обаче бяха отрицателни.

# 361
  • София
Аз съм доволна от Изи, противно на мненията тук. Купувала съм само малки кутийки обаче, за цветно. За нормално замърсено пране без петна нямам забележки. Ухае свежо и на чисто, напомня аромата от детството през соца... Simple Smile

# 362
Благодаря за мненията  bouquet
Ще го пробвам с малка разфасовка  Peace

# 363
  • оттам, откъдето започва България
Да, препоръчително е с малка опаковка.  Peace

# 364
  • София
В Младост 4 имаше всякакво Омо, аз обаче се чудих, чудих и си взех 10 капсули за 5 лв. Пуснах една много мръсна хавлия на 40 гр - доволна съм.

# 365
  • София
Вчера се наложи да вадя чаршафи, които не са използвани 2-3-4 месеца. Няколко калъфки за възглавници миришеха на непрано, не не застояло, а направо на непрано  Sick Изпрах ги на 95 градуса с Омо и избелващ препарат. Но взех да се чудя - каква е вероятността при възможно най-дълга програма на 60 градуса и с прах за бяло все пак дрехите да не се изпират достатъчно добре?
Миризмата не е от шкафа, тъй като той е чист, ползва се само за чаршафи, не е някой стар, наследен, не е претъпкан.
Много ми е странно.

# 366
Ев, мисля, че е достатъчно това. То какво повече може да се направи.
Да не попиват околни миризми, ама то пък от къде Thinking отвън някъде, извън шкафа имам предвид newsm78

# 367
  • София
Не знам вече. Майка ми ме обяви за луда, според нея миришели просто на застояло, но не съм убедена. Факт е обаче, че спално бельо, прано от нея и стояло половин година в стар скрин на вилата, мирише разкошно.  Затова се размислих дали пак нещо не правя като хората... Ама 60 градуса, хубав прах, винаги допълнително плакнене... Какво повече.
Запомних кои са калъфките, ще ги душа периодично, за да видя дали пак ще замиришат, тъй като на 95 градуса не вярвам да е останало нещо "живо" в тях  Laughing

# 368
 Ариел в Пикадили е на 6,99 лв до 02,11., всички видове (гел, прах и капсули 20 пранета)

# 369
  • София
Ev_e помниш ли с какъв прах/гел са прани последно, преди да ги прибереш в шкафа?

# 370
  • София
Или Омо, или Ариел.
Като се замисля, може и повечко да са постояли неизползвани, тъй като имам в повече калъфки и по-бавно ги "превъртам" всичките, та може наистина да е от застояване, но все пак - вчера много ме блъсна в носа. Стана ми неприятно.

# 371
Ев...едва ли майка ти пере по-добре от теб, все пак ти си спеца Wink
Според мен поемат някакви околни миризми Peace

Персил гел някакъв за 50 пранета на 14лв гледам в СВА, ама странен чужбински Mr. Green Те пък там все някакви странни пускат, не официален внос, като в останалите магазини...странни са ми.

И да напомня, че Ариел е на промоция в Кауфланд тази седмица Peace

Аз днес забърсах един прах Формил сензитив, още стои намален на 3.99лв, как да не го грабнеш, м?

# 372
Мен пък Формил нещо не ме грабва. Много го хвалите, но все не се наемам да го пробвам. Омо-то голям дефицит в квартала - има го само в ДМ (прах и капсули за цветно), но на редовна цена към 12 лв и се отказах. Взех си пак капсули Персил - поне си знам, че съм доволна от тях и в Лили още са на 7 лв 14 бр. Но пък имам друга дилема, след като ги купих, дали ще се разтварят на 30 градусова програма? Някой ползвал ли ги е при ниска температура? Имаме тъмни пуловери и блузи, които не смея да пусна на 40, за да не се съберат. Ползвам дълги програми, но ниски градуси за тях. Изобщо не помислих за това в магазина.

# 373
  • София
Вчера се наложи да вадя чаршафи, които не са използвани 2-3-4 месеца. Няколко калъфки за възглавници миришеха на непрано, не не застояло, а направо на непрано  Sick .......
За съжаление имам същия проблем Sad
Прането на майка ми също мирише по-добре от моето ...

# 374
  • София
На мен такава миризма на застояло ми се е случвала, когато прането е било леко влажно. Макар че всичко гладя, пак се случва, ако прането се глади леко влажно и след гладенето веднага го сложа в шкафа.
Дори и малко влага да има, тя си работи.

Общи условия

Активация на акаунт