Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 202
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Чукарландия
За да не спамя само темата с проблема, искам да споделя, че си купих едно много готино Коколино - Snapdragon&Patchouli, остава дори след 2 допълнителни изплаквания и сушилня  Heart Eyes
Ползвам го оскъдно от време на време, много е приятно  Simple Smile

Веднага в нета намерих въпросното Коколино и още едно: Honeysuckle & Sandalwood. Преди малко ми ги доставиха, ухаят страхотно, дано е траен и мириса им. Hug

Ev_e, а ти защо го ползваш оскъдно, щом е приятно? Hug

Извинявам се за въпроса, сигурно някъде го има, но не видях- Даш на коя марка отговаряше?

Заповядай!  bouquet

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 10:19 от BBeLLa

# 481
Знаете ли дали и капсулите Омо ще са намалени в Кауфланд следващата седмица?
Във вестника си пише: "Прах за пране Универсален или Color". Снимките също са само на праха Peace

Благодаря за отговора. Нямам вестника, когато писах не го намерих и в интернет.

# 482
Сега се включвам и имам много да наваксвам с четенето  Embarassed Благодаря за табличката  bouquet

Можете ли да ми препоръчате и сайтове с качествени препарати, докато се ориентирам  Crazy

# 483

Можете ли да ми препоръчате и сайтове с качествени препарати, докато се ориентирам  Crazy
Кауфланд, Лили, ДМ, Била например Mr. Green

Официален внос прахове, защо е нужно да са "чужбински"? newsm78

# 484
Взех Dixan за цветно течен, скоро отзиви  Grinning

# 485
  • Чукарландия

"Чужбинските" са по-качествени от тези, които се произвеждат за Източна Европа и се внасят от официалните вносители. Peace

# 486

"Чужбинските" са по-качествени от тези, които се произвеждат за Източна Европа и се внасят от официалните вносители. Peace

Не бих се съгласила на 100%, че са по-качествени. Официален внос Персил пере идеално.

# 487

Явно не си чела старите теми. Laughing Не си права тук, но не ми се спори Grinning

# 488
  • Чукарландия

Явно не си чела старите теми. Laughing Не си права тук, но не ми се спори Grinning

Не, не съм чела старите теми. Изхождам от личен опит. Не споря, това е мое лично мнение и никого не ангажирам с него. Peace

# 489

А те предлагат ли се в Кауфланд, Била и т.н.? Останах с впечатление, че има по- добри от магазинските  newsm78

# 490
Не, има си специализирани магазинчета, поне в София са на доста места

# 491

Именно, а аз не съм от София, затова питам за сайтове, които ги предлагат  Peace

Примерно тази, дали е читав  newsm78
http://prahove.com/

# 492

Именно, а аз не съм от София, затова питам за сайтове, които ги предлагат  Peace

Примерно тази, дали е читав  newsm78
http://prahove.com/

Аз пазарувам от тези, но от магазин
http://www.chistdom.com/

# 493

А те предлагат ли се в Кауфланд, Била и т.н.? Останах с впечатление, че има по- добри от магазинските  newsm78

Аааааа, това сме го нищили надълго и нашироко. Не ми се повтаря отново Tired

Праховете официален внос по нищо не отстъпват на вносните, които често са с изтекъл срок на годност и съхранявани незнайно къде и как, и доста по-скъпи често...това е вкратце. подборбни дискусии имаше назад в темите Peace

# 494
  • Чукарландия
Праховете официален внос по нищо не отстъпват на вносните, които често са с изтекъл срок на годност и съхранявани незнайно къде и как, и доста по-скъпи често...това е вкратце. подборбни дискусии имаше назад в темите Peace

Не гарантирам за т.нар. паралелен внос. Аз си ги купувам лично от Германия, няма как да си взема с изтекъл срок на годност. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт