Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Като ти се мъкнат тооооооолкоз км...мъкни Mr. Green

# 496
Официален внос прахове, защо е нужно да са "чужбински"? newsm78

"Чужбинските" са по-качествени от тези, които се произвеждат за Източна Европа и се внасят от официалните вносители. Peace

А те предлагат ли се в Кауфланд, Била и т.н.? Останах с впечатление, че има по- добри от магазинските  newsm78

Аааааа, това сме го нищили надълго и нашироко. Не ми се повтаря отново Tired

Праховете официален внос по нищо не отстъпват на вносните, които често са с изтекъл срок на годност и съхранявани незнайно къде и как, и доста по-скъпи често...това е вкратце. подборбни дискусии имаше назад в темите Peace

Разбира се, права си  Peace Просто няма как да се изчетат 40+ теми  Peace

Сега поръчах един, ще видим ще ме зашемети ли  Mr. Green Всъщност аз нямам малки деца вече, петна по дрехите също, доволна съм дори от течния Рекс за цветно, ползвам го от години, а за бяло купувам прах, какъвто е на промоция в големите вериги- Ариел, Омо, Персил.
Препоръчайте ми препарат за черно, имам доста зимни дрехи черни, особено при дънките много често се появяват бели ивици, има ли спасение за тях  newsm78

# 497
Точно немския Персил гледах наскоро и останах изумена, че толкова са намалили избелващите съставки, че нашия Персил откъм избелване ще е по-добър. Останалото е еднакво и на двата.
Чужбинският Ариел и нашият по същество вече са един и същ прах, като има разлики само в аромата и в цветните включвания.

Аз съм ползвала прахове от къде ли не, включително от Япония, и мнението ми беше, че чужбинските са по-добри.
В много държави, напр. на Пиринейския полуостров, перилните са по-зле от нашите и винаги са били. В други бяха по-добри.
Казвам "бяха", защото напоследък качеството на нашите определено е променено в положителна насока. Сега мнението ми е, че всеки може да купува каквото пожелае, но реално няма смисъл да се взима паралелен внос, защото, едно на ръка, че винаги има промоции на много добри цени, и друго, че качеството на официалния внос е отлично.

Да кажа и относно споменатия италиански Диксан: това е продукт, който е 1:1 с нашия Персил като изключим миризмата. Ако излиза по-евтино - добре, но ако е по-скъп от нашия Персил, наистина няма смисъл да се купува, ако целта е да вземе по-добър продукт. Ако целта е да се пробва нещо ново, нямам против, защото и аз обичам да пробвам, което ми напомня да се похваля с компактен швейцарски прах ОМО за 5 лв./13 пранета. Харесвам си нашия ОМО, но такъв компактен (по подобие на Персил мегаперли, Ариел компакт, Денкмит), никога не съм пробвала, така че не издържах на изкушението.

# 498
Точно немския Персил гледах наскоро и останах изумена, че толкова са намалили избелващите съставки, че нашия Персил откъм избелване ще е по-добър. Останалото е еднакво и на двата.
Чужбинският Ариел и нашият по същество вече са един и същ прах, като има разлики само в аромата и в цветните включвания.

Аз съм ползвала прахове от къде ли не, включително от Япония, и мнението ми беше, че чужбинските са по-добри.
В много държави, напр. на Пиринейския полуостров, перилните са по-зле от нашите и винаги са били. В други бяха по-добри.
Казвам "бяха", защото напоследък качеството на нашите определено е променено в положителна насока. Сега мнението ми е, че всеки може да купува каквото пожелае, но реално няма смисъл да се взима паралелен внос, защото, едно на ръка, че винаги има промоции на много добри цени, и друго, че качеството на официалния внос е отлично.

Да кажа и относно споменатия италиански Диксан: това е продукт, който е 1:1 с нашия Персил като изключим миризмата. Ако излиза по-евтино - добре, но ако е по-скъп от нашия Персил, наистина няма смисъл да се купува, ако целта е да вземе по-добър продукт. Ако целта е да се пробва нещо ново, нямам против, защото и аз обичам да пробвам, което ми напомня да се похваля с компактен швейцарски прах ОМО за 5 лв./13 пранета. Харесвам си нашия ОМО, но такъв компактен (по подобие на Персил мегаперли, Ариел компакт, Денкмит), никога не съм пробвала, така че не издържах на изкушението.

Не беше скъп Диксана, намален 6,50 лв за 1,5 литра  Peace

# 499
  • Чукарландия
Като ти се мъкнат тооооооолкоз км...мъкни Mr. Green

Joy Разсмя ме, все едно на гръб ги мъкна... Joy

# 500
Сега видях - 21 пранета за 6,49 лв. е добре. Сега остава да не е някой стар-престарял, но като гледам на снимката, изглежда актуалният.

# 501
Не знам дали сте обсъждали, това ОМО, което е на промоция в Лидл струва ли си? Доволни ли сте от него?

# 502
Сега видях - 21 пранета за 6,49 лв. е добре. Сега остава да не е някой стар-престарял, но като гледам на снимката, изглежда актуалният.

Да, на италианския сайт е същият  Grinning

# 503
Не знам дали сте обсъждали, това ОМО, което е на промоция в Лидл струва ли си? Доволни ли сте от него?

Тц...не става.... нисък клас. Stop
Различно е от Омо ултимейт, официален внос, което в момента е на промоция в Кауфланд Peace

# 504
raja_nikol,аз лично пера черните дрехи с прах за цветно-Ариел, Персил.
Черното е цвят като всеки друг и не налага да се купува специален препарат за черно. Това е все едно да купуваме препарат за червени дрехи Simple Smile или за зелени отделно. Поредният маркетингов трик просто, имам предвид налагането на препаратите за черни дрехи.
При правилно дозиране, дълги програми не би трябвало да имаш бели следи. При мен поне не се е случвало. Иначе в темата са споделяли, че понякога има такива следи Peace
А гел первол за черно например е доста слаб откъм изпиране Confused

# 505
Точно Первол пробвах и аз и никак не останах очарована. И аз разсъждавам като теб, но скоро скапах един панталон на щерката, при пълня пералня с основно черни дрехи, само той излезе на ивици.  Явно си е до материя и качество  Confused  Имам дрехи дори от ВУ, които не им личи, че от години ги нося, но...а де, много се ядосах  Sick

# 506
Ако го пуснеш на допълнително изплакване, дали няма да се оправи.
Аз лично черни дънки и панталони вече няма да купувам, че постоянно им лепнат мъхчета пък Sick Stop
Последно един черен от Лидл така се "окосми", че направо не става за носене вече. Два чифта черни дънки-същият проблем Stop
Иначе черни блузи имам доста ,пера ги с прах за цветно, като спазвам правилото за отделяне на цветовете - черно, червено, тъмно лилаво на едно пране,а  там зелени, резидави, жълти, светло цветни изобщо -на друго.

# 507

Тц...не става.... нисък клас. Stop
Различно е от Омо ултимейт, официален внос, което в момента е на промоция в Кауфланд Peace

Благодаря за отговора!  Hug
Оглеждам се за някакъв свестен прах, че в момента съм с някакъв Ариел, купуван от Кауфланд през лятото още, ама е толкова... никакъв. Предишният ми беше Weisser Riese - няма база за сравнение. Този даже не го знам къде е произвеждан, трябва да погледна на опаковката.

# 508
Искам да попитам един малко глупав може би въпрос. Използвате ли таблетки за омекотяване на водата при пране с капсули (Ариел подс)

# 509
Що да е глупав въпроса-не е.
Аз имам такива таблетки от Лидл, но все забравям да ги слагам ooooh!
като се омекоти водата, се подобрява качеството на изпирането Peace

Общи условия

Активация на акаунт