Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 212
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Що да е глупав въпроса-не е.
Аз имам такива таблетки от Лидл, но все забравям да ги слагам ooooh!
като се омекоти водата, се подобрява качеството на изпирането Peace

Това дори не го знаех, но никак не обичам капсули. Аз обичам да си дозирам, на око  Wink

# 511
Говоря за таблетки за омекотяване на водата, от типа на Калгон Peace

# 512

Аз слагам при пране с прах, но за гел капсулите не се бях замисляла. И тъй като имам някакви останали капсули Ариел Подс, които освен с аромат не ме очароваха с нищо друго, гледам да ги шътвам. А за качество за на изпиране, наистина от както използвам капсулите за омекотяване, предвид това, че Водата във Варна е ужасна, наистина дрехите са ми по-изпрани. Моите таблетки също са Лидълски Simple Smile

# 513
Колко струват лидълските таблетки?
Аз взимам от ДМ имат прах за около 52 пранета май беше и таблетки- 50бр в кутии по 10 лв. Някой сравнявал ли ги е лидълските с тези от ДМ?

# 514
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1 … Hpor1s_tjOR3RM%3A

51 бр. са лидълските, цена не помня обаче Rolling Eyes

# 515
Лидълските са 51 бройки, цената е 6,99 или 7,99. Мисля, че е първото, но не гарантирам.

# 516
Говоря за таблетки за омекотяване на водата, от типа на Калгон Peace

Да, да, разбрах, за какви говориш  Peace

Моят майстор не разрешава да ползвам Калгон. Доверявам му се  Flutter

# 517
Защо така с майстора-би ли споделила? Да не е мека водата при вас и затова..

# 518
  • Чукарландия
А като използвам течен перилен препарат, такъв тип таблетки къде се слагат, може ли да обясните? При нас водата е много мека и в действителност никога не ми се е налагало да ползвам, но пък може от време, на време да слагам по една таблетка, само да разбера как и къде? Hug Grinning

# 519
Защо така с майстора-би ли споделила? Да не е мека водата при вас и затова..

Не, напротив, ужасно варовита е нашата.
Той казва, че котленият камък не уврежда и разяжда така, както тези препарати. Чувала съм го и от други майстори. В миялната обаче винаги имам заредена сол, не се е чупила и не съм го викала за нея  Mr. Green Предполагам идеята е една и съща  newsm78

# 520
Слагат се в отделението за прах, при праха. Щом е мека водата, няма нужда.

# 521
Скрит текст:
Не знам дали сте обсъждали, това ОМО, което е на промоция в Лидл струва ли си? Доволни ли сте от него?

Тц...не става.... нисък клас. Stop
Различно е от Омо ултимейт, официален внос, което в момента е на промоция в Кауфланд Peace

Благодаря за отговора!  Hug
Оглеждам се за някакъв свестен прах, че в момента съм с някакъв Ариел, купуван от Кауфланд през лятото още, ама е толкова... никакъв. Предишният ми беше Weisser Riese - няма база за сравнение. Този даже не го знам къде е произвеждан, трябва да погледна на опаковката.

Персил е намален в ДМ на 6.89 лв до 16.11, Омо ултимейт в Кауфланд пак на 6 и нещо  тази седмица.
Одеве се загледах в един пакет Персил, пишеше, че е произведен на 25.10.16г, това възможно ли е? Толкова скоро и вече да е пуснат в продажба и то при нас? Ако е така направо и за бяло, и за цветно, и капсули още едни ще си взема. Вместо да стои в магазина, да му тече срока на годност вкъщи  Laughing

Скрит текст:

Аз слагам при пране с прах, но за гел капсулите не се бях замисляла.
И тъй като имам някакви останали капсули Ариел Подс, които освен с аромат не ме очароваха с нищо друго, гледам да ги шътвам.
Скрит текст:
А за качество за на изпиране, наистина от както използвам капсулите за омекотяване, предвид това, че Водата във Варна е ужасна, наистина дрехите са ми по-изпрани. Моите таблетки също са Лидълски Simple Smile

+1 за капсулите Ариел Подс, никак не ме впечатлиха с изпиране, откъм миризма го докарват. Предпочитам многократно Персил Power mix.

# 522
  • Чукарландия
Слагат се в отделението за прах, при праха. Щом е мека водата, няма нужда.

Благодаря! bouquet

А, ако се ползва течен перилен препарат, може ли пак да се ползват тези таблетки, поставени в отделението за прах? Hug

# 523
# 524
Хм, да попитам и още нещо. Как да разбера от кога е лидълския прах сензитив. Има в нашия Лидл страшно много пакети, все не се престраших да взема, но днес нещо ми щукна да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт