Спечелете сугестопедичен курс по английски език от център "Браво"

• 7 615
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
Имам бегла представа за метода и ще ми бъде полезно да науча повече.
Бих опитала такъв тип обучение както за себе си, така и за детето ми.

# 16
Чела съм за този метод и бих опитала с удоволствие.

# 17
  • София
Сега се запознавам с този метод и съм много впечатлена и бих пробвала Peace

# 18
  • София
Не, не съм запозната с този метод, но ми стана много интересно и бих се заинтересувала. Ще се радвам да науча повече, а и да го приложим за ученика.

# 19
  • Бургас
Бегло съм запозната. Сега разгледах по-подробно, за себе си не съм сигурна дали бих избрала такъв курс, но синът ми би се радвал страшно много ако има възможност да посещава сугестопедичен курс по английски език.

# 20
  • София
Имам някаква (предполагам повърхностна) представа за сугестопедичния метод. И да, бих избрала и за себе си, и за децата си такъв курс.

# 21
  • София
Честно казано това, което знам е малко. Чела съм че всъщност с този метод много лесно и бързо се учи език. И е забавно освен това. Ще се радвам, ако детето ми има  възможност да опита.

# 22
  • София
Здравейте,

Не съм запозната с тези методи, но бих пробвала такъв курс за децата ми или за мен самата.

# 23
Знам малко и ми се ще науча повече. Интересно би било да чуя и мнение от хора, които вече са посещавали Ваши курсове  Rolling Eyes

# 24
Сугестопедията я свързвам едиствено с внушението. Обаче по какъв точно начин това се прилага при обучение по език , не ми е ясно.
Любопитно ми е да пробвам с подобряване на английския ми език.
Simple Smile

# 25
  • София-Младост
Знам за сугестопедичните курсове и ми е доста интересен принципа на провеждане. Бих записала такъв курс, синът ми също, но вероятно на по-следващ етап.

# 26
Аз предполагам, че по време на учения час се слуша приятна музика, или греша?  Embarassed Интересно ми е да науча повече за сугестопедията и доколко наистина е ефективен метод! Simple Smile

# 27
  • София
Не съм запозната с тези методи, но бих пробвала такъв курс за децата ми или за мен самата.

# 28
  • София
Не съм много запозната, но бих опитала за себе си.

# 29
  • гр. София
Здравейте  Simple Smile

Не съм запозната с тази система за усвояване на знания, но с интерес бих се включила в такъв курс на обучение за дъщеричката ни или за мен самата.
Може пък да е по-ефективно от обикновените курсове...
Чувала съм, че създател на този метод е българин - доктор Георги Лозанов - психотерапевт, педагог, учен, работил дълги години в сферата на обучението, психологията и психоанализата.

Общи условия

Активация на акаунт