Спечелете сугестопедичен курс по английски език от център "Браво"

• 7 615
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, до момента децата ми изучават езици по традиционната система, но от мои познати съм чувала че системата за обучение по метода на сугестопедията е доста по- подходящ за деца. С удоволствие бих записала едното или и двете ми деца на курс при Вас.

# 31
Имам малък опит с изучаването на английски език чрез сугестопедичен метод преди доста години, когато все още не беше толкова популярен в България независимо, че е създаден от проф. д-р Георги Лозанов.
На последък се оглеждам за подобен курс за детето си.  Hug

# 32
  • Sofia, Bulgaria
Чувала съм и съм чела малко за този метод. Познавам и хора, обучавали се по него, които са много дволни и казват, че са им останали трайни знания. С удоволствие бих го пробвала за моето дете.

# 33
  • добрич
Не познавам метода и не съм запозната с него. Привърженик съм на всички нови и креативни методи за обучение и бих пробвала както за мен, така и за детето.

# 34
  • Сред лисици
Чела съм малко за този метод и имам някаква представа за него.  Бих записала децата си на такъв курс, а и аз също бих опитала.

# 35
  • Сандански
Все още не съм добре запознат с метода, но мисля, че трябва да опитам.

# 36
  • София
Не съм запозната, но съм чувала и бих искала да пробвам този метод.

# 37
  • sofia
Не съм запозната, но с удоволствие бих подарила един такъв курс на детето! Grinning

# 38
  • столицата
Чела съм обяви за подобни курсове,но не познавам метода в детайли. Бих пробвала за себе си или за детето.

# 39
  • софия
Запозната съм , но без да съм навлизала в детайли.

# 40
Сугестопедията е съчетание от педагогика и психология. Това e оригинална система за ефикасно ущсвояване на знания, който се практикува в много държави.
В основата на метода стои схващането, че човешкият мозък разполага с неизползвани резерви за усвояване на информация.  Тяхното разкриване спомага за многократно по-бързото и ефективно учене /от 3 до 5 пъти по-бързо, отколкото при традиционната педагогика/, както и за високата трайност на придобитите знания.
Бих се радвала да посещавам курсовете ви в Бургас, защото винаги съм искала да уча английски език, но не съм имала тази възможност, дори и през ученическите си години.
Чрез метода ще успея да обогатя английския си речник по позитивен и спонтанен начин; без стрес, напрежение или умора; чрез умствена релаксация и ненапрегната концентрация и с помощта на изкуството.

# 41
Запозната съм с метода на сугестопедията, но досега не съм го пробвала. Преди години сериозно обмислях на такъв курс да запиша детето, но така и не намерих удобен център за обучение /като локация/. Много ми е интересно дали има ефекта, за който се говори.

# 42

Бегло съм запозната с този метод на обучение, чела съм статии и коментари по темата. Бих избрала за себе си такъв вид обучение при изучаване на английски език.

# 43
Не съм запозната с въпросния метод на обучение, но бих го използвала за обучение на голямото ми дете. bouquet

# 44
  • някъде ... тук ...
Чувала съм за този метод, но не съм запозната.
Оглеждам се за курс по английски за петокласника и бих пробвала при вас.

Общи условия

Активация на акаунт