Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив

• 93 544
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
luba_rizova, патриарха забавиха заради иновативната паралелка. Тях ги забавиха, те забавиха записването.

# 121
  • Пловдив
luba_rizova, патриарха забавиха заради иновативната паралелка. Тях ги забавиха, те забавиха записването.
Така е, но пък заради това сън не може да ме хване с това учение, не че ще остане без училище, но... Някак е обидно родителите да се полудяват и с това. А нашето училище е до 4 клас, и да искам, няма как да продължим там.

# 122
  • Пловдив
luba_rizova, през последните години ми се струва, че в "Патр. Евтимий" приемаха всички желаещи.

# 123
  • Пловдив
На мен ми казаха ,че Патриарха се бавят заради Математическата. Не искат да си направят паралелките, после да има отписване на приетите в Математиката и по-нататъшно записване отново.
Моя колежка записа детето си в Княза и чака сега Патриарха, за да го отпише и запише там. Изобщо ... луда работа.

# 124
  • Пловдив
Дано да приемат. Аз имам чувството, че всички са отличници с отлични резултати от НВО-то, и всички искат там да учат. Само от нашия клас има 4желаещи. Като ги сметнах всички училища в Пловдив по 4 деца на клас и сеят ми се зави.Simple Smile

# 125
  • Пловдив
Вещица, и заради иновативната паралелка. Така поне пише на сайта им. То и друг път е било така с математиката, просто децата в другите паралелки намалят и едната година единият клас отпадна.

# 126
  • Пловдив
Ами родителите искат специализирани паралелки и по-точно математика(в Княза и Патриарха). Поне нашите са така, ходят на изпити за тези паралелки и казват, че ако не ги приемат там няма смисъл да ги записват, предпочитат да си ги дадат някъде по-близо. Ако има къде де, защото и в Княгинята местата не са много, а Яворов и Данов не са от най-предпочитаните. В края на краищата май пак опират до Княза, че е по-близо, а в обикновена паралелка в Патриарха никой не си дава детето.
Уточнявам, че говоря за родители и деца от Кършиака.

# 127
  • Пловдив
Абе странно е това- само специализирани паралелки. Гледам резултатите от НВО-то последните години - резултата е осреднен, от 200 деца, не само специализираните, и пак са веднага след МГ. Колкото и специализираните да са по-напред, все пак са 1/2 от всички деца, тоест и другите би следвало да се справят добре, иначе няма как. Кой къде ходил на уроци е вече друга работа... А в МГ говорим за много малко деца, изключително добре подбрани и там е нормално да са на 1 място, среден резултат от 20 супер умни деца е далеч по-лесен за постигане. Това са си моите мисли, разбира се. То, ако се гледа само детето, навсякъде върши работа, в наше село учат много малко деца, но има деца от завършващите, които без уроци изкарват по 5.70 на НВО. В крайна сметка всичко е относително.

# 128
дали някой може да ми изпрати задачи за прием в патриарх евтимий след 4 клас
поне от последната година

# 129
  • Plovdiv
Хайде да я събудим тази тема! Аз също се интересувам от състезанието по математика в Патриарх Евтимий. Предполагам, че за паралелките по български се ходи на състезание по български. Може да иде на едното или и на двете, така ли?
Нашето училище е до четвърти клас и ще се местим. Ще ми се да опитаме силите си за някоя профилирана паралелка. Разбрах, че състезанията са през април-май. Ние евентуално ще се явяваме 2019 год, но искам да се ориентирам навреме. На уроци още не е тръгнал. Можете ли да препоръчате учители от Кичука?

# 130
Задачите не ги дават да се изнасят, доколкото помня.
Уроци има смисъл само ако е за МГто.
За 4 клас съвсем спокойно и вкъщи става подготовката.
Пускайте ги на състезания и ще си сверите часовниците.

# 131
  • Пловдив
Заслужават ли си усилията за да се влезе в МГ? От 5 до 7 клас това ли е най-доброто училище като подготовка? Има ли някой, който да е приет там, но все пак да е разочарован поради някаква причина? Simple Smile

# 132
  • Пловдив
Заслужават ли си усилията за да се влезе в МГ? От 5 до 7 клас това ли е най-доброто училище като подготовка?
ДА и ДА

# 133
  • Пловдив
И след 7кл. пак е най-доброто.  Peace

# 134
Здравейте 😃Аз съм нова тук,но мисля,че ще намеря отговори на въпросите си🤔🤔🤔Питането ми е за Лиляната след 4- ти клас,за състезанията по мат. И Бел кога ще бъдат,ходих до там казаха ми,че някъде началото на Май.Ако имате и инфо за паралеката ,,Без хартия".Май стана малко дълго,ще следя с интерес,хубав ден!Весел празник 🥂🥂🥂

Общи условия

Активация на акаунт