проблем с конфигурация на Пей Пал

• 1 153
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, от Пей пал искат да си направя конфигурация като кача банковат си сметка... след което те ми превеждат 2 малки суми от по 0,02 и после им ги връщам... въпроса е че банката ми взема такса от 25 лева за входящ превод...

Някой знае ли какво ще стане ако откажа превода и банката им върне сумата... Предполагам, че банката ще си потърси таксата от 25 лева от Пей пал....

# 1
# 2
  • Козлодуй
Не разбрах какво се опитваш да направиш с ПейПал но аз имам опит с него трябва да добавиш в него дебитна карта задължително Виза защото тя има един секюрити код на гърба който се попълва после като успееш да добавиш успешно Визата трябва да я верифицираш - ПейПал ще ти вземе от нея дребна сума и после трябва да отидеш в банката или да погледнеш Онлайн банкирането си и там ще има с транзакцията на тази сума 4 цифрен код които се попълва при верификация трябва да го попълниш и сумата ще ти се върне в акаунта на ПейПал. Пей Пал не работи директно с банкова сметка с Българи защото смятат че сме измамници - но може да се добавя дебитна карта а зад всяка карта стои и банкова сметка така че нямаш проблем ако срещнеш затруднения пиши ще ти помогна със снимки аз ще сменям дебитната карта след 3 месеца и ще ти покажа нагледно как се добавя Simple Smile

# 3
Здравейте, от Пей пал искат да си направя конфигурация като кача банковат си сметка... след което те ми превеждат 2 малки суми от по 0,02 и после им ги връщам... въпроса е че банката ми взема такса от 25 лева за входящ превод...

Някой знае ли какво ще стане ако откажа превода и банката им върне сумата... Предполагам, че банката ще си потърси таксата от 25 лева от Пей пал....

От PayPal те "таксуват" само 3 лева... които после ти връщат. Какво те таксува (да, таксува както си трябва - без кавички) банката това е съвсем друг въпрос. Лично аз щастливо си ползвам Маестро, а не Виза - има същият код, който реално удостоверява само, че си реално (физически) във владение на картата и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт