Искам да кажа ... (90)

• 59 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Диета съм спазвала 2 пъти - 90 ДД. Не ми беше никак трудно, имаше резултат. Обаче след втория месец се демотивирам, надвива ме лакомията... Сега се храня НВ ВМХ и съм доволна. Не го приемам като диета, а като начин на хранене. Определено имам нужда от ограничаване, макар че и сега лакомията надделява понякога. С движението имам по-голям проблем, ужасно мързелива съм. Знам, че ако отделям 30-40 минути за пътеката всеки ден ще имам резултат, а и ми е препоръчително за кръста но... я ползвам за закачалка  Mr. Green

Май съм настинала... Редовния номер за това време на годината. Дано не се скапя тотално.

# 16
  • София
Добро утро!
Диетите при мен имат ефект, но лакомията ми е голяма. Така че все тая.  Grinning

# 17
  • Варна
Много се забавлявах с постовете на Мър.
Успех ти желая! Няма се плашиш!  Hug Случи ми
се подобно нещо на едно коледно парти, трябваше
да снимам с професионален апарат, без да имам
хабер как. В нощен бар при това... с указания
по тертипа на Sesylle бях инструктирана. От 1000 +
около 300 снимки ставаха. Да живее техниката  Laughing

По темата, няма универсална рецепта за диета
според мен. За себе си мога да кажа, че Аткинс
и НВ дават бързи резултати. Задържане с НВ ВМХ.
Опитвам се и да лунувам поне 2-3 пъти месечно.
После ми е леко и въздушно. Спортувам 3 пъти
седмично. За домашни упражнения, планк,
ренегадско гребане и напади. Кефя се и на табата.

Имам няколко снимки от сватбата, после ще пусна.

# 18
Добро утро!
Всяка диета зависи от организма, освен това след диета човек трябва да се ограничава, за да свикне тялото с новите килограми, едва тогава, а това е поне 7-8 месеца след диетата, може да си позволи и глезотии и волности, но не редовно. Аз свалям от различни диети, но не успявам да задържа, а то дори не става въпрос за лакомия при мен, просто организмът ми се стреми към килограмите, на които съм била най-дълго. Та в рамките на годината непрекъснато свалям и качвам.

# 19
Добро утро, не спазвам диети, просто не мога. Само си мисля какво бих могла да хапна. Благодаря за темата! Днес съм от по- късно на работа и ми е много добре.

# 20
  • дядовата ръкавичка
Диета съм пазила като ученичка - 8-9 клас. Диетата ми се състоеше в отказване от хляб и сладко.
След 2-то раждане без специални усилия се установих на 50 кг., които за моите под 160 см не са малко, но за годинките ми са си ок. Очаквам в критическата да надебелея  Thinking, май доста жени като се разбалансират хормонално качват в този период.

.. За домашни упражнения, планк,

От тези думички само за планк съм чувала  Thinking

# 21
  • Варна
.. За домашни упражнения, планк,
От тези думички само за планк съм чувала  Thinking
ренагатско гребане
Скрит текст:
напади за крака и дупе
Скрит текст:
табата
Скрит текст:
След като се роди най-малкия често надничах в ВВ-тим.
От там се запознах с тези простички упражнения. Хващат
общо взето големи мускулни групи... Като добавиш дъмбели
съвсем се получават нещата. Бях се запалила и по HIT.
Още следя канала на Body Rock  .

# 22
  • sofia
Здравейте, дами!
Нещо ми е много напрегнато, изпушвам бързо и ми е уморено. Явно още не съм свикнала с училищния ритъм (аз ги водя сутрин....рано, рано).

Евил, това ренегадско е с екстри. Правила съм само елемента повдигане на дъмбелите. Сега си погледнах едни стари таблици - с 13 кг дъмбел съм го правила в серия  Shocked
Аз от две години се каня да възобновя нещо като подобие на тренировки и не мога да се организирам.
За да поддържам прилично тегло ми трябва движение. Храненето ми влияе, но при мен не е чак толкова определящо.

# 23
  • дядовата ръкавичка
Много трудно ми изглежда това ренегадско гребане.

Вчера докато чаках пред кабинета на джипито, изслушах една лекция за вредата от джогинга - как се разтягали връзките между вътрешните органи, натоварвало се сърцето и т.н.

# 24
Добро утрооо! И то наистина е добро! От Уникредит ми писаха, че са подменили номера newsm44.

# 25
 Hug Добро утро!

Лято, супер!

Влизам да апелирам за дебелост и щастие!! Стига диети, стига мъка!!  Crazy Чудни сме си!

Евил, чакам снимки от сватбата аз!

# 26
Пазила съм диета само един път, след като спрях да кърмя. Бях към 8 кг над нормалното си тегло, което на моите 160 см личеше ужасно много. Оризова диета  ooooh!– само сварен ориз и пресни зеленчуци и плодове, без сол (ориза и зеленчуците), няма такава гадост.

Сега просто внимавам и не се оставям да кача. Теглото ми играе с по кило-две. Като усетя, че се окръглям и ми става дискомфортно, предприемам мерки. Много по-лесно ми е да се преборя с един килограм, отколкото да се успокоявам, че един килограм е нищо, и после да ми се налага да смъквам 5. Спорта, интересно, не ми влияе на килограмите. Може би защото ходя на мързеливи гимнастики, от които не се отслабва, съответно и не се пълнее, като ги спра. Не мога обаче да се организирам в къщи да правя нищо. И на фитнес не мога да ходя. Организираните занимания са за мен – някой да ми показва какво да правя.

Имам чувството, че е понеделник днес, не зная защо.

# 27
  • sofia

Влизам да апелирам за дебелост и щастие!! Стига диети, стига мъка!!  Crazy Чудни сме си!

Спор няма Grinning
Само дето по пустите намаления единствено дрехи за малки остават!!! Е, много искам да съм слаба в такива моменти  Mr. Green

# 28
  • Пловдив
Аз съм кутсуз. И си навехнах крака. Не ме питайте как - на спирката преди тунела вървях с маратонки и блеех (характерно за мен). Сега боли.

# 29
Янтра, направи компрес с лук. Умопомрачително мирише като постои, но е много ефективно. Или компрес със сурово месо, ама на мен ми свиди и за това действам с лук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт