Искам да кажа ... (90)

• 59 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Добро утрооо! И то наистина е добро! От Уникредит ми писаха, че са подменили номера newsm44.

Ох, Уникредит.....много са зле тия. Активирах си смс известяване, познайте- при постъпление идва смс, при теглене на другия ден, а някога и изобщо не идва. Обаче такса плащам за тази "услуга"  Mr. Green
Инталирах си банкиране на телефона, от него съм доволна, но смс-ите ще ги спра. Това е пародия, нали идеята е да разбера като ми дръпне някой  #2gunfire

# 31
Аз след диетата не съм качвала вече доста години, с изключение на някакво движение+/-3-5 кила.Две кила не го водя за качване, защото най вероятно са течности.

Мария, добро ти е това хранене. Моето днес - Закуска две яйца с бекон, наденички, гъби и домат.

Междинно - нарязани зеленчуци, шунка. Обяд - червено цвекло с майонеза, пилешка супа със застройка от жълтък. Имаше моркови, лук, чушка и малко оризов нудълс.  Междинно - зеленчуци с парче кашкавал. За вечеря не съм мислила, но най-вероятно салата с риба тон, ако въобще ми се дояде.
Упражнения за деня - 0  Embarassed.

Лято, с Уникредит имам непрекъснати проблеми. Ако ще те успокои и мен ме викат лично за какво ли не  Grinning.

Янтра, много гадно това с глезена. Дано да мине бързо.

А това за куверт от 250 в пицария ме разби.

# 32
Ненавиждам  общуването с банки. Stop

Относно диетите - единствената, която някого съм спазвала продължително - беше 3 месеца по 1 салата на ден. Свалих 12-15 кг.
От тогава си поддържам същите кг с периодични разтоварвания - на плод ии вода и като цяло с предимно сурова храна.

# 33
Ненавиждам  общуването с банки. Stop

Относно диетите - единствената, която някого съм спазвала продължително - беше 3 месеца по 1 салата на ден. Свалих 12-15 кг.
От тогава си поддържам същите кг с периодични разтоварвания - на плод ии вода и като цяло с предимно сурова храна.

Ти имаш такава структура, а и съм те виждала пред купа с шкембе  Simple Smile

(което за НВД си е супер, стига да не се яде хляб).

# 34
Аз съм кутсуз. И си навехнах крака. Не ме питайте как - на спирката преди тунела вървях с маратонки и блеех (характерно за мен). Сега боли.
[
/quote
Вземи си гела с черен оман на Кройтеркоф и мажи здраво-охлажда и облекчава доста,и нали знаеш на колко си години,толкова дни ще те боли.

# 35
  • Някъде там
Добър ден в новата тема Simple Smile.След като родих спазвах безвъглехидратната диета,от нея си върнах нормалното тегло и около 7 години си бях добре,докато от стрес буквално за 2 месеца качих 20 и сега с нищо пък не мога да си върна тези които бях.Свалям само с гладуване но после пак качвам малко. За това и не спазвам.
Много се чудя пак на нея но то зависи и от обстоятелствата.Години,начин на живот и прочие.Тогава бях много по млада,и много повече се движех.
Днес ми е особено заспало,идея нямам защо може би защото станах в 5 да ги изпитвам по немски преди училище.Как искам да е лято пак  Simple SmileИ работата не ми спори,добре че е малко,че да я свърша до довечера.
И това мислене на какво да сготвя за капризите в къщи ме подлудява понякога.С девойките още се борим за носенето на закуска.Simple Smile Обаче гаджето си забравило парите и едната беше много щастлива че с закуските които пращам е успяла да нахрани и него.Освен да пиша на гаджето да си забравя парите по често. Laughing

# 36
Как издържате на по една салата на ден? Или изобщо, на каквото и да е неядене? Не говоря за чувството за глад, ама физически как имате сили за каквото и да било? Аз бих припаднала, съвсем сериозно го казвам.

Екс, и аз съм ти виждала снимки, мислех, че си от тези, които никога, при никакви условия не подлежат на напълняване. 

# 37
  • Бургас
Правила съм доста диети. Качвах, защото после не внимавах какво ям. Сега,вече 9 месеца след като спрях 90 ДД не съм мръднала.

Компреса с лук и аз съм го чувала и знам,че действа

# 38
raja_nikol, с нашите банки нищо не се знае. На позната й откраднаха дебитната карта. Дойде й СМС с точния час и банкомат, от който са изтеглили пари и от банката казаха, че нищо не може да се види. Явно камерата им не снимала 24 часа.
Аз пък не искам СМС, когато тегля, искам да знам кога ми идва заплатата. Оказа се невъзможно, защото заплатата ми идва през Пейпал, а не от друга банка  ooooh!

# 39
Здравейте, и мерси още веднъж за съветите Peace Намерих кой да ми прати неговите снимки  Whistling По стечение на обстоятелствата се наложи да се заема с друго, така че нямах време да видя фотоапарата, пък и като знаех, че ще получа снимки, не беше приоритет. Сега се надявам до края на деня да е по-лежерно, поръчахме си пица, пък нищо че си говорим за диети  Mr. Green

# 40
  • Някъде там
Момичета дайте ми идея какъв подарък да взема на 15 годишно момче за рожден ден до 50-60 лв.Майката ме предупреди да не са пари и сега съм в чуденка. Rolling Eyes

# 41
Момичета дайте ми идея какъв подарък да взема на 15 годишно момче за рожден ден до 50-60 лв.Майката ме предупреди да не са пари и сега съм в чуденка. Rolling Eyes

Имам точно такова в къщи и дори и аз давам пари. Много гадно те е накиснала майката. Не че не можеш да му купиш някоя дреха, ама те са вече с определени претенции, а и ако не го познаваш все ще объркаш.

Да му вземеш ваучер newsm78. Тук има един сайт с разни екстремни изживявания, рейсинг карс, скокове с бънджи, летене с балон, катерене, скокове с парашути и подобни. Ако има нещо подобно в бг можеш да му вземеш ваучер и той да си избере и да си доплати ако трябва.

# 42

Екс, и аз съм ти виждала снимки, мислех, че си от тези, които никога, при никакви условия не подлежат на напълняване.  

О, подлежа.
Но само веднъж съм се "изпускала" и бях станала 60 кг. (преди 17-18 г. г. беше)
След това не съм имала проблеми, защото се старая да храня правилно и да спортувам.

Моят 15 г би се израдвал на нова игра, купена в нета. Peace

# 43
Парфюм някакъв? Те всъщност са доста суетни и момчетата на тая възраст Laughing

# 44

Според интересите му нещо. Ако кара скейт залагаш на марково - едни чорапи от контрабанда са си солидна пара и много ще се радва, също шапки, слушалки, такива работи. Останалото са на безбожни суми.

Видео игра, само питай майката на какво играе, ако въобще го прави (конзола или компютър).

Колекционерско издание на албум на любима група.

Въобще - какво харесва момчето?

Общи условия

Активация на акаунт