Искам да кажа ... (90)

• 59 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Ужас е, тотален ужас е със здравеоопазването, челен удар от миналата седмица. Дори не е тъжно, трагично е, мисля че това вече наистина ми преля чашата относно вярата, че ще се оправим. Да бе. Трябва да си пренастроя чакрите, колкото и да не ми се иска.
Алечка, следете кръвното, ако се налага да си пие хапчетата и така, потърсете още едно мнение, ако нещо ви притеснява. Не че е гаранция, както стана ясно, но все пак. Дано е нещо на стресова основа и да минава и заминава  Peace

# 256
  • Някъде там
Добър вечер.
Алечка много кофти.Дано бързо му мине на мъжа ти и да не се налага да ходите
Определено вяра да нямаш, на много от хората в медицинските среди..Да,хора са,грешат но и нагло не си признават грешките,които понякога може да са фатални.
На мен пък ми изгоря мв.Изпратих мм да купи нова,той пък една сложна купил,сума копчета и програми.. newsm78.Знам че масово се отрича,обаче аз съм все на опако,еми удобна ми е.Ако трябва да изключим всичко вредно от живота си,то просто не виждам как ще живеем. Grinning

# 257
Мерси, момичета!
Ей сега си дойде, добре му е кръвното без да е пил хапче. Ще го следим. Вероятно наистина е от стрес, защото преди 5 години, точно в началото на връзката ни пак правеше такива хиперотнични кризи. За това и си го прибрах у дома по бързата процедура, че ми беше изкарал акъла Simple Smile Оказа се, че е здрав и е на нервна почва.

# 258
Aлечка, случва се.  Ако е еднократно, не е опасно, на всички ни се е случвало.Следете го. И повече положителни емоции Heart Eyes

# 259
  • Варна
Добро утро, от едно Куку, дето се излюпи в 05ч.
Колкото повече ми се спи, толкова по-рано ставам.

Никитка, ще ми плащат минималното допустимо.
Проста сметка вместо 10 лв на час, 2 лв. Найс а?

Мърче, по "заетост" сме. Включва и техника за
наетите лица. Неприятно е, че в движение променят
от министерството параметрите и допълнително
се усложняват нещата. Както и да е...

Aлечка, да се оправя любимия  Hug

# 260
  • Някъде там
Добро утро.Събудих се в 4 и съм заспала,когато трябваше да ставам.Ще ходим на Пловдив за маратонки на девойките и по други задачи.Добре, че те нямаха търпение и ме събудиха.Тръгнах по къс ръкав с тънка блуза,дано прогнозите за топло време са верни. Хубав съботен ден на всички.

# 261
Морнинг и от мен..
И аз хич не спах добре и има-няма 5 часа само..((

Днес ще посветя деня на сина си. Иска да го закарам до другия край на града да си купувал химически реактиви и после ще пробвам да му купя гуменки, обувки и някакви дрехи.
И ще му сготвя. Rolling Eyes
Разнежила съм се нещо. Thinking

# 262
  • Ямбол
Готвенето за мен е отговорност, не проява на разнежване.

Добро утро.
Аз се захващам с къщата, че следобед съм на работа. Чух алармата на малката, отивам да ѝ приготвя закуската, че после е на пеене.

# 263
Лили, пропуснала  си да разбереш, че синът ми е от 2 седмици е на строг режим (спортува) и само яде салати. Коити прилежно приготвям 2 пъти на ден, както и филията със сирене за закуска. Та днес ще му имисля здравословно разнообразие. Пък нека съм безотговорна..Wink

# 264
Ох, и аз от ранобудните. Котките се бяха разбеснели на двора. Та от 6.00 и аз на пангара.
Вече измих тоалетната, изгладих едно пране, проснах друго. Малко почивка с вас и почвам да си правя педикюра. Само аз ли не обичам да посещавам козметик, подолог? Изпитвам истинска погнуса за не лични пили, пинцети и подобни. Знам, че се дезинфекцират, ама не се давам.
Екс, какво е меню на младежа- протеиново, веган....?
Лили, твоята мацка продължава пеенето, а? Браво! Моята освен че се отказа от пеенето, вчера ми заяви да забравя и за народните танци.

# 265
Аз днес спах до 8:30 Simple Smile. На вън валеше проливно и явно това е помогнало. Сега се размотавам, а трябва да сготвя и да чистя.

Алечка, дано да е инцидентно и да премине. Хубаво е, че сте купили апарат, за да следите състоянието.

# 266
  • Ямбол
Екс, за мен диетичното готвене и недиетичното е все готвене.
На мен ми прозвуча като нещо извънредно да кажеш, че щом ще готвиш на детето си, е разнежване. Както и да е. Ти така го разбираш, аз - не.

Мариат, да, пее все още. Даже щели да имат концерт във вторник, което отново ще ме натовари като организация. Така се надявах да ѝ омръзне, но тя се амбицира още повече след участието на големите от групата в България търси талант.

# 267
Лили, за мен правенето на салати не е готвене. Но днес ще му направя крем супа, която си е "готвене"..))
И не му в менюто, но искам да му дам да хапне нещо топло.

Мариат, яде само салати със сирене, белтък или риба тон + филия с много сирене сутрин и плод и чай в междинките.

# 268
И аз се събудих в 6, много ме е яд така. Освен това не можах да стана, защото малкият ме усети и искаше да го гушкам.
Днес баща ми ще пали огън навън и съм купила царевици, да ги опечем на огъня. Много обичам.

# 269
Изпих си кафето с вас  Heart Eyes Днес сме на откриване на уч. година на мажоретките, после рожден ден и почвам да зазимявам сандали и потници. Като слушам Деси Банова май и газта ще пускаме

Общи условия

Активация на акаунт