Искам да кажа ... (90)

• 59 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
 Heart Eyes Eкс, това е толкова мило и сладко!

Добро утро от мен!

Днес съм се засилила на работа и нямам спирка, решила съм доста неща да посвърша. Бях забравила, че съм на 40- дни и погача на бебе (отново) тази събота, сега се сетих. Исках да идем на село и да си направя буркани (моята спа терапия, много обичам). Там е красиво, зелено, вече и шарено, мека, топла есен.. И хич не ми се стои тук! Ама няма как, бебенцето е на много близка приятелка!

Жаки, историите за малкото Жакче са ми най-любими!!!

Успешна, усмихната и щастлива седмица на всички!!!!  bouquet

# 376
Екс, поне на управителя на ресторанта сте усмихнали деня. Пък за вас е било още по- мило.

# 377
Захирче, ако не й търпях аз цирковете всяка сутрин сигурно щеше да ми е смешно.
Свекървата налива допълнително масло в огъня с непоискани акъли и току що, за добро утро започнахме с голям скандал. Детето било еди какво и тя, ако била щяла бързо да го вкара в пътя, пък ние сме били еди какви си. Така се изнервих, едва се сдържах да не стане още по- " весело" После се чуди защо не я иска малката.

Марипоса, от обърната кожа е, отвътре с косъм и с много богата яка. Под дупето е, вталено, издължава ме. Може да се маха долната част и става късо. Много си го харесвам:) На два етажа беше магазина.

# 378
Жаклин, какво й обръщаш внимание на бабата - стара жена е, по принцип старите хора акъл и непоискани съвети на кило раздават  Simple Smile
Екс, ама добре ви се е получила изненадата  Laughing
Времето е страхотно, зареждащо, златно  Heart Eyes Е, така да е, няма да ме ковне депресията, но почне ли да вали и да сивее и в комбинация с ранното стъмване ставам най-оттегчения човек Blush

# 379
ох..  Tired не съм имала вземане- даване със свекърви, слава Богу, и то само поради простата причина, че все още нямам свекърва  Crazy На приятеля ми майката е прекрасна! Много я харесвам, безкрайно симпатична ми е тази жена, дано ако останем заедно, дано и всичко е наред и ми стане свекърва, да не си променим мнението една за друга, но засега е  Heart Eyes

Имам нужда от палто и яке за зимата и се чудя, две ли да купя или едно от двете. Искам елегантно палто и яке дълго с пух, че моето вече за захаби. Но не знам къде да гледам, старото ми яке беше Зара, топло и удобно ама нещо сега нищо не ми хваща окото. За палто съм туш.. идея нямам къде има хубави палта.

# 380
Благодаря на всички за хубавите пожелания! bouquet

Плс, дайте ми идеи какво да правя с изтискани бадеми?
Вчера правил бадемово мляко с пресата и остана огромен куп от пресовани стърготини.
Не ми се иска да ги хвърля, но и нищо не ми идва като идея как да ги съхраня и за какво бих ги ползвала? newsm78

# 381
Позволявам си да ви представя от другата тема календара за 2017 на френските пожарникари - http://jilo.bg/node/7477, така де, може да не я следите, па що да изпускате, все пак съм добро другарче  Mr. Green

Бадемови стърготини?! Бих ги сложила в кисело мляко със овесени ядки, в кремче на торта (ама вие сигурно не ядете торти, та не знам) Преди време редовно като изцедя сок от морков и ябълка си правех с кисело мляко стърготините, но преди около 2 години си взех и аз хубава сокоизтисквачка и всичко излиза сухо.

Захир, аз си взех от Peek & Cloppenburg, имаше голям избор на якета - моето е есенно, но имаше и дебели. Палтенца също имаше, но не ги разглеждах подробно, че точно яке исках.

# 382
Екс, честита годишнина. Да се разбирате много  Hug
Нашата е след две седмици. Не успях да видя вашата изненада. Не се и съмнявам, че е страхотна  Peace

В неделя нищо не правихме, дребни ремонтчета вкъщи, довършителни. Смених две щори, направих в коридора шкафче-тоалетка за девойките, че започнаха да си слагат боклуците в моя шкаф и ми пречат  Mr. Green

# 383

Ние продължаваме с неспането - какво е туй чудо не знам! През деня гласът й не се чува, нощем се буди през час и реве, а като спи се мята неспокойно из цялата кошара. Въобще не може да заспи дълбоко. Всичко каквото се сетих пробвах, включително продадох кошарата и купих нова. Вече почвам да мисля за уроки или някакви такива бабини деветини, ще търся някоя баба дето бае.

За жалост никакъв съвет не мога да дам, отгледах 2 броя такива под индиго, по цяла нощ не спяха, първата до 2 години, втората по- рано кротяса- след годинката  Mr. Green

Минава, от само себе си, който не го е минал, няма да те разбере  Sad

# 384
Екс, единствено се сещам за забравените сладки. Те са като целувки, но се добавят и ядки. Слагаш минимално количество захар и поне ще минат за режимни.

# 385
Добрутро!

Моят син много трудно стана тая сутрин, а по принцип няма проблеми. Каза, че не бил спал цяла нощ. Аз, явно обратното, съм спала дълбоко, защото детето беше при мен сутринта, изобщо не съм усетила кога се е преместил. Обаче още ми се спи.

Екс, честита годишнина.

Някаква маска да си спретнеш за лицето с бадемите?

Не обичам да цедя сок. Само от портокали правя и понякога от грейпфрут. Предпочитам плодовете цели.

# 386
Aз гласувам за чийз кейк, като бадемовите стърготинки ще са чудни за блата!
Предлагам най-прекрасната рецепта на Йоли за чийз кейк  Heart Eyes

http://yoli-www.blogspot.bg/2010/04/blog-post_19.html

Докато го мислех си поръчах едно яке онлайн. Пух и пера е, дано ми стои добре, понеже взех М размер, а аз съм по-скоро С, ама като за зимна дреха реших да не рискувам с по-малкото.

Скрит текст:

# 387
Дано си уцелила, Захир  Heart Eyes
Никак не обичам он лайн аз, ама като нищо няма в града ни, и аз съм рискувала.  Ама С-ките сте лесни  Wink

Аз пък си купих боти, лак и велур, като слушам още в сряда ще ги сефтосам  Mr. Green

# 388
Мариат, какви са тези забравени сладки?

Флорче, какви маски?
 Като ме знаете как съм по готвенето, какви торти и кейкове ми измисляте. Joy

# 389
Екс, не зная точно. Потърси из интернет за твоя тип кожа дали няма някоя подходяща домашна маска с бадеми. Дори и да не намериш нещо, което да ползваш като рецепта 1:1, може да ти дойде музата и да импровизираш. Ако не, просто си го наплескай по лицето и шията (може да го смесиш с мед или някакво етерично масло, крем или там каквото имаш под ръка, за да придобие подходяща консистенция). Или пък да го ползваш като скраб за тяло, примерно смесено с кафе.

Аз от известно време така процедирам, като ми остане нещо, което ми е жал да изхвърля. Авокадо напр. много обичам, но рядко мога да изям цяло. Определено ми е жал да хвърля останалата половина, поради което и рядко купувах. Сега ако ми остане, си правя маска за лице. Лимони, кисело мляко и пр. също така оползотворявам. Нещото, което най-добре ми действа на косата (всъщност единственото нещо, което правя за косата си), е домашна маска с мая за хляб.

Общи условия

Активация на акаунт