Искам да кажа ... (90)

• 59 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Моите догодина са през 20 дни, май и юни месец. Едната в България, едната в Румъния. Помежду им съм командировка, тя поне ще е тук в Барселона, че ако беше както по принцип в Щатите, щях да се разбия от път. Но се кефя. Брат ми все пак, а колежката ми е една от малкото приятелки, които имам тук.

Евил, остави децата, ако има на кого и няма да се сърдят.

Пфу, бившия преди малко май ми се разсърди по телефона, ама съм виновна.

# 76
Евил, страхотна изглеждаш.
Остави децата, иначе само ще.тичаш след тях. Simple Smile

Флорче, сватбите в Румъния са многа хубави.

# 77
  • Пловдив
Кака ви Янтра седи на дивана, вирнала крак на възглавница, с компрес от лук, около нея се носи миризма, насълзяваща очите, а тя, в пълна хармония със себе си и света, надига чаша чай от мащерка, щото единия син кашля. Котката избяга, явно миризмата не и понася.

# 78
  • София
Мерси за темата.
Не пазя диети и не съм пазила.Проблем с кг. нямам засега  Mr. GreenДвижение балансирано хранене.От както спрях месо и млечни свалих малко още.

# 79
  • Sofia
Кака ви Янтра седи на дивана, вирнала крак на възглавница, с компрес от лук, около нея се носи миризма, насълзяваща очите, а тя, в пълна хармония със себе си и света, надига чаша чай от мащерка, щото единия син кашля. Котката избяга, явно миризмата не и понася.
Crazy сега ти е паднало да лежиш и да ти прислугват  Peace.Бързо да оздравяваш  Praynig!

# 80
  • До морето
Записвам се чак на 6-та страница. Диети никакви никога не съм правила. Слаба и висока съм по рождение, храня се б-е-з-о-б-р-а-з-н-о и подозирам, че някой ден всичко това ще ми се върне  Praynig Ям тестяно и пържено, пия газирано, обичам чипсове и солети , абе всичко вредно ми е любимо. Единствено сладко не обичам, най-много някой шоколад, но разни вафли, торти, баклави - тц!

Сега още си нося 5 кила от втората бременност, но кърмя и нито мога да спортувам като хората,  нито мога да се ограничавам.  След всяко кърмене съм изгладняла и трябва да хапна.  Ще чакам да се отбие дребосъчка и тръгвам на спорт, диетите не са за мене.  В момента, в който реша да се ограничавам и моментално огладнявам  hahaha

Евил, дай на лични една снимка,че Асан и той хора и иска да те види, а е вного вероятно тука и още 10 пъги да ги пуснеш пак да ги изтърва.

# 81
Евил, хубавото си е хубаво!

Дано мине бързо, Янтра. Поне не би трябвало да се надуе от лука, но наистина мирише умопомрачително...

Като ученичка, от бързане да си тръгна след последния час такъв пирует направих... Така си изкривих глезена, че припаднах от болка, помислих, че съм счупила нещо. Понеже често ми се случва да си посуквам глезените, редовно ми ставаха като гюлета. Тогава ми казаха за компреса с лук и не успях да се подуя, бързо ме отболя.

# 82
  • Ямбол
Понеже и аз имам чести попадения по глезените още от малка, та чак до дърти години, имам ясен спомен от една табела в ортопедията, когато щяха да ме гипсират(тогава беше счупено, но иначе все ги натъртвах) - та там пишеше - не слагайте лук, не загрявайте преди преглед от лекар и още нещо беше, ама забравих .
Индометацин имах винаги под ръка и с него съм спасявала положение почти винаги, когато е по-леко.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 23:45 от Лилянa

# 83
  • Euskal Herria
На мен ми препоръчаха лед върху навяхнатото/изкълченото и да мажа с хепарин. Когато втория път се подредих така, ме гипсираха, но почти веднага махнаха гипса - заради вените ми.

# 84
  • Някъде там
Добро утро. Янтра аз мога да препоръчам крем Дийпрелийф. Девойките бяха гимнастички като малки.Треньорката им го беше препоръчала за изкълчено навехнато и други травми..Гимнастичките с него се мажеха.И наистина е ефикасен,поне на нас в къщи ни действа.
Да ти минава бързо.
Днес за разлика от вчерашния ми заспал ден,съм в кондиция и до сега почти свърших служебната работа която ми беше за деня.Обичам да съм на ти с себе си. Simple Smile
Да кажа защо майката на момчето за което питах какво да купя не иска пари.Играел някаква Лига и си давал всички пари които събере за нея и майката за това е предупредила без пари.
Девойките казаха че искал да си сменя калъфа на айфона,та решихме да вземем кожен калъф и си мисля и за колан за дънки  :roll.

# 85
Нали ти казах, че ще иска игра.. Joy

# 86
  • Някъде там
Нали ти казах, че ще иска игра.. Joy
Laughing мхм..мъже  Grinning моите игри не ги вълнуват.

# 87
  • дядовата ръкавичка
Eвил, за първи път те виждам. Много си хубава  Laughing

Моите пухчета бяха шафери на една сватба преди време. Много отговорно се държаха, а бяха само на 6 и на 8 години тогава.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 10:06 от Айяла

# 88
Игрите момчетата ги вълнуват много Laughing. Синът ми играе някаква, не й знам името. Една вечер аз си ръчках на таблета му и той останал при мен през ноща се събуждам от някакво вибриране, звуци - на сутринта му обяснявам, че съм се събудила посред нощ, това дете като скокна, веднага взе таблета, почна да се вайка, че му нападнали базата, разрушена е, взе си го и каза, че повече няма да ми го дава Mr. Green Сега първата му работа сутрин е като стане да ги обслужи, чак тогава минава през банята, закусва и си оправя чантата, тая чанта така и не се научи да я реди от вечерта.

# 89
Игрите момчетата ги вълнуват много Laughing. Синът ми играе някаква, не й знам името. Една вечер аз си ръчках на таблета му и той останал при мен през ноща се събуждам от някакво вибриране, звуци - на сутринта му обяснявам, че съм се събудила посред нощ, това дете като скокна, веднага взе таблета, почна да се вайка, че му нападнали базата, разрушена е, взе си го и каза, че повече няма да ми го дава Mr. Green Сега първата му работа сутрин е като стане да ги обслужи, чак тогава минава през банята, закусва и си оправя чантата, тая чанта така и не се научи да я реди от вечерта.

Joy Тази игра и моят син я играе, обаче аз изключвам всички устройства през нощта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт