Искам да кажа ... (90)

• 59 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

Девойките казаха че искал да си сменя калъфа на айфона,та решихме да вземем кожен калъф и си мисля и за колан за дънки  :roll.

Кожен калъф не ми звучи много тийн  newsm78

# 91
  • Sofia
Кожен калъф не ми звучи много тийн  newsm78
А екстра си е, щом има нужда човекът,ама да не е кожен  newsm78...
И моят играе яко конзолни игри-Сони Плейстейшън и Нинтендо Уии. Днес са му доставили ФИФА 17,току-що получих СМС, pre-order правих,че голям зор и нетърпение  Crazy.
Ха,добр'утро.
Херпесите мажа със Зовиракс (което си е пак ацик,само че по-скъп  Crazy), понякога пия и Ацикловир на таблетки.
Трябва да спра да гледам филми до 2 часа през нощта, че 5 часа сън не са ми ок.А доспиването само ме вкиселява  Crossing Arms.
Чета прогнозата- за уикенда-25-28 градуса, за средата на следващата седмица-сняг  hahaha.Кеф ти плаж,кеф ти ски  Whistling.Не вярвам  Crossing Arms

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еее, Гена, ама какъв е този сняг, изплаши ме, начи. Аз на 8-ми се каня на екскурзийка с другарките да ходя. Има си хас да трябва да се увивам в шалове и шапки.
За херпес - ампулка витамин В12 и мажеш директно. И, да ти кажа, много вероятно е херпесът да ти е от филмите. Недостигът на сън намалява имунната защита, а херпесът е сигнал баш за намален имунитет. И типична проява.

# 93
Кожен калъф не ми звучи много тийн  newsm78
А екстра си е, щом има нужда човекът,ама да не е кожен  newsm78...

Точно това имах предвид, да не е кожен, а калъфи винаги трябват, те са си аксесоар, сменяш за разнообразие  Wink

Искам съвет от вас, сигурно има такава тема, но аз поне не открих.
Какво смятате за следване Журналистика? В СУ или УНСС е по- добре?
Дъщеря ми е на такава вълна в момента, аз не съм много очарована, но....ще се опитам да не се налагам  Mr. Green

# 94
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Категорично в СУ, Рая. В УНСС - икономически науки.

# 95
Раджа, каква и е идеята за реализация след тази журналистика?

# 96

Уфф, не питай- спортна журналистика  Wink

# 97

Уфф, не питай- спортна журналистика  Wink

Много трудно се навлиза в тези среди.

# 98
  • sofia
Рая, нека бакалавърското е нещо друго. Ако журналистиката я влече, винаги може да завърши подобна магистратура. Пусни ѝ го като идея. Добрият журналист пише в определена област, но няма как да си добър журналист, ако не познаваш тази област.
Нека помисли и за "резервна" професия.
Тези неща ми минават през акъла от позицията на завършила "Връзки с обществеността" преди много години.
Тъпото на образователната ни система е, че не дава никакви професионални ориентири на децата.

# 99
Веси, помня, че ти беше завършила това, търсят ли се такива кадри? В коя сфера? Смятам, че е подходящо за нея, и аз никак не съм очарована от тая журналистика

Може и на лични, разбира се  Wink

# 100
Тъккмо същото щях да напиша, но Веси ме изпревари. Имам двама познати спортни журналисти и нито един от тях не е завършил журналистика.

# 101
  • Някъде там
Ми самия той искал кожен  Rolling Eyes.Днес накарах девойките да искат да им го покаже, за да не купя нещо което не харесва.Той малко тешкарче го раздава,та мисля че и на колана ще се зарадва.Дънки и панталони съм забелязала че носи.И моята едната от сега е завикала че иска журналистика да следва.Как ще се отказваме идея нямам,но мисля че е преходно,понеже и други желания такива имаше.
Рая успех на вас,каквото и да избере.

# 102
И аз подкрепам Веси. И аз завърших PR, добре, поне, че не писах журналистика. Ако иска да се развива в тази посока не и трябва бакалаварска степен, чиста загуба на време е. Да не говорим колко неблагодарна и зле платена е професията. Звучи много романтично, обаче след третата катастрофа с разхвърчани крайници... не, благодаря. Със спортната журналистика не съм запозната, но едва ли ситуацията е по-различна. За да се реализира и трябва хъс и да е грамотна, другото ще го научи в движение. И без това университета не е никак практически насочен... И все пак - СУ.

# 103
Алечка, доволна ли си от пилата на Шол. Аз тогава така и не успях да си поръчам и сега отново я има супер намалена, та се сетих за теб Simple Smile

# 104
  • Sofia
Еее, Гена, ама какъв е този сняг, изплаши ме, начи. Аз на 8-ми се каня на екскурзийка с другарките да ходя. Има си хас да трябва да се увивам в шалове и шапки.
За херпес - ампулка витамин В12 и мажеш директно. И, да ти кажа, много вероятно е херпесът да ти е от филмите. Недостигът на сън намалява имунната защита, а херпесът е сигнал баш за намален имунитет. И типична проява.
Ооо,щом е с другарки и камъни да валят,пак ще се забавлявате  Party Hug...Виж за недостига на сън и херпесите ме размисли  newsm78. Освен че намалява имунитетът, намалява и хубостта  Naughty, а това е НЕдопустимо  Mr. Green. Ш'съ спи  Peace.
Мотая се,а имам задачи да отмятам  Whistling. Смятам и царска туршия да правя тия дни...пък все се ослушвам,че е топло още...те камбите на пазара свършИха  hahaha.
Журналистика исках навремето и аз,ама се подведох по общата вълна и изпуснах влака  newsm78.Към днешно време ми се струва пренаситено и с журналисти, и с юристи и с всякакви "специалисти". Дано си намерят мястото нашите деца  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт