Искам да кажа ... (90)

• 59 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Действително много интригуващо звучи.
Аз искам да кажа, че дебна този елек http://www.next.co.uk/gb14106s2#440669 за 5-6, но в директа вече седмица не мога да се доредя, съпругът ми е ходил в 4 магазина на марката в Прага и го нямат наличен. Така го искам...

# 136
ЕлиТ, защо искате да бягате от строителния, аз пък си мислех, че строителния е една идея по-перспективен. Питам те, защото ни предстои кандидатсване и си мислех и там да подадем (и аз исках да има и чертане).

# 137
Ние в строителния взехме и разряд. Аз имам зидаро-кофражист 😊

# 138
  • sofia
Има го и момента, че понастоящем има толкова нови полета на реализация, които само допреди няколко години не са съществували, а повечето не са и известни на масата хора.
Чат-пат преглеждам разни "кариерни издания" и определено новите професии са тип "мултифункционални"

# 139
  • някъде ... тук ...
Много си е хубав даже, Коте Simple Smile
Просто и двамата сме завършили такъв, нищо че различни специалности. А и после ВИАС Crazy
Мъжът ми каза: Цял живот по обектите не си е работа. Не е прав за мен, но имаме време още Simple Smile
Вярно, че в повечето случаи минаваш през общак и после нагоре. Ама пък изобщо не е задължително да работиш все по обектите. И моята професия за мъж, че и за някои жени, не е от най-предполагащите редовно работно време и често прибиране вкъщи.

# 140
  • София
Докато стоя втора седмица болна вкъщи ви зачетох и искам да кажа, че журналистика като цяло няма смисъл да се учи. Хубаво е да се учи като се работи, навсякъде се радват на стажанти, които бачкат безплатно или за символични суми. Това докато човек следва е много добра опция за втора професия. А спортен журналист пък съвсем няма смисъл, да следи няколко спорта, да им проследи история, да стажува в някоя редакция и е готова. Стажували са при мен хора и то отличници от СУ журналистика, еми... Най-добре да не кажа нищо. Такава трагедия от хора на 24-5 при положение, че на същата възраст вече можеш да си изпечен в някакъв ресор, защото си работил от 5-6 години.

И за диетите също искам да кажа – за всеки е подходящ различен режим. Общо взето човек си знае след определена възраст от какво пълнее и какво трябва да спре. Универсалното е само ако килограмите в повече са много да не се спортува преди да се отслабне. Само контузии, увеличен апетит и други мизерии се получават от подобни неща.

# 141
Ехооо, ето ме!  newsm51
Имахме двудневен разпад на интернета. Вече всичко е ок, и аз като бела и дебела си прочетох всич-ко.
Все пак ако на някой се наложи да чете преразказ, да знам какво да пиша! Mr. Green
Гледам темата с диетите малко е отишла на заден план и се включвам в новата насоченост.
Завършила съм Социални дейности. Нямам стаж по специалността. Харесвах я, но не изцяло, защото е свързана с много тежки човешки съдби. Когато имах възможност да заема поредното чиновническо място вече бях ангажирана(макар и не официално) в съвсем друга насоченост. Та станах митнически агент. До тук добре, но баща ми пък беше митнически инспектор. Хвърлял ми е документите пред други колеги от други спедиции.
Имам две познати, които тази година записаха журналистика в Су. По- точно една, а другата ще се мести след първи курс.
На Флорчето и Даун ми харесват професиите. Обичам да слушам политолози. Особено по време на избори.
Янтра, как е глезена? И да те питам за наш кот. Беше болен. Но сега му пипам носа и той е топъл, а не влажен. В повечето време спи. Той си е по принцип мързелив и гальовен, но не знам дали и есенното време им влияе, че си живее на двора.
Евил, бъди така добра, както си и красива- метни една снимка на лични! E, ако имаш желание и време. Peace

# 142
Действително много интригуващо звучи.
Аз искам да кажа, че дебна този елек http://www.next.co.uk/gb14106s2#440669 за 5-6, но в директа вече седмица не мога да се доредя, съпругът ми е ходил в 4 магазина на марката в Прага и го нямат наличен. Така го искам...

Не същите, но много подобни елеченца имаше във Фиола, сигурно имате такъв в града си  Peace

Евил, и аз искам да те видя, ама ме досрамя  Embarassed Embarassed Embarassed

# 143
  • Пловдив
На Флорчето и Даун ми харесват професиите. Обичам да слушам политолози. Особено по време на избори.
Янтра, как е глезена? И да те питам за наш кот. Беше болен. Но сега му пипам носа и той е топъл, а не влажен. В повечето време спи. Той си е по принцип мързелив и гальовен, но не знам дали и есенното време им влияе, че си живее на двора.
Глезена е добре. От котки не разбирам, честно, моя има характер на декоративна възглавничка и не се разболява, та нямам никаква идея какво е болна котка.

# 144
Обичам да слушам политолози. Особено по време на избори.

А те какво работят през другото време  newsm78 Embarassed

# 145
  • София

Каквото и социолозите, правят си научни разработки, проекти и прочее. Работата ни на едните, ни на другите е в телевизора принципно.

# 146

Ами аз работя на пълен работен ден Simple Smile. Правя търгове, преговарям с различни фирми, обучавам персонал.

# 147
 Hug Здравейте и от мен!!

Днес имахме дълга и случна тримесечна среща на отдела, но пък мойто гадженце го наградиха пред всички. Много съм горда!  Crazy
Иначе елеченца подобни мисля, че има в Джъмбо, аз си бях взела мекичко с ушички на качулката миналата година, и в Oysho има също такива прекраснотии!

За специалностите и аз не знам какво да кажа, според мен трябва да се гледа какво се търси на пазара на труда, защото всички романтични очаквания и мечти умират в момента, когато си пуснеш 20 СВ-та и никой не ти се обажда или ти предложат обидно малко пари. Моят бивш приятел е икономист, магистър, но като му казаха стартова заплата за счетоводител, си стегна задника, и записа ИТ. Сега, 3-4 години по-късно взима 3-4 пъти повече и поне има поле за реализация. Аз съм завършила Биотехнологии, мисля, че съм споделяла. Може да се каже, че си работя по специалността, но това е, защото съм безумен инат и се тръшнах, че няма да се откажа. Завърших на 17год.гимназия и честно казано, смятам, че на тази възраст човек далеч не може да си представи какво и как точно иска. Аз бих натиснала детето си да научи поне два езика, аз знам добре само английски и го отчитам като минус. Езиците, са това, което съм забелязала, че отваря повече врати, защото в повечето компании така или иначе имат свой начин на работа и започвайки от 0-та те обучават.

# 148
  • София
Hug
 Аз съм завършила Биотехнологии, мисля, че съм споделяла. Може да се каже, че си работя по специалността, но това е, защото съм безумен инат и се тръшнах, че няма да се откажа.

Ох, синът ми нещо такова иска да учи, по-скоро с химия да кандидатства, специалностите ще ги гледаме като дойде време; не знам ще има ли късмет. Аз не го спирам, той от край време каквото си науми, това прави, за гимназията не му се бърках, за университета също няма. Но пък има още три години, може да му мине мерака да кандидатства с химия  Laughing

# 149
IT е ясно, там според мен безработицата е нулева и заплатите са супер, но моята хич не я влече.
Аз завърших езикова и незнайно защо продължиш Счетоводство  Crazy сигурно защото идея нямах какво е  Mr. Green Работя си го, но като цяло не отговаря на интересите и темперамента ми   Flutter
Дъщеря ми също ще завърши езикова и знае само едно: няма да е счетоводство  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт