Искам да кажа ... (90)

• 59 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз нали се бях ентусиазирала да правя детска стая...май само мен ме влечеше и се отказах.
При всякакъв опит да отделя Борис да спи със сестра си, не се получава.
А да правя обзавеждане по поръчка и накрая те пак да са ми на главата, няма да стане.
Ще почакам още година.

За ТВ, имаме във всички стаи. В нашата спалня изключително рядко се пуска, макар че само на него има НВО и другите платени канали. Просто нямам време кога да го гледам.
Дъщерята предпочита да гледа ТВ в хола, особено докато аз приспивам Борис след обед и преди да седне да пише домашни.

# 211
Вкъщи нямаме телевизор. За сметка на това при родителите ми има във всяка стая, включително и в кухнята.

# 212
Уф, и аз водя голяма борба с ММ за ТВ-то в спалнята.
Но свикна вече - като се кача да спя и го изключва.
Иначе - основният го ползваме само някой филм като гледаме.

# 213
  • В Космоса
И ние имаме във всяка стая, включително и в кухнята, а аз не гледам. ММ си пуска, но аз дори и не се заслушвам. Витая си в моите мисли. Crazy

# 214
Акаша, има едни етажерки в Икеа. За мен са по- добър и стабилен вариант. Но зависи и за какво помещение точно ти трябват.

# 215
  • Бургас
Добро утро!
И ние имаме телевизор във всяка стая, а в тоалетната / банята радио Simple Smile

# 216
  • В Космоса
mariat, нещо тънко трябва да е, няма място за етажерки.

# 217
Синът има телевизор в стаята си. Не прекалява обаче с него. Гледа си неговите неща и не се налага всички да ги гледаме. Сега като порасна си го пуска за фон, седи си на компютъра, а от 2 седмици вече преместихме плейстейшъна в стаята му, така нямало да се налага да се съобразява с нас когато играят и си е право детето. Телевизори всъщност имаме във всяка стая, аз радио не обичам да слушам, но телевизия мога, в повечето случай не обръщам внимание какво се говори, но си работи докато готвя и се мотая из кухнята задължително работи телевизора. Повече си ръчкаме из нета обаче, няма нещо което да следим ежедневно, та да се каже, че не можем без тв.

# 218
  • София
Mariat, нищо конкретно, то си е до дете, моето много се пристрастява към такива неща и си прекарваше целия ден и вечерите до късно да гледа простотии по Cartoon network. Знам, че има деца, които не се заглеждат по толкова, но при него беше твърде много. Като се преместихме, просто не го взехме телевизора. А сега, честно казано и с качеството на това, което върви по телевизията, по-добре изобщо без нея. Имаме компютри за филми за нас и анимации за малкото, но там си избираме какво да гледаме, не вървят реклами и тн.
Аз самата съм била винаги голям теле-маниак, но виждам ползите от това да не се пуска тв изобщо.
(иначе все още си ми е guilty pleasures и понеже сутрин идвам много рано на работа, често си гледам онлайн разни неща, като big brother-a напоследък. тихо само, че никой не го знае това  Mr. Green).

# 219
  • Пазете Гор
За мен телевизорът е силно излишна вещ. Гледането му - абсолютна загуба на време и енергия, да не говорим за конските дози манипулация и подкожни внушения, които се поемат неминуемо покрай него. За мое щастие булката мисли същото, та сме си устрили дома според това разбиране. Слушам радио в колата само, и то не винаги, дотолкова, че да псувам говорещите, а не околните шофьори.

Което ме подсеща, че трябва да сваля колонките от една кола, дето ще я провождам за скрап вече. Хубави, мощни колонки, с басове като тромбон, произведени в Япония. както казват носталгиците - такива вече не се правят.

# 220
Добро утро!

Имаме само един телевизор. Ако сме двамата гледаме сериалчета по Фокс или футбол, ако съм сама не се сещам изобщо да го пусна. Цъкам си на компютъра. Обичам да ми е тихо или си пускам музка на уредбата. Рядко имаме време да гледаме филми. Ако  намерим - гледаме на лаптопа.

# 221
В моя апартамент имам два телевизора, един голям в дневната и малък в едната спалня. Но не съм особен фен. Телевизията, каквато се предлага в България е обида за мозъчните ми клетки. Бях в болничен един ден, вкъщи, викам си ще се правя на истинска домакиня..  Crazy Направих си кафе и се паркирах на дивана да гледам Гала. Потрес!!! Открих, че освен ролките на главата и пеньоара ми липсват и нерви, за да изгледам това пословично глупаво нещо!! Сега наскоро пуснах веднъж Биг брадър и успях да издържа 10-на минути!  Naughty Не е за мен това.
В апартамента на приятеля ми нямаме телевизор въобще. В началото ми беше странно, сега ми е супер. Ако искаме нещо да джомоли за фон, пускаме онлайн телевизия, филми си свалям и това е. 

# 222
Само в хола имаме телевизор.

# 223
За мен телевизията е.....хм нещо много потребно. Не обичам тишината.
Сутрин ми бръмчи, докато подготвям чай, кафе, закуски. Чакам новините от деня  Mr. Green. Обичам да слушам музика или да гледам предавания за обзавеждане, за готвене и т.н. Гала, Мала- не ги отразявам.
Вечер сме първи клюкарки с Биг Брадър, даже и турски сериал следя. Лятото даже футболни мачове гледахе. ММ ги проспиваше, но аз и щерката- не. За децата ми отмина времето на зомбиране с детските филмчета по въпросните канали. Сега заспиват с едно и май само това се гледа. Другото е клипчета.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 11:49 от mariat

# 224
  • В Космоса
Щорите японска стена от какъв текстил са и как стоят така изпънати, някой наясно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт