Искам да кажа ... (90)

• 59 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
На почивка не гледам ТВ, както и в къщата на село нямаме изобщо телевизор.
Грам не ми липсва, главата ми не бучи на другата сутрин, изобщо се чувствам много добре.
Мъжът ми обаче си държи на ТВто, новини се гледат, мачове, не знам си какво още...и за съжаление не мога да ги изхвърля и от дома.

Отиваме към Рибарица, времето е чудесно, само да не завали че става много кофти тогава.

# 226
  • някъде ... тук ...
Май го дават хубаво времето за уикенда.
Ние утре пътуваме към Чифлика. Обаче май ще е чак след 3 и половина (дреб започва първенството и първият им мач е от 2.20)

# 227
Щорите японска стена от какъв текстил са и как стоят така изпънати, някой наясно ли е?

Ау, щори, тази тема живо ме вълнува  Peace
Според мен е твърд, дори колосан плата. Дали се пере след това?
В търсене съм на нещо по- практично от омразните ми вертикални.
Идеите ми се въртят основно към руло тип Ден и нощ, искам нещо, което да не ми се налага да свивам всеки път преди отваряне на вратата към терасата  newsm78

# 228
  • Оптимист по принуда
Действително много интригуващо звучи.
Аз искам да кажа, че дебна този елек http://www.next.co.uk/gb14106s2#440669 за 5-6, но в директа вече седмица не мога да се доредя, съпругът ми е ходил в 4 магазина на марката в Прага и го нямат наличен. Така го искам...

Не същите, но много подобни елеченца имаше във Фиола, сигурно имате такъв в града си  Peace
Не, за пръв път чувам за такъв магазин. Аз искам на Некст и на никой друг пък Crossing Arms.
Лято, онлайн не може ли да го поръча той, доставката е на следващия ден. Peace
http://cz.nextdirect.com/cs/g542156s3#440669
П.п. сега виждам, че ги няма по-големите размери. Няма смисъл да търси в магазините, щом го няма онлайн. Peace
В английския сайт го има налично, ако ти се занимава, има тема за пазаруване от там.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 11:58 от demmy.

# 229
Да дам вариант за щора на вратата за терасата. Аз имам залепено матирано фолио. Може да се изреже и с фигури, завъртулки и да стане много красиво. Идеята при нас беше, че докато се ремонтира детската стая да спим в хола на дивана. И защото има само тънки пердета това ни беше варианта, а и майсторът си ляга до мен вечер, та той поде идеята.

# 230
  • Телиш/Плевен
Вкъщи нямаме телевизор. За сметка на това при родителите ми има във всяка стая, включително и в кухнята.
Абсолютно същата работа е и при нас.

Преди месец бяхме на сватба, през ноември ни предстои отново. Heart Eyes Много се вълнувам! Blush ММ също, което е нетипично за него (по принцип не е голям фен на сватбите). Thinking От време на време подхвърля по някой намек, че можело някой ден и ние да се оженим, ама на мен нещо не ми се вярва той да се реши на такова нещо. Laughing

# 231
  • Пловдив
Аз съм с руло щори и... не са особено стабилни. На втората година едната (от 6) се наложи да я сменим изцяло.

# 232
  • В Космоса
На мен ми трябва за декоративна преграда. Искам да разбера какъв е плата и да си харесаме и да си ушием в какъвто размер ни е нужен.  newsm78

# 233
Снощи гледах Механикът възкресение. Никакъв екшън не е това, то си е чиста комедия  Laughing
Стейтъм трябва да го обявят за най-бързия човек на планетата. Пича за 24 часа успя да стигне от Сидни до Варна, да организира превземането на непревземаема крепост (Бузлуджа, която се намира в северната част на Варна) да се споразумее с боса и да инсценира смъртта му, аааа и да освободи гаджето си, което беше заложница. Евала  Mr. Green

Та през цялото време си мислех за Даун, хич да не се оплакваш, че си далече. Ей на Сидни-Варна пътя е за минути. Направо да ти идваме на гости за уикенда  Flutter

# 234
Темата се е сменила, но аз сега смогвам да си кажа. От септември се върнах на работа след майчинството. Учителка с 15 години стаж - заплатата, която вземам е по-малко от 600 лева. В три от петте дни водя децата сутрин на градина и после ги вземам направо от работа. Един ден някой друг ги взима, защото свършвам след 17, остава ми петъка, в който съм до 13 - блаженство. Уроците си ги готвя вечер, след като ги приспя. Е със сигурност работя по-малко от Гина и Мара, които работят по 11-12 часа на ден и в почивните дни, но и доста повече от тях съм учила.
Не се оплаквам, само казвам каква е реалността. Завършила съм икономически техникум и още след стажа в четвърти курс бях убедена, че няма да работя като счетоводител. Добре че не ме приеха счетоводство във висшето (всъщност приеха ме в София, но аз отидох в Свищов, само защото специалността беше друга). Сега поне се успокоявам, че ако реша може и да си намеря друга работа.

# 235
  • Ямбол
Всички си имат телевизори в стаите, само аз - не. Имаме и общ в хола, където гледам някое реалити или евентуално новини. През другото време не ми трябва телевизор, обичам тишина, особено в учебно време. Компютърът и четецът са ми достатъчни.

# 236
И други споделиха, че нямат  Peace.

Аз по принцип съм съгласна с теорията, че спалнята е за спане и други неща, но там е единственото място и време в което мога да пусна нещо. Не обичам да седя на дивана дълго, а и наистина гледам много рядко телевизия, така че ме устройва сутрешното 10-20 минутно гледане и ако не мога да заспя пак половин-един час. Приспива ме, а на времето се подигравах на баща ми, че заспива, докато гледа на дивана.

# 237
  • Ямбол
Аз имах предвид всички в моето семейство. А аз че нямам изобщо не се оплаквам.

# 238
Аз имах предвид всички в моето семейство. А аз че нямам изобщо не се оплаквам.

Разбрах сега Simple Smile.

# 239
Ехо! Здравейте! Има ли празнуващи, ако да, да са живи и здрави!  Hug
Много съм изпуснала от темата  Confused

Общи условия

Активация на акаунт