Искам да кажа ... (90)

• 59 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ехо! Здравейте! Има ли празнуващи, ако да, да са живи и здрави!  Hug
Много съм изпуснала от темата  Confused
Какъв празник е днес? newsm78

# 241
 Mr. GreenПетък- ден на майстора!

# 242
  • Варна
И аз ви изтървах, ама тази седмица ми изпиха соса...
Преди бях писала, че ме нагласиха ръководител проект
по европрограмата, която спечели фирмата. Е, сега жъна
негативите. Разказва ми се играта, а едва започваме.
Предстоят ми и процедури по ЗОП, направо ми иде да
завия. Голяма бумащина е, дупе да ми е яко. Не че няма
да се справя, ама тъпото е че едва ли ще ми плащат,
допълнително, както се очаква и е предвидено... Оф,
казах си.
Антигончето се губи нещо ...

# 243
  • югозапад, под "Марков камък"
Евилче ,би трябвало да ти платят като ръководител проект, всеки такъв има бюджет и за заплащане на екипа.

Телевизори имаме в хола и детската. Този в детската се пуска само в събота и неделя сутрин по около час.

# 244
  • София
Антигончето се губи нещо ...
Антигоната не е била на мача на Лудогорец и затова паднаха. сега се чувства гузна някъде Simple Smile

имам телевизори навсякъде, освен в стаята на детето. даже и в едната баня Embarassed
дори да не гледам, трябва да ми бръмчи нещо, да заглушава мислите ми даже понякога. не само, че не ме натоварва, ами и ми помага да си почивам.
при мен е и вид професионално изкривяване Confused

носът ми е като на клоун. такава хрема не съм имала от столетие. идва ми да втъкна дамски тампони само да спре този теч Close

# 245
Аз пък да кажа, че един от моите пухкави фотомодели се е продал в Германия.
А вкъщи втора поредна вечер нямаме интернет #Cussing out.

# 246
Здравейте, днес ми стопиха лагерите като за петък и си имам тема за размисъл за събота-неделя  Tired
Утре трябва да стана да омеся една питка, а тази вечер да направя баница (не е по хубав повод), после мислим да ходим с приятели на Лакатнишките скали  Peace Купих си и фотоапарата и ще го разучаваме тъкмо  Grinning
Телевизор имаме в спалнята, при нашите никога не съм имала и да ви кажа по-добре е. Не ти се възбужда ума така, заспива се по-спокойно, с книжка... но мъжът ми е свикнал да си гледа научн-популярни неща преди заспиване и е така.
За вечеря взехме една бърза лазаня от Лидл, че нито остана време, нито желание да готвим.
Evil, по коя програма сте - иновации и конкурентноспособност предполагам, щом е фирма? Ще се справиш, но ако не си се занимавал е малко по-сложно, но инфраструктурните са тежки, ИК е по-лека, няма начин да не се оправиш Simple Smile

# 247
За остър ринит,  тампони с ракия,  пресича на момента,  съм чувала,  но никога не съм пробвала,  поради липса на ракия  Mr. Green, домашен първак. Синът ми е с шест монитора, на скара. Следи и гледа доста неща,  които го интересуват. В спалнята,  вместо нощна лампа го ползваме. В хола,  за декор,  на звук.

# 248
Мър  Hug

Антигончето и на мен ми се губи, Антигончеее, къде си???

И на мен ми беше тежък ден, че и цялата седмица беше тегава. Сипвам си чаша розе, че вече не пия антибиотик и си пускам един стар филм с Кевин Костнър- Revenge Heart Eyes

# 249
  • Mediterraneo
Е със сигурност работя по-малко от Гина и Мара, които работят по 11-12 часа на ден и в почивните дни, но и доста повече от тях съм учила.

Всъщност изобщо няма как да знаеш Гина и Мара колко са учили и защо в момента работят по 11-12 часа  Peace

Ние набързо стъкмихме един план за утре. Децата много се вълнуват, ММ едва го навих, ама ще ходим, решено е. Ей тук- http://www.terramiticapark.com/es/el-parque/atracciones.htmlСамо да не вали!!!

# 250
Страхотно. ММ също не си пада по такива атракциони.

# 251
E Гина и Мара бяха в отговор на някакъв пост от преди десетина страници. Темата доста се разводни.

# 252
И на мен ми беше ужасен ден днес... Мъжът ми вдигна кръвно, надявам се от стрес, защото му е много натоварено на работа. Въпреки, че няколко поредни недели преди мачовете лекарят му го е мерил и му казва, че е високо и да иде да се прегледа. Ходихме на кардиолог, изписа му хапчета. Каза, че не е страшно, че вероятно наистина е от стрес и да го следим. Аз съм ужасно притеснена, той е на работа и го чакам да си дойде.
Обаче какво ни се случи и направо вече не знам...

Скрит текст:
Преди да отидем до поликлиниката се сетих за една аптека, в която мерят кръвното. Викам ще отидем, хем да му го измерят, хем да си купим апарат. Мери му го жената - 100 на 150. Казва високо е. Бързаме към личната му лекарка. Няма я. Сестрата е там, молим я да му измери кръвното. Аз държа нашия апарат (електронен) в ръце, защото нямам чанта да го прибера. И оная като виква "А тоя апарат не ми го давайте изобщо, това са страшни боклуци!". Аз и казвам "Госпожо, аз не ви карам с него да го мерите, просто си го държа... Мери, какво мери, казва му:" Момче, кръвното ти е ниско, ходи пий едно кафе, нищо ти няма!" Ние  Shocked Грабваме се и отиваме при моята ЛЛ, моля я да му направи кардиограма и да му измери кръвното. Обясняваме за препоръката на футболния доктор. Мери го - високо е. Казва - отивайте на кардиолог. Кардиолога изписа лекарства и така. Е, добре де, за бога каква беше тази медицинска сестра, която го прати да пие кафе да си вдига кръвното...
И в същото време моя близка има проблем с бъбреците. Пуска стерилна урина за пореден път в  3 различни лаборатории. И трите дават положителен резултат. Едната за една бактерия, другите две за друга. Обаче, според едната лаборатория бактерията е резистентна на Зинат, според другата не е... Преди 10 дни бактериите бяха други, тя не е пила нищо между двете изследвания.
Направо си чукам на главата и се моля да не ни се налага да опираме до лекари и изследвания...

# 253
Като знам какъв съм инженер,  как да отида на лекар Mr. GreenСъчувствам ти,  Алечка.

# 254
Алечка, бързо да се оправя твоят калпазанин!

Общи условия

Активация на акаунт